Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
[IRAM] leader
Olyan gondom van játék közben 2-3 perc elteltével gondol egyet és lerakja tálcára magát a hang az megy tovább. Viszont vissza lépni nem tudok már a játékba. Csak Ctrl+Alt+Del bezárni.
Max grafikán szépen megy akadás nélkül amíg ez a hiba nem jelentkezik!
Mit lehetne tenni, hogy ne lépjen ki a játék állandóan mert így játszhatatlan? 😞 Köszi elõre is a segítséget!
4 magos 2.8Ghz proci
4gb Memoria
Geforce Zotec GTX560 1GB AMP edition videokártya
Gondolkodtam rajta hogy én is megveszem a prémiumot mert meg akarom majd venni külön a kiegészítõket is, és a kérdésem az lenne hogy perpill most hol a legjobb vétel ? Nézegetem webshopkban és elég nagy árkülönbségek vannak benne 4-6000 ft. Tippeket elõre is köszi.
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'braincruiser' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe "
... elsõként jött az invalic code üzenet, majd miután azt sikerült helyretennem.. most ez..
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nem rég vettem meg a sima BF3-at és még nagyon kezdõ vagyok. Esetleg tud valaki linkelni, olyan oldalt (oldalakat), ahol kezdõknek szóló tippeket, ismertetõket, taktikákat találhatok? Angol nyelvû is jöhet! Elõre is kösz!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyedi kés a játékban
Egyedi dögcédulák a játékban
10+ egyedi álcaruha
Egyedi álcázó fegyvertextúrák
Statisztika-lenullázási lehetõség
10+ egyedi szakaszembléma
Több szakaszembléma-réteg
Szerver prioritás
Öt elmenthetõ harctéri jelentés
5+ egyedi feladat
Exkluzív események
Exkluzív Dupla XP hétvégék
Exkluzív videók
Stratégiai útmutatók
További bónusz tartalmak
Bocs a regényért, de jó lenne tudni pontosan mit kapok a pénzemért. 😊 Köszi elõre is a segítséget!
Battlelog: Purga5
Egyszerûen nem értem.
Mellesleg 4 Gb(2x2 kingston) 800-as RAM-om van,és 677mHz-en futnak... Nem tudom, érdemes lenne-e venni még? És ha igen mennyit? Számítana esetleg valamit?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tartalomra egyelõre nem beszélhetünk ennél a játéknál, mert nem tudni, mi lesz benne.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amúgy néztétek, hogy világit a játékos körvonala, kb mint codban.
olyan mintha x idõközönként újra szinkronizálna a szerverrel, lehet bezavar a ram idõzítés...
race 07 nél is ezt csinálta, az is svéd game😉
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Most próbáltam egy Pingtest-et Frankfurtba
Az új assignmentek ittvannak a Battlelogon.