Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ebben a játékban annyi csaló van mint égen a csillag,ennyi.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Na ilyen még nem volt:
Bespawnolok egy helibe - utasnak - majd a pilóta elkezd forogni a géppel mint egy hülye, belecsapódunk a vízbe, úszok, semmi bajom de kiírja, hogy letékáztam két csapattársamat! Akik persze elkezdenek hülyézni meg punisholni.
Hát én vezettem?
(szar poén de ez ugrott be) 😊
köszönöm a segítséget mindenesetre, mindenkitõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Frostbite 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy ideje már nagyon gondolkodom rajta,hogy egy kicsit "renoválni" kellene a gépemet, mert 40 fps fölé nem nagyon megyek BF3-ban. Kimondottan emiatt a játék miatt kellene a gépre költenem,csak éppen nincs rá sok lóvém,hitelbe meg nem akarom verni magam. A mostani konfig: C2D E8400 3.0 gHz,4 gb RAM,Sapphire Radeon 5770 1gb,Chieftec 450w-os táp,ASUS P5K-EPU alaplap.Szeretnék egy kicsit több FPS-t a játékban,mert ez kicsit már kezd kevés lenni,meg a gép is kezd "elöregedni",a rendszer sem az igazi már. Gondolom itt sokan sokféle géppel toljátok,ezért írtam ide. Itt biztosan meg tudjátok mondani mire érdemes váltani. A lóvé hiánya miatt(mert ha lenne akkor nem lenne kérdés:i5-i7,6850) a következõre gondoltam: Lecserélném a jelenlegi kétmagos E8400-at egy használt quad-ra,de milyen VGA kellene hozzá,hogy nyerjek legalább 10-15 FPS-t? Mert egyenlõre maximum lecserélném a procit,aztán kicsit késõbb talán összejön a lóvé VGA cserére is. A procicsere után lenne némi javulás? Mert úgy hallottam a BF3 jobban kultiválja a 4 magot. Csak,hogy ha esetleg mégsem lesz lóvé VGA-ra akkor egyáltalán megéri-e venni quad-ot az E8400 helyett? Szóval "kisfelújítás" lenne a cél,úgy hogy ne kelljen alaplapot cserélnem,hanem maradna a 775-ös. Ezen belül(LGA775) kellene elérnem a lehetõ legjobb jelenlegi ár-érték arányt 😊
A tanácsotokat kérném ebben az igen nehéz és pénztelen helyzetben <#whatever>#whatever> Megéri-e? Ha igen, mit és mire cseréljek? Mik a tapasztalataitok?
Elõre is köszönöm a segítséget! <#wave>#wave>
viszont ez erõsebb lehet mint egy jet😊
majd kiderül,de tuti job lesz mint a cq dlc XD
Frostbite 2
esetleg beállíthatod egy pontra és ott kõröz majd...szerintem vezethetõ állapotban sem kéne,mind1 engem nem érint inkább rusholok,fõleg ezeken a mappákon elveszik 24 ember
Frostbite 2
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
nameg majd az oroszok is fognak vele lõni? 😊 amerikai cuccal szedik az amerikaiakat az oroszok...
Frostbite 2
Frostbite 2
Köszi mégegyszer!
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Nézd meg a WOT-ot,ott aki már makrózik úgy száll a játékból mint gyõzelmi zászló,nem véletlen mivel hiába állítják hogy ezek nem elõny de mégis az,ha nem lenne elõny akkor miért használják.
"csizihungary" és a "csizihungary1" sem.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Parasite Eve 2, best game EVER!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)