Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Kenny.Nem is tudtam hogy bf3-azik😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ja és profi seatswitcher is. 😊

az említett csatában történetesen gunner volt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ó, a jó öreg Kenny. ÕsveteránproBF2-es heliüberpilóta! 😊

csizihungary
Õt ismerem, és tényleg kiváló játékos, nem csal az 100%, mint ahogy én sem csalok.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Ja. Megszerezte az "Ellenseges pilotak masfele kolbaszolnak" cheatet. Ne farassz mar!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ja ha én felszállók 10 másodperc múlva 2 vadászgép van rajtam érdekes?
Ebben a játékban annyi csaló van mint égen a csillag,ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Úgy látom ide is megérkezett az scripthasználó barátunk.A BF2 is szét volt makrózva és scriptelve nálla.Útálták is mint a szart.Erre verte magát.Még azt is feltételezem hogy cheatet használ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

világos

Helikopterbol irtotta a nepet. Ahhoz nem kell cheaternek lenni, csak egy jo pilota, es egy levegoben gyenge ellen kell.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ITT egy újabb csodálatos képességû honfitársunk.ma wake island-en anyázták sûrûn.1 percel a menet vége elõtt szállt ki,112/11 K/D aránnyal,és váltig bizonygatta,hogy õ ennyire jó.

Na ilyen még nem volt:
Bespawnolok egy helibe - utasnak - majd a pilóta elkezd forogni a géppel mint egy hülye, belecsapódunk a vízbe, úszok, semmi bajom de kiírja, hogy letékáztam két csapattársamat! Akik persze elkezdenek hülyézni meg punisholni.
Hát én vezettem?

Ja, nem úgy értettem, hanem hogy még "job"-nak (munkának) is jobb lenne.
(szar poén de ez ugrott be) 😊

Nuclearity
megoldodott a probléma, nagyon ugy néz ki, hogy a nem up to date punkbuster okozta a gondod (ami amugy lol....)
köszönöm a segítséget mindenesetre, mindenkitõl

szomferi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valamilyen quad proci (jól megtekerve), mellé egy 6850, és mindjárt jobb lesz, 775-ös platformból ennyi a max kihozható

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

csak nem egy nyelvtan tanárhó van szerencsém? HAHA

Frostbite 2

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom,hogy nem hardver részleg,de mindenképpen a BF3-hoz kapcsolódik:
Egy ideje már nagyon gondolkodom rajta,hogy egy kicsit "renoválni" kellene a gépemet, mert 40 fps fölé nem nagyon megyek BF3-ban. Kimondottan emiatt a játék miatt kellene a gépre költenem,csak éppen nincs rá sok lóvém,hitelbe meg nem akarom verni magam. A mostani konfig: C2D E8400 3.0 gHz,4 gb RAM,Sapphire Radeon 5770 1gb,Chieftec 450w-os táp,ASUS P5K-EPU alaplap.Szeretnék egy kicsit több FPS-t a játékban,mert ez kicsit már kezd kevés lenni,meg a gép is kezd "elöregedni",a rendszer sem az igazi már. Gondolom itt sokan sokféle géppel toljátok,ezért írtam ide. Itt biztosan meg tudjátok mondani mire érdemes váltani. A lóvé hiánya miatt(mert ha lenne akkor nem lenne kérdés:i5-i7,6850) a következõre gondoltam: Lecserélném a jelenlegi kétmagos E8400-at egy használt quad-ra,de milyen VGA kellene hozzá,hogy nyerjek legalább 10-15 FPS-t? Mert egyenlõre maximum lecserélném a procit,aztán kicsit késõbb talán összejön a lóvé VGA cserére is. A procicsere után lenne némi javulás? Mert úgy hallottam a BF3 jobban kultiválja a 4 magot. Csak,hogy ha esetleg mégsem lesz lóvé VGA-ra akkor egyáltalán megéri-e venni quad-ot az E8400 helyett? Szóval "kisfelújítás" lenne a cél,úgy hogy ne kelljen alaplapot cserélnem,hanem maradna a 775-ös. Ezen belül(LGA775) kellene elérnem a lehetõ legjobb jelenlegi ár-érték arányt 😊
A tanácsotokat kérném ebben az igen nehéz és pénztelen helyzetben <#whatever> Megéri-e? Ha igen, mit és mire cseréljek? Mik a tapasztalataitok?
Elõre is köszönöm a segítséget! <#wave>
Attól csak jobb (meg "job" is, haha) lehet.

valószínû ezért nem lehet majd vezényelni...
viszont ez erõsebb lehet mint egy jet😊
majd kiderül,de tuti job lesz mint a cq dlc XD

Frostbite 2

Nuclearity
belegondoltam, elviszi egy jobbágy mint most a jet-eket és a helikoptereket (nagyrészt taxinak használják). Kicsit nagyobb lesz a robbanás becsapodásakor.

gondolj bele...lenne egy külön felszállója,elviszi egy jobbágy oszt kiugrik ahol gondolja,repcsi becsapódik lehet várni a spawnra.
esetleg beállíthatod egy pontra és ott kõröz majd...szerintem vezethetõ állapotban sem kéne,mind1 engem nem érint inkább rusholok,fõleg ezeken a mappákon elveszik 24 ember

Frostbite 2

szomferi
ahogy mondod

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nem lehet majd vezetni?akkor mitõl repül majd?csak köröz majd fent,és aki tud,az rá spawnol majd?

AC-130 at ha nem lehet vezetni felesleges lesz...
nameg majd az oroszok is fognak vele lõni? 😊 amerikai cuccal szedik az amerikaiakat az oroszok...

Frostbite 2

Nuclearity
sajnos nem orvosolta a problémám :s

Nuclearity
akkor probálkozom, köszönöm. Mindneképp jelzek hogy megy.

36 euro-val,az olyan,mintha házhoz küldené a cdgalaxis,ha ott 8000Ft.

sam9981
cdkeyhouse.com on 36euro, kb 5 perc mulva fizetes utan megkapod a kodot

BF3: shishkeza

285.79 bétát használom a bf3 megjelenése óta. Még semmivel se volt gond...
BF3 ROCK

Frostbite 2

Nuclearity
akkor mégegyszer, 64 bites windows 7 ultimatet használok. Mindig is ezt használtam.

Nuclearity
hm, melyik drivert javaslod? most a 285.26 van fent talán, de alegfrissebb is volt fent. Azért érdekes, mert eddig nem volt ilyen gondom (mint emlitettem). Mindenesetre köszönöm a tanácsot, és várom ötleted melyik driverrel probáljam meg.

Köszi mégegyszer!

MBP Schaefer
A cimborámnál ugyanez volt a helyzet, semmi elõjel majd asztalra dobta és hibaüzenet. Minden frissítés naprakész volt, minden ütközést kiküszöböltünk, akkor sem ment, így maradt a winfos reinstall, de 64 bitesre, és láss csodát azóta mûködik, fagyás nélkül.

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Fpocok
Nincs paypal ott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Látod én már ezért nem játszom ezzel a hulladékkal,mostanára annyi szuperjátékos van de nem a saját skilljük miatt.Olyan scripteket használnak amit az anticheat nem fog meg hogy lehetsz bármilyen jó játékos ellenük esélyed nincs.
Nézd meg a WOT-ot,ott aki már makrózik úgy száll a játékból mint gyõzelmi zászló,nem véletlen mivel hiába állítják hogy ezek nem elõny de mégis az,ha nem lenne elõny akkor miért használják.

Hát akkor hívd mesterednek, hogy tanítson te ifj. padavan. xD
"csizihungary1"-et biztos hogy még nem bannolták,mert ma játszott ellenünk.

Nem tudom, hogy miért van 1 es a neve után, de nem azért mert bannolták az eredeti soldierjét . Legalábbis a pb adatbázisában nem szerepel a
"csizihungary" és a "csizihungary1" sem.

Igen, azért van 1 a neve után, mert szereti az 1-es számot, és véletlenül sem azért, mert bannolták az eredeti soldierjét 😛
Az a GTX560 lesz, azokkal volt ilyen gond. Vagy csökkentened kell az órajeleit, pl 10-20Mhz-el, és attól megjavul, vagy másik drivert kell felraknod.
Waczkor
livekodok.com-rol lehet átutalással is,meg paypallal is.
8700 pénz

XBOX Live Gamertag:Waczkor

csizihungary
<#alien2>

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Õ is csak egy nagyon jó játékos?én nem tudom.viszont ma játszottam ellene,és az tanulságos volt.

Fpocok
Nem értem, hogy a magyar webshopokban miért nem lehet digitálisan megvenni... miért kell kiszállítani, amikor csak egy kód. Legalábbis én nem láttam semmi oldalt, ahol azonnal lehetne vetni. Futárért meg faszom fog fizetni.

Fpocok
Egyszer akarna az ember venni premiumot digitálisan, nem tud. faszom... lehet akor hagyom a fenébe.

Fpocok
Köszi, de én digitálisan akarom venni.

cdgalaxisnál most 8k-ért meg lehet venni

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fpocok
Tud valaki olcsón digitális premiumot? Ahol lehet PP-al fizetni?

Nuclearity
bocsánat. Intel i7 2600, 8gb ram és Nvidia GTX 560. Mint írtam ultra beállításon sem volt gondom. Friss a windowsom és mióta friss azóta csinálja ezt. Amit azért nem értek mert minden eddigi programot vissza telepítettem a gépre.

nvidia vagy amd? pl..