Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve felderítõ.

Beers
Régen maximum azért volt valaki sniper, hogy a tüzérségnek célt adjon......!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ugy tunik, mindenki sniper.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

scomcomputers

* Scomcomputers the future of computing!*

Gratulálok csak sníperekbõl álló squad,ez a felállas a régi hagyományokat tükrözi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
Mi a fasz van már megint? Betölti a mapot, hallom a hangokat, de full fekete a képernyõ... és nem csinál semmit... mintha töltene, sarokban villog az a kis fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csizihungary

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Értem.Köszönöm a segítséget.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Nem rossz. A magas KD-je ugy tunik amiatt van, mert mindig ott tulekednek korulotte a kollegai, hogy felhuzzak. Minden battle reportban ott vannak a platoonjabol is paran.

Amennyit játszik, én sajnálom egy kicsit.
MeoH
AZ S/M kivul en nem lattok semmi kirivot. Sztem nem csalo.

fuck mmo's..i.,

Ehhez mit szóltok: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Rothose7/stats/186000697/pc/

én ma oman mapon beültem gunner-nek az egyik helibe,és kaszáltunk is,bár én nem lõttem le szinte senkit,csak a pilóta,rakétával.csodálkoztam is,hogy õ hogy látja meg a földön az enemy-t,és én,hogy nem?aztán egyszer csak leállt a gép,és lezuhantunk.ki írták,hogy a pilótámat a pb ki bannolta, multihack használata miatt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

viszont,van számodra extra prémium slot a szerveren!látod,az egyik kezükkel elvesznek,de a másikkal adnak

én azt nem értem,miért lehet egy trepni gázon száguldó terepjáróból csak úgy kilépni,mintha csak a fürdõkádból lépne ki az ember?

mondj olyan gamet ahol nincs csíter...

Frostbite 2

látom valaki még mindíg a netkóddal van baja.
vicces 😊

Frostbite 2

Nem kell idegeskedni ez a játék tökéletes mindenben,jó netkód,nincs cheater,stb.
Megmondták egypáran hogy ez így jó ezek a hibák normálisak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

V43 1105
Igen van ... manapság minden buzeráns opciót beleimportálnak, a lusta geci csítereknek 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kabu, hol vagy? Van olyan cheat funkcio, ami a rad celzo ellenfel fele fordit?

Mas. Keptelen vagyok megszokni, hogy a gyorsan halado jarmubol kiugro delikvens vagy tiz metert hatrateleportalodik.

ozimak
Hát nem fog a kedvenceim közé tartozni ez a gunmaster... így jópár menet után már látni,hogy full a szerencsén múlik az egész(ki hogy találja meg a másikat). Az meg,hogy most notóriusan azt játssza,hogy engem mindenki lelõ egy kibeba... golyóval,de nekem egy full tárat kell beleereszteni mindenkibe,nagyon fel tud baszni idegileg. Gyakorlatilag áldozatnak megyek föl néha. Zsinórba halok 20-at ölés nélkül,mert vagy állandóan megtalálnak hátúlról vagy oldalról,vagy egyszerûen nem "hat" a fegyóm. Tegnap itt ült mellettem unokabátyám(teljesen laikus a témában) végignézte 2-3 menetemet,hát voltak érdekességek... az az automata MK3A1 shoti(az én kezemben) körülbelül egy kalap szart nem ér! Gyereket 10 centirõl fejbe lövöm meg se érezte meg ilyenek,unokabátyámnak is kikerekedett a szeme 😊 "Ezt hogy?" Beleeresztek 4-5 lövést 2-3 méterrõl valakibe még a fél életerejét sem veszi le. Bezzeg nekem elég belõle 5 méterrõl kettõ is. Szóval nem akarok visszatérni erre a netcode-ra még véletlenül sem,de szerintem ez így egy fos... egy fos... esélytelennek érzem magam néha teljesen. Pisztollyal is fullra becélzom a gyereket,lövök... semmi... meg se sérült... mondom mivaaaaa?? Persze utána megfordul,lövök még kettõt aztán lefekszek aludni a földre,mert ugyebár neki már van hit detection, és elég neki két lövés,hogy leterítsen. Szóval eddig az utóbbi két napban csak szopat a game,de nagyon. Alig látok a pipától. Az elsõ napon tudtam játszani értelmes meccseket,utána egyet se... tegnap elhúzta a mézesmadzagot: Elsõként elértem a kést(elõször mióta megvan a Premium),majd gyereket 2 centirõl nem tudtam lekéselni csak suhintgattam,mindenki engem lõtt le ha meglátott(még ha hárman is futottunk felé),majd az utolsó pillanatban egy gyerek háta mögé érek... 1 méter... fél méter... 20 centi... bal klikk.. ezaaaaaaz... faszt! Fényesség... Vége lett mert valaki idõközben szintén késes lett és gondolom neki beadta az elsõ arra járó emberkét leszúrásnak... ennyi... Close Quarters=Szopatás felsõ fokon egyenlõre <#wilting><#boxer><#falbav>
Nincs update. Ennyi történik ma, dupla XP.

Fpocok
Vót valami update? Csak mert NEM LÁTOM A PINGEMET. Tegnap jó volt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jo,mondjuk ez legalabb tenyleges jatekban,es gyalogosan....😊
Persze,hogy van..😊....az en leghosszabb lovesem 1447 m...de meg ezzel sem vagyok sehol..😊
Próbáld meg Originen belül a "játék javitása " opciót....hátha!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sziasztok! Egy kis segítség kellene...
Eredeti BF3 van originnel telepítve a gépemre, de a telepítés után nem hajlandó elindulni. Nagyjából a következõ történik: a legújabb frissítés letöltve (az origin is)--- a bf3.exe elkezd betöltõdni kb 5-6 másodpercig, és utána megáll, és a feladatkezelõ listájában mindössze 640KB-os memóriában levõ folyamatként jelenik meg. A driverek a gépen a legfrissebbek, kb 6 hónapja vettem azóta itt van a gépen tökéletesen mûködött, és talán vagy 6 hete nem játszottam vele egészen tegnapelõttig. Találkozott már valaki ehhez hasonló problémával?
ozimak
Automatika... BigBrotherBot vagy ManuAdminMod nem tudom melyiket használják BF3-ban de asszem az elõbbit. Ezekben van ilyen plugin(script).
Az üzenetben ott van a "kicked by admin" tehát köcs admin kézzel rúgja ki a magyart ahelyett hogy a hernyó csitereket dobálná ki.

Az IP szûrés nem? nem hinném. Soha nem kaptam még ilyen üzenetet és nem is számítok rá.

Renjike
még valami , a játék akad multiplayerben de csak ha lõ és húzza az ellenfélre a célkeresztet .. akármilyen hatalmas bumm vagy valami effektnél semmi baja , csak ekkor.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IP, vagy a felhasznalodnal beallitott orszag szerint szokta szurni az automatika.

Szeressenek! Nem haszálok semmilyen kiterjesztést a nevemben.<#zavart1>
Egyébként miért van ez? Túl jól vagy, túl szarul tolja a magyar?

ozimak
giornalista
giornalista
van egy 3177 méteres videó is. ezt úgy tudták megoldani, hogy repülõvel elmentek a pálya elméleti határáig (ahová gyalogosan már el sem érsz), és lövöldöznek rád.

természetesen nem játékkörülmények között. szerintem a 2500m-es is elõre le lett szervezve.
erdekes,van peces video,az emberke 2500m fejest oszt. WTF?

Frostbite 2

palinho96
ugyan akkorák a pályák ;D xDD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

ez kb ps3on a max tavolsag.pecen nagyobbak a mappok...

Frostbite 2

giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/35529675/1/178365854/

egy jobb meccs Scrap Metalon. mondjuk nem volt a kedvencem eddig ez a pálya, de most elég jól sikerült a menet 😊 persze k/d szokás szerint a béka segge alatt... de legalább pluszban...

(máig emlékszem, 3000 kill környékén sikerült végre pluszba fordulni k/d átlag tekintetben😊)
közben elvégzett egy spec ops tanfolyamot laktanyán belül.meg egy sniper tanfolyamot is.azt meg levelezõn.
Longest headshot 964.77m! van ekkora map egyáltalán?
szeretnék ennyire jó lenni,de nekem nem megy.

Tippeljunk, mikor unta meg a kuzdelmet ez a derek katona, es szerzett vegre segitseget.

Smithwarden
Csak mappat lehet kijelolni, de bemasolni vagy beirni be tudod a fajlneveket. <#kacsint>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ozimak
Igen ezt már megtaláltam én is! Csak egy baj van: Hogy nem lehet fájlt kijelölni kivételnek csak teljes mappát! Nem tudom nekik,hogy sikerült fájlt kijelölni. Egyenlõre hozzáadtam ezeket:
C:\Program Files (x86)\Origin Games\*
C:\Users\Highground\AppData\Local\PunkBuster\*
C:\Windows\SysWOW64\*
Csak az utolsóval az a baj,hogy rendszermappa... <#szomoru1> Így kb. tényleg ki is kapcsolhatom az AV-t.
Szerk.: Nnna idõközben, így copy-paste módszerrel sikerült a kimondott fájlokat is megadni neki. Remélem jó lesz így.
Smithwarden
Ezeket adjatok hozza a kivetelekhez az allando vedelemnel:
(Allando vedelmek->fajlrendszer vedelem->szakertoi beallitasok->kizarasok->hozzaadas.)

C:\Windows\SysWOW64\pnkbstra.exe
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstrb.exe
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstrb.xtr
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstrb.ex0
C:\Users\(win user name)\AppData\Local\PunkBuster\BF3\pb

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

PB-t hozzáadod, nem tudsz mást csinálni akkor minthogy megvárod a frissítést amivel javítják. Sajnos nem csak az avast látta már a pb-t malwarenek, de ez az antivírusok bakija.
ozimak
És akkor az egész SysWOW64 mappát is adjam hozzá a kivételekhez??? Akkor gyakorlatilag ki is kapcsolhatom a vírusirtót 😄 Ugyanis ott is talál pnkbstr.exe-t ami malware... nem tudom mi a tököm ez de nekem gyanús,hogy egyre több embernek csinálja ezt és mindenkinek az avast! Szerintem valamit elkúrtak az avast-nál...
giornalista

ez állat 😄