Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Vagy metron 64 cq-n is befarmolhatod, berongyolsz vele a tömegbe, aztán csak lesz valami 😊
van valakinek valami tuti praktikája hozzá?😊
!Forza Ferrari!
telefonáltam: visszautalták a lóvét (pedig indiai verzió volt) megvettem a másikra szintén rúpiában.
proci téma: sajna szar az AMD a bf3-hoz (hiába volt a tesztekben, hogy mind1 milyen cpu csak 4 magos legyen, csak single játékra lehet igaz, mert multiban nagy, rombolható pályákon igencsak beesik a minimum fps
nemrég váltottam gtx 275 rõl gtx 670-re és alig változott a minimum fps (procim phenom II 940)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Inkább nem is akarom tudni...
Nos röviden leírnám a gondomat.
Megvettem a prémiumot, ám rossz origin accountra, amelyen csak az van. Ott a vásárlási elõzményekben kijelzi, de saját játékok között nem.
Van rá mód hogy átrakjuk a prémiumot egyik accountomról a másikra?
EA Support E-Mail címét pedig nem találom sehol, telefonálni meg nem fogok, mert úgy sem fognak tudni segíteni.
Fortes fortune adiuvat.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Alap beállítás mellett 2x space csapkodás.Ha valakit egy kör alatt 5x tacsra vágsz.
Srácok, hogy lehet ejtöernyõzni ill mint jelent a Nemesis kills a statban?
Köszi
Üdv, Piko
sumákol mindenki,érdekes az exklúzivok elég jól futnak pl.: gran turismo 5 1080p 60Hz+foto real
Zozzancs : kitudja!? 😊ha felmegyek mindig van kivel gamelni
Frostbite 2
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Frostbite 2
YouTube: 23Drazse
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amúgy pécére tuti lesz felvevõ,DE remélem playre is lesz<#gun>#gun>
te hanyplayeres servereken lõdözöl?(rush és CQ)
nekem a 24 cq-ban kevés,fõleg a big mappokon(ps3)
gondolom pécés vagy 😊
Frostbite 2
Az elõbb felhúztak rendesen. Noshahr-on (TDM) pár faszagyerek a daru tetejérõl kempelt. Én meg szedtem le õket sorba.
Valószínûleg idegesek lehettek mert utána az admin (nyilván köztük volt) állandóan megölt (nem fegyverrel, hanem csak úgy). Gyökerek.
Frostbite 2
csak ne lenne rossz az animácója a rexnek,tárazok oszt vagy egy töltényt lehet látni,vagy egyet sem...
prok magnummal mennek,persze nem a szkópossal 😊
Frostbite 2
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csak a kispityuhoz használom és azért, mert ha közelharcba keveredek vkivel és kifogyok munícióból, vagy ha már épp kifogytam, mikor találkozok vkivel, akkor összezavarom egy kicsit vele. Semmi máshoz nem használom, soha nem is használtam, de ennél jól jön. Mellesleg soha senki nem szólt meg érte. Annyira nem zavarhat mást.
És mint mindenki más, neten fórumozáshoz gyakran használok rövidítést, mint a szerintem.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Frostbite 2
Frostbite 2
Frostbite 2