Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is visszahoznék néhány pályát mondjuk a BC2-bõl, ha tehetném. (pl. Oasis, Harvest Day, Arica Harbor-Rush)

Arra próbáltam kilyukadni, hogy ami a fegyverek kezelését illeti, sokkal nehezebb a célratartás, mint mondjuk a BC2-ben. A jármûvek irányítása is könnyebb volt a korábbi részben, ezt viszont visszasírom, mivel a 3-ban nem lettem egy nagy jármûves.
Realisztikusságban és nehézségben áll szerintem a vetélytársai felett. (Az ArmA2-t most ne mondjátok)

Próbálta valaki a Modern Warfare 3-mat? Na az a förmedvény.

YouTube: 23Drazse

Fpocok
Pedig pont ez, meg az, hogy le lehet tölteni a játékokat róla... ez a kettõ funkció van, ami jó a steam/origin kliensben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Süt a nap nincs felhõ az égen biztos az a baj. Nekem nincs gond , de a felhõ tárolás le van tiltva.

Fpocok
Nektek is szarakodik ma egész nap az origin? Felhõtárolás meg faszom... ?

shaddam
Vagy alfa. A fene se tudja már

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Bétában volt metro rushon APC 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

go bf2 XD ott úgysincs csíter...
akkor magyarázz ha már alkottál valamit.
de neked beszélhet az ember,csak a létszámot növeled

Frostbite 2

Már elnézést,de alapjában vn elbaszarintva.A háborút nem a metró alagútban ,vagy a lépcsõházban fogják megvívni,pláne nem rpg-vel és mesterlövész puskával.
Ennél már csak az lett volna szebb,ha betesznek a pályákra még vagy két tankot is...pl. metró...köze nincs a bf-hez ennek a förmedvénynek,mégha oly csicsás is.

[IRAM] leader

Fpocok
"Nem vitás a Battlefield 3 magasan más játékok felett áll, legyen az egy korábbi BF"

Elõbb visszamentem nosztalgiázni Bad Company 2-be. Nem emékeztem rá, hogy ez ennyire rossz grafikájú és kidolgozatlan volt. Persze a BF3 után sok minden annak tûnik. Rém furcsa volt, hogy a sniperrel tû élesen tudtam lõni, nem volt kézremegés. Ami még érdekes volt, hogy a BF3-hoz képest szinte minden fegyóval majdnem hajszálpontosan lehetett lõni. Jóval könyebb, mint a 3 rész.

Nem vitás a Battlefield 3 magasan más játékok felett áll, legyen az egy korábbi BF vagy a CoD.

Köszönjük,hogy megosztod velünk az élet "nagy igazságait"...de tényleg.
Legalább már nem éltünk hiába.

[IRAM] leader

Fpocok
Még mindig itt tartunk? 😄DD

köszönjük!
akárhogy háj end a internet,ha játéknál kevés...
lehetetlen összehozni hogy mindenki ugyan azt lássa,no real time.

Frostbite 2

pedig eltûnt, nincs benne a játékban meg sehol se

Fpocok
De ha ugyanarra az accountra lép be, ahova karkandot regelte, akkor az már ott van? nem? Nem hiszem, hogy újrarakás után eltûnne ugyanarról az accról.

Nyugi! A Karkand is a tied, ha egyszer mar aktivaltad, csak nem tudjuk, hogy kell hozzajutni Boxon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Igen, az a baj hogy a kód amit kaptam most olvasom hogy egyszer használatos csak... , nem lehet újat igényelni ? Mert ez elég szemétség, hogy megveszi az ember újraakarja rakni és hopp nem lehet. =/

próbáltál kilépni,és vissza a battlelogra?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hali. Elnézést elõre is hogy ide írok, és nem a konzolos részlegbe, de gondolom itt többet járnak mint ott. A kérdésem az lenne , hogy letöröltem az Xbox 360 konzolomról a BF3-at majd újra raktam, de ekkor nem engedte azzal a kóddal érvényesíteni a back to karkand kiegészítõt amit hozzá kaptam (mivel már használtam egyszer) és ezáltal Liveról töltöttem le valami hivatalos hitelesítõt hozzá , de a négy pálya(Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island és Sharqi Peninsula) viszont nem szerepel a játékban . Ebben kérnék segítséget hogy mivel lehetne orvosolni.

Fpocok
Kössz. Audioquality 0n volt nálam, most felraktam kettõre, majd meglátjuk...

Smithwarden
Par dolgot kiprobalhatsz esetleg, amit nem lehet jatekon belul a settingsben allitani, csak kulon konfigfajlban:

C:\Users\...\Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile

GstAudio.AudioQuality 0= Slightly
GstAudio.AudioQuality 1= Middle
GstAudio.AudioQuality 2= High
GstAudio.AudioQuality 3= Ultra
GstAudio.SoundSystemSize 20 (2.0 stereo)
GstAudio.SoundSystemSize 51 (5.1)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Az elsõ mondat végérõl lemaradt a kérdõjel.
?

Tényleg, ha etleg beszerzem a Premiumot és kioldom az új fegyvereket, akkor beszámítja a feloldható fegyver kiegészítõk közé, amit már soron kívül megszereztem. Az AUG A3-mal pl. már van 21 killem, így már két kieget is szereztem rá. Premium és CQ hiányában persze jelenleg nem tudom használni a fegyókat. (A többi új fegyóval csak pár killem van.)

Köszi! Ezen még elfilózok.

Idonkent nekem is elofordul, hosszadalmas meccsek alatt leginkabb. Sajat hangjaimat hallom, csak a kornyezeti zajokat nem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Hogy a faszba tudom megcsinálni az audio problémámat? Néha eltûnnek a hangok... pl megyek a tankkal és nem hallom a tankom hangját. meg ilyenek...

Smithwarden
Hat teged gyorsan a kevesek koze lehet sorolni a beirasaid alapjan. ("Az internet lemaradt technologiailag.", stb) 😄

ITT kijött 10e forint alatt futárral együtt !

lényegtelen
ez egy játék,nem kell komolyan venni...
ezek oltári nagy problémák hitbox stb
valaki még mindig nem érti meg hogy nincs olyan online hogy, valós idõben,csak majdnem..

sok itt a szakember

Frostbite 2

Hogyan lehet az, hogy a Premium Origenen keresztül 49,99 EURo, míg, ha a Battlelogon nézem meg (ami szintén az Originre irányít) 49.99 USD.
Amúgy, ha boltból rendelem meg és még a postaköltséget is rászámítóm picivel olcsóbban jövök ki, még az USD-s változatnál is.

Ja igen Premium vagy inkább csak a Close Quarters?
Mit javasoltok?

Fpocok
De most komolyan...
Sajnos nem tudom már, mi volt a szerver neve... tegnap óta idegesít, hogy nem tudom a választ. Egyszerûen fingom sincs, mi történt...

Gondolom, ismered:

A neved miatt.
Fpocok
Tegnap voltam egy szerveren, asszem tdm volt... gépfegyverrel mentem, se sniper, se rpg, se clas, se semmi ilyen buziság... és bannoltak a szerver szabályzatra hivatkozva... és még nem jöttem rá, hogy vajon mit csináltam rosszul. Még csak jó sem voltam, mert valahol a tabella közepén voltam.

Smithwarden
Jajj hagyd mar ezt az irjon mindenki jobb motort, unalmas szoveg mar nagyon.

Nem nekunk kell tudni jo engine-t irni, hanem az (elvileg) komoly fejlesztocegenek, akiknek tejelunk rendesen evrol evre es elvileg sok eves tapasztaluk van a multis temaban.
Megis tobb szempontbol benabban oldananak meg sokmindent, mint korabban es total logikatlan megoldasokat raknanak bele az uj jatekaikba.

Persze azzal nem erunk el kb semmit, ha itt sirunk. Legfeljebb beszelgetunk es vitazunk egy-egy temarol par oldalon.
Battlelog vagy EA forumra kell irni a problemakat minel tobbszor minel tobb embernek, ott talan neha raneznek es a 116. patchben javitjak (vagy akkor sem, mert szarnak ra).

csak nem írsz egy játékmotort?
gondolom alázni fog... haha

Frostbite 2

mondod te,aki azt sem tudtad,milyen videó kártyád volt.illetve azt nem tudtad,nekem milyen volt,de azt igen,hogy "ilyen kártyám volt nekem is".

Mert ha csak 100e kelt volna el, akkor adnának ki pálya és mod szerkesztõt igaz? <#rolleyes>
Mindig újra meglep egyesek alapvetõ logikára való alkalmatlansága...
Iskolapéldája az információ nélküli hozzászólásnak 😊
Kötve hiszem...sztem még az egy millát sem érik el...

[IRAM] leader

giornalista
június 4-e óta.
annyi itt is lesz majd.legalább,mióta árulják ehhez a prémiumot?

cod elitere 4 hónap alatt 2 millióan fizettek be

ha tényleg 15 milliót adtak el a játékból,mint ahogy azt állítják,akkor szerintem kevés,bár az is igaz,hogy olyan nagyon régóta sem árulják.

Úgy látom sokan nem fogják megtudni milyen egy jól megszerkesztett pálya illetve megírt netkód és kiegyensúlyozott játék-játékmenet.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

shaddam
15 millió az eladott itt egy kicsivel kevesebb van.

A 800k user soknak vagy kevésnek számít?

#49067 Tankkal behajtani tilos! Érted?? <#hehe>

ozimak
<#eljen><#levele>
Beers
ez sajnos így van....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Within the first two weeks of availability, more than 800,000 players signed up for the Battlefield 3 Premium service, says EA Games chief Patrick Soderlund

balfaszok örökre elintéztétek hogy ne legyen pálya vagy mod szerkesztõ soha többet semmi bfben 😊