Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
* Scomcomputers the future of computing!*
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Parasite Eve 2, best game EVER!
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Frostbite 2
vicces 😊
Frostbite 2
Megmondták egypáran hogy ez így jó ezek a hibák normálisak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mas. Keptelen vagyok megszokni, hogy a gyorsan halado jarmubol kiugro delikvens vagy tiz metert hatrateleportalodik.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Eredeti BF3 van originnel telepítve a gépemre, de a telepítés után nem hajlandó elindulni. Nagyjából a következõ történik: a legújabb frissítés letöltve (az origin is)--- a bf3.exe elkezd betöltõdni kb 5-6 másodpercig, és utána megáll, és a feladatkezelõ listájában mindössze 640KB-os memóriában levõ folyamatként jelenik meg. A driverek a gépen a legfrissebbek, kb 6 hónapja vettem azóta itt van a gépen tökéletesen mûködött, és talán vagy 6 hete nem játszottam vele egészen tegnapelõttig. Találkozott már valaki ehhez hasonló problémával?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Egyébként miért van ez? Túl jól vagy, túl szarul tolja a magyar?
természetesen nem játékkörülmények között. szerintem a 2500m-es is elõre le lett szervezve.
Frostbite 2
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Frostbite 2
egy jobb meccs Scrap Metalon. mondjuk nem volt a kedvencem eddig ez a pálya, de most elég jól sikerült a menet 😊 persze k/d szokás szerint a béka segge alatt... de legalább pluszban...
(máig emlékszem, 3000 kill környékén sikerült végre pluszba fordulni k/d átlag tekintetben😊)
Longest headshot 964.77m! van ekkora map egyáltalán?
szeretnék ennyire jó lenni,de nekem nem megy.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
C:\Program Files (x86)\Origin Games\*
C:\Users\Highground\AppData\Local\PunkBuster\*
C:\Windows\SysWOW64\*
Csak az utolsóval az a baj,hogy rendszermappa... <#szomoru1>#szomoru1> Így kb. tényleg ki is kapcsolhatom az AV-t.
Szerk.: Nnna idõközben, így copy-paste módszerrel sikerült a kimondott fájlokat is megadni neki. Remélem jó lesz így.
(Allando vedelmek->fajlrendszer vedelem->szakertoi beallitasok->kizarasok->hozzaadas.)
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstra.exe
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstrb.exe
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstrb.xtr
C:\Windows\SysWOW64\pnkbstrb.ex0
C:\Users\(win user name)\AppData\Local\PunkBuster\BF3\pb
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D