Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
nyák shot,

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

nyakshot?
mármint neckshot?
Vadnokedli
nyak közelre lõ max nem? és akkor. és az "headshot" de mégse mert nyak shot nem? lehet így volt 😄 Para hogy ilyenekkel rohangálnak zárt térben..

Az nálam is úgy megy, hogy leaglább1-2 óra telik el mire mûködik utána,de ha az automatára várok, akkor sose játszhatnék.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

*térben

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

*térben

én se hittem el, de amikor 100%-on voltam, zárt téren az lõtt le 1 lövésbõl

Vadnokedli
JNG vel testre adott halálos normálon? Ez negatív. Vígan futkároznak közvetlen közelrõl is néha egy-két tüdõ lövés után a páciensek.

Érdekes a eza Gun Master play mód nekem bejön.

Conquest Domination: hogy ennek mi értelme volt... nem is a zászlóra spawnolunk, hanem vagy randomba (külön kellemes érzés az, amikor bespawnolsz 3-4 ember közé és persze te vagy az ingyenfrag). Csapatmunka nuku, a zászló csak dísznek van, éleszteni csak a 100 pont miatt élesztenek, 1 másodperc múlva meg is haltál.
Gunmaster: az elképzelés jó, hátránya, hogy ha idõközben bekapcsolódtál, akkor már csak esni-kelni fogsz. Azt viszont nem is gondoltam, hogy a dice visszatért a bc2 stílushoz és a JNG-90-el a testre leadott lövés egyenlõ a halállal, bravo! Azért a pisztollyal fejre adott lövés is lehetne hasonló, nehogy már 2-3x kelljen fejbelõni vkit, hogy meghaljon.
Kevésbé kempelõsre sikeredtek a pályák, de nem egy ember abból ûzött sportot, hogy bevágta a medic pakkot a sarokba, befeküdt és úgy haltál meg, hogy nem láttál semmit, csak a kill camból veszed észre. Egy körben annyi csítert láttam bannolva, mint amennyit egy héten láttam régebben. Sajnos pont ebben a dlc-ben üt ki az, hogy milyen ratyi lett a hitreg-je a játéknak, egyszerûen nem hiszem el, hogy egy csigazabáló franciát én veszem észre elõbb, belemegy egy tár és õ meg fordulásból lelõ vagy más úgy lõ le, hogy rám sem fordul!
Ez a dlc kb annyit ér, hogy felmenjek 20 percre, hogy felk*rjam az agyam egy cod-utánzat miatt és utána abbahagyjam. Az egyetlen pozitívum, hogy egyik sem operation metro-féle lineáris map meg valamelyest jól kivitelezettek a pályák, a többi szvsz szerint úgy el van b*szva, ahogy van.

Nem a PB miatt dob ki néha , de szeretném frissíteni.
Nem megy manuálisan a pb frissítés, tegnap sem ment. Pár hete még ment, mi lehet a gond? <#confused>

Nekem meg sosem sikerult. Frissites, ellenorzes meg minden, de ugyanaz az eredmeny. Masnap meg minden oke. <#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Manuálisan frissítsél pb-t, az megoldja.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

+1

borg: ezt nem tagadom, lehet akár még jó is, de a dice még semmit nem valósított meg makulátlanul, sõt kiadás után tovább rontja a bugos motorját, és csak ígérget, de abból soha semmi nem valósül meg, szal bocs, ha az eddigi dice produktumok minõsége után jogosan fikázom õket.

lehetne ingyen jó ha lennének modok készítéséhez eszközök
konzolos gecik!

Szerintem senki se állította, hogy ez egy új találmány lenne. Sõt, gyakorlatilag BF sorozatban még soha semmi nem volt, ami elõtte más játékban ne debütált volna korábban.
Ettõl még lehet jó.
Ez a nagy újítás A GUNMASTERBEN?Nem egy nagy szám, azt nézve hogy ez csben olyan 10 éve van gungame néven.SZÁNALOM A DICE és az még nagyobb szánalom,aki istenítõ õket, hogy milyen jó arcok.

zotya10002
Privát ment!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

érdekel valakit battlefield 3 csere bad company 2re? sajna én csak origin felhasználót tudok adni mert már be van váltva a kulcs. de akármikor le lehet tölteni az eredeti játékot onnan. az origin jelszót meg email címet át lehet írni sajátra. ha érdekel valakit írjon privátüzenetet. bad company 2 kulcsra cserélném vagy ugyanígy origin felhasználóra

SpeedXHUN
Igen igen😄 Megnéztem elõtte,és írta is ki h megöltem DPV vel😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Tuti a DPV volt?

O itt?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én gépfegyverrel öltem meg 5-öt, és mindet "regisztrálta".
De ezt még a Back To Karkand megjelenésekor csináltam. Azóta nem nézem hogy számolja rendesen az öléseket/ütéseket.

SpeedXHUN
😄😄 ez jó!😊

Elütöttem vagy 10 embert,de azt nem számolta fel,akkor lehet gépfegyóval kéne😊

Amelyik reszevel akarsz. Ha a potkerekkel fejbe tudsz vagni embereket az is jo.

SpeedXHUN
Így van,tehát a gépfegyverrel öljek 5 öt?

Több fajta jeep van. Csak a DPV jeep-el (ami csak néhány pályán van) megölteket számolja el. Ha jól emlékszem az a DVP amelyiknek nem fordul körbe gépfegyvere.

igen 49$-ért 12400HUF. Érdekes hogyaz origin 50 eurróért is hírdeti ami ugye már 15k.

Battlelogon keresztûl vette már meg valaki a premiumot?

Értjük az iróniát.<#hehe>

BF kinézetû counter strike kiegészítõ.régi,és nagy hiányt pótoltak vele.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

SpeedXHUN
"5 kills in DPV Jeep"

Itt most el kell ütnöm vele embereket,vagy belõle lövöldözni?
mert elütöttem vagy 10 embert,de csak 2/10-t írt be😄

ozimak
Áá, nem lehet kihagyni <#vigyor><#eplus2>
Jah! közben rájöttem. Nos, marad majd a premium, hogy rohadjanak meg <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ozimak
Limitedhez ne nagyon várd a CQ-t hacsak meg nem vetted külön! De akkor meg még odébb van... csak a Premiumosok játszhatják most. Limitedhez CSAK a Back To Karkand volt ingyen nem az összes... sajna...
Azt hiszem okoznál némi keveredést. A mélygarázsba szerintem beférsz.

Az új pályához új elhalálozások is járnak. Láttam fejen állva, falba fúródva, vagy éppen terpeszállásban lebegve elhalálozó katonát is.
Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az oke, hogy nagy, tobb szintes palyak, de hova alljak a tankkal?!<#zavart1>

Jo. En is igy gondoltam. Majd az Armored Kill-t talan.

Gunmaster: Semmi kieg. felszerelés, egyetlen pisztollyal és egy késsel indulsz. Két ellenségenként kapsz új fegyvert az elõzõ helyett. A lényeg: végigmászni (azt hiszem) 18 szinten (18x2 ellenfél), majd a végén akkor lehetsz te a gun master,ha elsõként vágod át valakinek a torkát. Közben látod, ki melyik szinten van éppen.

A pályák szépek, sok berendezési tárggyal, amiket leamortizálhatsz, ha ahhoz van kedved. Úgy láttam, a WC sokakat irritál, aki elmegy egy-egy mellett szinte tuti szétlövi.

Az egyik iroda hasonlított a fõnököméhez, na, ott elidõztem egy ideig 😊 De remélem nem lesz belõle rutin, hogy ha RL bejön valaki, akkor lepuffantom.

A toronyból szép a kilátás és ki is lehet szédülni a tetejérõl, de sajnos nem zuhanhatok a tövéig, mert elõtte szörnyethalok.

Aki attól félt, hogy konyhányiak a pályák, az nagyot fog nézni. Amiket láttam, azok többszintes, nagy pályák, millió átjárhatósággal. Pl. egy mór stílusú palota több emeletén is van robbanásnyom, ahol leugurhatsz az alsóbb szintre, vagy éppen a pincébe is.

A mélygarázsban, pincében stb. szivathatod az ellent (vagy a csapattársakat) a világítás módszeres kilövésével, amitõl aztán lehet botladozni a kocsik és a romok között.
Az LE-hez nem jár. Ha érdekel akkor külön megveszed. Vagy ha a többi kieget is megvennéd, akkor a premium jobban jársz, mert az tartalmazza az összes megjelenõ dlc-t is.

június 26

Ez nagyon messze van a BF-tol, de jobbnak tunik, mint amire szamitottam.

Fpocok
És a pórnépnek mikor jön?

Ize... LE-hez nem jar, vagy igen?

Van akinek bejön. Már csak a FB2 motor miatt is <#alien>

Még nem <#alien> - vagyis nekem nem , me nem vagyok prémijjjjúúúm! Amugy aki az, annak igen <#alien>

Fpocok
Na mivan? Kijött a CoD kieg?

Ja, ok! Visszaolvastam és látom hogy csak este 7tõl lesz <#hehe>

Mi a fax az hogy LE-m van és azt mondja ez az ostoba rendszer hogy vegyem meg a CQ-t?! Anjáááádat! <#alien>

Blekk Síp
Engem annyira nem nyûgözött le, unalomûzésnek jó de fél óra után inkább idegesítõ. Conquest Large-ot kedvelõk messze kerüljék sztem.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM