Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Na tegnap megvettem a game-t ki is próbáltam gyorsan. Meglepõdtem hogy a játéknak eltûnt a menüje vagy én nemtom, de csak az origin-es oldalról lehet indítani. Így kezdetnek kicsit talán lehetnének átláthatóbbak a feloldások és az eddig elért dolgok, ilyesmik, de sztem inkább az a gond hogy nagyon hozzá vok szokva a bc2-höz ahol kicsit egyszerûbb midnen. 😊 A játék amúgy nagyon jó, de még bele kell rázódnom, bár tegnap volt hogy 3.-4. helyen voltam a pontlistán pedig voltunk egy jópáran. Ez kezdetnek nekem elég majd ha belejövök lesz ez jobb is (remélem). A repcsi irányítása elég fura, utoljára a battlefield 2-ben volt repülõ és ott is inkább a W,A,S,D és a nyílak kombinációval irányítottam. Hát még bel kell jönni... 😛 A grafika gyönyörû, annyira élethû az egész hogy szinte úgyérzi az ember hogy ott van a pályán. 😄 Mindent összevetve tettszik a game online is, de jóval bonyolultabbnak tûnik mint az elõdjei (sztem). <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Vírus keresõm nincs proci nincs túl húzva és más játéknál nem csinálja ezt csak ennél! :S
aztmondja nem megy szoval rakd ujra punk bustert bf3/installer mappabol..
Valamilyen alkalmazás a háttérben csinálja...pl. egy víruskeresõ,vagy monitorozó program...vagy húzva van a proci és kevés a memória...stb.

[IRAM] leader

Hali
Olyan gondom van játék közben 2-3 perc elteltével gondol egyet és lerakja tálcára magát a hang az megy tovább. Viszont vissza lépni nem tudok már a játékba. Csak Ctrl+Alt+Del bezárni.
Max grafikán szépen megy akadás nélkül amíg ez a hiba nem jelentkezik!

Mit lehetne tenni, hogy ne lépjen ki a játék állandóan mert így játszhatatlan? 😞 Köszi elõre is a segítséget!

4 magos 2.8Ghz proci
4gb Memoria
Geforce Zotec GTX560 1GB AMP edition videokártya
Hali

Gondolkodtam rajta hogy én is megveszem a prémiumot mert meg akarom majd venni külön a kiegészítõket is, és a kérdésem az lenne hogy perpill most hol a legjobb vétel ? Nézegetem webshopkban és elég nagy árkülönbségek vannak benne 4-6000 ft. Tippeket elõre is köszi.
Az a BF2 booster pack-ban volt, nem?

lehet már írva volt valamikor, de ötlet??

"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'braincruiser' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe "

... elsõként jött az invalic code üzenet, majd miután azt sikerült helyretennem.. most ez..

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

igen,némelyiken meg lehetett személyautóval is menni

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Jaja, a BC2-be is beraktak egy darab(!) teherautót amit egy darab(!) pályán tudtál használni és tudtál vele menni vagy 100 métert.

bele rakhatnának néhány csapatszállító teherautót is.pl diesel URAL,vagy KAMAZ.

Beers
Ezt még megveszem a limited mellé, a többi hulladék....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kicsit megtévesztõ lesz a címe (õsztõl). 😊

csizihungary
új vidim:

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Most se dragabb, mar ha lehet kapni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Norby646
Na ez nekem is jól fog jönni. 😊 <#eljen> A bad company 2-ben is elég jól tudtam hasznosítani az ilyen dolgokat, majd itt is jól fog jönni. Am Szabi nem is tudtam hogy tolod a bf3-at. Ha van kedved írthatjuk a népet vmikor... 😊 Bár egyelõre várom a cd galaxis visszaigazoló levelét, de nem kapkodják el... -.-

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Sziasztok,

Nem rég vettem meg a sima BF3-at és még nagyon kezdõ vagyok. Esetleg tud valaki linkelni, olyan oldalt (oldalakat), ahol kezdõknek szóló tippeket, ismertetõket, taktikákat találhatok? Angol nyelvû is jöhet! Elõre is kösz!
Figyelembe veve, hogy ugyanannyi volt mint a sima...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Norby646
Hi! Nagyon komoly a kép. Igen, én is így döntöttem, most indulok megvenni a simát. 😊

Akkor az új Karkand tetszeni fog!

Norby646
Áhh értem, köszi! A karkand-ot nagyon szerettem a bf2-ben anno. Bár lehet kezdetnek elég lenne az alapjáték is. Köszi még1x! 😊

A Limitedben a B2K van, nehany elore unlockolt gadget, meg par fegyver. Igazabol a B2K miatt megeri, a tobbi parasztvakitas, ahogy a Premiumban is.

Norby646
Hali! Mindig is szerettem a battlefield sorozatot kezdve a battlefield 1942-tõl mostanáig. A battlefield 2 után ideje volt már váltani, így megvettem a bad company 2-t amit szeretek is de a bf3 is húz. Megnéztem, jelenleg 7500 körül van az alapjáték, de a dlc-ket mindenki szereti ahogy én is viszont külön nem éri meg megvenni. A premium egy gazdaságosabb lehetõség bár 16-18000 mégis egy kicsit soknak tûnne most (alap játék+premium kód). Egy újjabb lehetõségként felmerül a limited edition 10e körüli áron. Na itt felmerült bennem egy kérdés ami miatt írok most ide. Utánéztem ugyan, de csak megbizonyodás végett, a limited edition-ben van egy back to karkand kiegészítõ is és a további egyéb tartalmat is írtak de ez mit takar? Az ami a premium-ban van a dlc-ken kívül?

Egyedi kés a játékban
Egyedi dögcédulák a játékban
10+ egyedi álcaruha
Egyedi álcázó fegyvertextúrák
Statisztika-lenullázási lehetõség
10+ egyedi szakaszembléma
Több szakaszembléma-réteg
Szerver prioritás
Öt elmenthetõ harctéri jelentés
5+ egyedi feladat
Exkluzív események
Exkluzív Dupla XP hétvégék
Exkluzív videók
Stratégiai útmutatók
További bónusz tartalmak

Bocs a regényért, de jó lenne tudni pontosan mit kapok a pénzemért. 😊 Köszi elõre is a segítséget!

Battlelog: Purga5

Nekem még mindig nem jól fut CQ-n! 😞 Pedig 40 fps alá nem nagyon megy, átlag 50 szokott lenni. És mégis.. elég gyakran belassul, megugrik. Ötlet, hogy mitõl lehet? Gépem szerintem bõven elég. Proci is nemrégiben lett felhúzva 3.4Ghz-ra.
Egyszerûen nem értem.

nekem most új jelszót kellet megadni,gondolom mert az elõzõ nem volt eléggé bonyolult neki.eddig a rendõrök körében,csak egyszerûsített birodalmi kódként ismert 123456 volt a jelszavam.ezt kellet lecserélnem,mert addig nem engedett be.

Meg sosem inditottam Originbol, mindig a bongeszobol inditom. Azt mar probaltad? Amugy egy hisztis picsa, teliholdkor a menstruacioja kozepen, leszedalt buddhista szerzetes a jatekhoz kepest. Olyan dolgai vannak, hogy az ember csak nez.

ozimak
Talált süllyedt! Épp most szedem le az ASUS AI-t 😊 Éppen a napokban próbálgattam mit tud növelni a teljesítményen... hát pont annyit hogy laggoljak mint állat! 😊
Mellesleg 4 Gb(2x2 kingston) 800-as RAM-om van,és 677mHz-en futnak... Nem tudom, érdemes lenne-e venni még? És ha igen mennyit? Számítana esetleg valamit?
ozimak
Csak én gondolom úgy,hogy ez már a COD majmolása?<#szomoru1> Ez komolyan olyan volt,mintha a DICE odaadta volna a Frostbite motort a Treyarch-nak vagy az Infinity Ward-nak. Most komolyan itt is 3m széles ösvényeken lehet majd lavírozni nagyrészt? Kicsit olyan érzésem volt mintha az MW3 village nevû pályáján lett volna a trailer... A "kicsit olyan érzés" meg nagyon megijesztett. <#csodalk>
http://battlelog.battlefield.com/ oldal bejön a böngészõdben?

Nekem viszont maga a böngészõs része sem indul el.

Fpocok
Nekem is volt ilyen, nyomtam szerver joint és nem indult el játék. Többször kellett megnyomnom és jó lett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Reggel óta nem képes Origin elindítani BF3-at (játékra kattintva nem nyílja az oldalt a böngészõben), klienshiba lehet? Újratettem origint, repair is volt a játékon, gondolom várni kell hotfix-re. Lehet esetleg más eredetû a probléma?

Fpocok
Már jó ideje ott tartunk.
Tartalomra egyelõre nem beszélhetünk ennél a játéknál, mert nem tudni, mi lesz benne.

Na úgy látom most már eljutottunk arra a színvonalra mint a hollywood-i AAA-s filmeknél,látvány király tartalom nulla.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
amúgy errõl jut eszembe... a sok felugró felirat: 😄DD

Fpocok
Azt nem tudom, de így korán reggel eléggé ütött a hang 01:17tõl.
Amúgy néztétek, hogy világit a játékos körvonala, kb mint codban.

Ez miért jó, hogy mindenféle hülye ábra bejön a látótérbe?

<#eljen>

Fpocok
Találjátok ki, mi DICE új kedvenc színe 😄 Már nem a kék...

Fpocok
öö... izé.

<#wilting>

En a multkor a sniper hatan terdeltem, es nem tudtam megkeselni. Olyan szinten hulyen nezett ki a dolog, hogy mikor bespawnolt mellenk a kollegaja, rank nezett, aztan elfordult, es lodozott a masik iranyba. Gondolom, meg nem fordult a fejeben, hogy a meghitt kozelsegben kuporgo figura ellenseg lehet.

nálam akkor csinált ilyet amikor amd overdrive -val húztam a ramokat (ha csak szorzó állítottam nem csinálta, vagy ha biosban volt túlhajtva akkor sem)
olyan mintha x idõközönként újra szinkronizálna a szerverrel, lehet bezavar a ram idõzítés...
race 07 nél is ezt csinálta, az is svéd game😉

szomferi
RAM mennyisége?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ozimak
Én is erre gyanakszom 😞 Sajnos sokat szívok Close Quarters-ben is emiatt 😞 Néha felmegyek egy Német szeróra és nekem van a legjobb pingem <#fejvakaras><#szomoru1> Ahelyett,hogy ez pozitív lenne... inkább hátrány általában... Magyar szervereken meg szinte állandó 😊 Onnan tudom ki Digis még,hogy látom neki is 1-es a ping fixen 😊
Most próbáltam egy Pingtest-et Frankfurtba
szerintem ha a Te neted jó,de felmegy valaki a szerverre,akinek 200 fölötti a pingje,az elintézi mindenkinek,hogy nekiálljon laggolni a játék.láttam olyan,hogy miután kivágta az automata admin a srácot,a 450-es pingje miatt,helyre állt rend,és a béke az univerzumban.

dr Kotász
Szívesen.
Az új assignmentek ittvannak a Battlelogon.
ez a szép,adott egy játék,tízen ezer forintért,hozzá a prémium tagság,meg sok minden más,megint csak súlyos pénzekért,és ahelyett,hogy a játékos fórumok arról szólnának,hogy milyen nagyokat játszunk,és milyen jól szórakozunk a pénzünkért,találgatjuk,hogy az ilyen-olyan hibákat,mi a vérzivataros isten nyila okozza?

Smithwarden
Nekem mintha maskor hasonlo problemanal az eger erzekenysegenek csokkentese megoldotta volna ezt a problemat.
Probald ki, hatha...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D