Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mármint neckshot?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Gunmaster: az elképzelés jó, hátránya, hogy ha idõközben bekapcsolódtál, akkor már csak esni-kelni fogsz. Azt viszont nem is gondoltam, hogy a dice visszatért a bc2 stílushoz és a JNG-90-el a testre leadott lövés egyenlõ a halállal, bravo! Azért a pisztollyal fejre adott lövés is lehetne hasonló, nehogy már 2-3x kelljen fejbelõni vkit, hogy meghaljon.
Kevésbé kempelõsre sikeredtek a pályák, de nem egy ember abból ûzött sportot, hogy bevágta a medic pakkot a sarokba, befeküdt és úgy haltál meg, hogy nem láttál semmit, csak a kill camból veszed észre. Egy körben annyi csítert láttam bannolva, mint amennyit egy héten láttam régebben. Sajnos pont ebben a dlc-ben üt ki az, hogy milyen ratyi lett a hitreg-je a játéknak, egyszerûen nem hiszem el, hogy egy csigazabáló franciát én veszem észre elõbb, belemegy egy tár és õ meg fordulásból lelõ vagy más úgy lõ le, hogy rám sem fordul!
Ez a dlc kb annyit ér, hogy felmenjek 20 percre, hogy felk*rjam az agyam egy cod-utánzat miatt és utána abbahagyjam. Az egyetlen pozitívum, hogy egyik sem operation metro-féle lineáris map meg valamelyest jól kivitelezettek a pályák, a többi szvsz szerint úgy el van b*szva, ahogy van.
Nem megy manuálisan a pb frissítés, tegnap sem ment. Pár hete még ment, mi lehet a gond? <#confused>#confused>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
borg: ezt nem tagadom, lehet akár még jó is, de a dice még semmit nem valósított meg makulátlanul, sõt kiadás után tovább rontja a bugos motorját, és csak ígérget, de abból soha semmi nem valósül meg, szal bocs, ha az eddigi dice produktumok minõsége után jogosan fikázom õket.
konzolos gecik!
Ettõl még lehet jó.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
O itt?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De ezt még a Back To Karkand megjelenésekor csináltam. Azóta nem nézem hogy számolja rendesen az öléseket/ütéseket.
Elütöttem vagy 10 embert,de azt nem számolta fel,akkor lehet gépfegyóval kéne😊
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Itt most el kell ütnöm vele embereket,vagy belõle lövöldözni?
mert elütöttem vagy 10 embert,de csak 2/10-t írt be😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Az új pályához új elhalálozások is járnak. Láttam fejen állva, falba fúródva, vagy éppen terpeszállásban lebegve elhalálozó katonát is.
A pályák szépek, sok berendezési tárggyal, amiket leamortizálhatsz, ha ahhoz van kedved. Úgy láttam, a WC sokakat irritál, aki elmegy egy-egy mellett szinte tuti szétlövi.
Az egyik iroda hasonlított a fõnököméhez, na, ott elidõztem egy ideig 😊 De remélem nem lesz belõle rutin, hogy ha RL bejön valaki, akkor lepuffantom.
A toronyból szép a kilátás és ki is lehet szédülni a tetejérõl, de sajnos nem zuhanhatok a tövéig, mert elõtte szörnyethalok.
Aki attól félt, hogy konyhányiak a pályák, az nagyot fog nézni. Amiket láttam, azok többszintes, nagy pályák, millió átjárhatósággal. Pl. egy mór stílusú palota több emeletén is van robbanásnyom, ahol leugurhatsz az alsóbb szintre, vagy éppen a pincébe is.
A mélygarázsban, pincében stb. szivathatod az ellent (vagy a csapattársakat) a világítás módszeres kilövésével, amitõl aztán lehet botladozni a kocsik és a romok között.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM