Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
köszönd annak, aki csinált magyarítást a BC2-höz 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ozimak
Gyors kérdés: A MAV hova dobja a motion sensor-t? Maga alá vagy ahova a célkereszttel nézek,oda lövi ki?
attiGT
hadtápos meg felcser jézus kegyelmezz

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy nem tudom elindítani a játékot! ( A Játék eredeti) Belép a Batttelogba is. De amikor multizni akarok vagy csak a kampány szeretném elindítani,csak tölt és nem lép be sehova sem! Vírusirtót és a tûzfalat kikapcsoltam! Kérlek segítsetek! A válaszokat elõre is köszönöm!
egyébként, a felcser, (assault) a kedvenc kasztom, illetve a supporter, (hadtápos) lehet mégis megveszem majd a premiumot😊
Most jut eszembe, a bad company 2, szintén erre az EA fiókomra lett aktiválva... dupla öröm😄 vmi egyiptomi volt a gyerek, aki ellopta, csak tudnám hogyan....
CarolHawke
Nagyszerû, örülök h végül is sikerült.

Sikerült! Felvettem a párbeszédet, live chaten, vmi Himanishu, nagyon rendes volt, megírtam neki, hogy nem igazán tudok angolul, leírtam mindent, megkért ellenõrizze kezt azt, írta, legyek türelemmel, ellenõrzik, megnézem E-mailem, és voálá, újra az enyém! Nem gyõztem hálálkodni a fickónak... mondjuk ezért fizetik😊 És Nektek is köszönök mindent😊
tutituti
<#eljen>
Épp ma mondtam TS-en haveroknak hogy ez a topik se a régi<#sir>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zerénd
Régi szép idõk. 😞

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

nemigaz, mit nem lehet azon megérteniük, hogy ellopták az accountom! Vannak emberek, akiknek 10000 forint, igenis nagy pénz... és nem akarom, az ablakon kidobni, a battlefield 3 dvd-m tokostul
Google chrome b@szakodott, megpróbálom én is... mást nem, megadom az E-mail jelszavam, bizonyításképp, vagy elküldöm a cd kulcsom képét, illetve az E-mail üzenet képét.. hátha
Ott van, kéken, hogy Live chat, de nem reaglá semmit.. ááá várni kell? vagy mi?
CarolHawke
Mert a bfbc2 még nem az új fasza kis origines idõben indult..

szabii98
érdekes, nekem a bc2 régi emailem szûnt meg meg minden, és hosszú idõs dumálás után visszakaptam, nem kellett születési dátum

I met God. She's black

CarolHawke
Igen ezt az ID-t adtam meg, de neked se fogják odaadni a helyes születési dátum nélkül...

Amper91 az igazi id-m, rosszu ladtam meg.. hagyd a francba, majd én elintézem, beszélek velük chaten...
CarolHawke
De komolyan megadtam mindent cd kulcsot, nevet, email címeket, és a születési dátum stimmel csak a hónap nem. Mit kell ezen ennyit cirkuszolni.

Smithwarden
Ha elrontottatok a datumot (vagy kamut adtatok meg, amire nem emlekeztek) akkor ne csodalkozzatok, hogy nem foglalkoznak veletek.
Az EA-nel ez a legfontosabb info egy accountnal, mivel ezzel eleg jol lehet azonositani a vasarlot.
Ha ezt sem tudja az ember, akkor jogosan gondoljak, hogy ott mar valoszinu valami gaz van.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

CarolHawke
Ismételten felvettem a kapcsolatot, most érdekes módon akivel beszéltem azt mondta hogy nem lehet csak 1x próbálkozni, nem vagyok már benne biztos h itt mindenki korrektül kezeli a dolgokat. És megnéztem mert gyanússá vált, Originre való regisztrációkor egy kis lenyitható ablakban kell kiválasztani név szerint a hónapot ami a görgõvel simán arrébb csúszhat... 5-6-8-9-10 ezek a hónapok nem stimmelnek. Van vmi ötlet h mi lehet? Lehet h nekem nem kéne többet próbálkoznom mert be fognak rám rágni. 😄

A regisztrációs születési dátumot meg tudom nézni magamnál? Ha igen hol? Csak mert általában nem szeretem sehol megadni a valósat, és fogalmam sincs, hogy itt mit adtam meg. Nem szeretnék úgy járni, mint Amper. Köszi!

Akkor ezek szerint van egy tört játéka és ellopja az accountot akkor azzal tud játszani? És mi a módszer a lopásra? Ha valakinek van infoja errõl írja meg!

😊)))
zzeN
Egy nõvel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kivel chateltél?
zzeN
Nekem is ellopták 2-3 hete, 10 perces chatelés után visszaadták az accomat. Amúgy nem kell account hozzá hogy tudjál Live Chat-ezni, nekem haver adta meg a linket és mûködött.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A lopónak lehet több Origin accountja is és amit ellopott accountot azon tud Battlefield 3-azni.
Mi értelme van ellopni? A lopónak is kell, hogy legyen eredeti játéka, akkor meg csak egy regisztrációt úszott meg. De azt sem, mert ha tényleg ellopta és átirta az bonyolúltabb szerintem. És a ban miatt kockáztatja az eredeti játékot amit lopott accal használ? Nem értem. Ha valaki átlátja ezt a problemát akkor írja már le okulás miatt!

CarolHawke
Komolyan beszarok. Most fejezõdött be a beszélgetésem az illetõvel, és mivel 4 próbálkozásra sem sikerült kinyögnöm a nála található gépben lévõ igazi regisztrációs születési dátumot, ezért majd pár nap múlva kell újra próbálkoznom.. Tehát nem elég h van cd kulcs, hogy megmondtam a neved, a régi emailt, az új emailt meg ezek, ez mind nem elég, sõt azt mondta h lehet h engem is bannolni fognak a játékból ha kiderülne esetleg h te vagy a hacker, és én próbáltam falazni neked. Fogalmam nincs h honnan szalajtották ezeket, de végül megnyugtattak h nem biztos h bannolni fognak... hát mondhatom örültem nagyon, többórás beszélgetés befejeztével semmi újdonság ugyanott tartunk ahol eddig is. Mindenesetre a 8-9-5-6 számok ki vannak lõve mint hónapok... és valszeg 1 számjegyû amit keresünk... Ne hibáztasd magad Amper semmiképpen, ahogy nekik is elmondtam tényleg csak segíteni akartam, mert beleképzeltem magam a helyzetedbe és gondoltam ilyenkor jól jön bármilyen támogatás. Hát majd a napokban eldõl h mi lesz, addig is izguljunk együtt. 😄 Most elmegyek lefekszem aludni. HAHA 😄D

Megtaláltam az Origin accountom! a régit, amit elloptak, Amper91 írjátok be az origin keresõjébe... az vagyok én, és ott van az a tayesh vagy mi új névnek írva.. rohadék, jól elllopta az accountom
tényleg enyém pedig az account, mind a program, nem hiszem el... na mind1 jó "éjszakát" 😊
akkor lehet más hónapot adtam meg véletlen regisztráláskor... istenem, ne már 1 hónapon múljon😞 akkor hagyd a fenébe😞
CarolHawke
Aszondja a csávó h stimmel a dátum csak a hónap nem 9... most akkor mi történik?

nemigaz... láták a zeredeti felhasznált, cd kulcsom, és ne melég nekik annyi? ráadásul ott a régi e-mail amin beaktiváltam
24-én nem 14 bocsánat
és ezt adtam meg origin regisztrálásnál
1991 9 hó 14-én születtem.. nemár... nem lehet, hogy a csávó már átírta?
CarolHawke
Azt mondják h a regisztrálási születési dátum nem egyezik ezzel. ?

1991 09 24 a dátum, remélem jót adtam meg😄 pedig tervben volt a premium megvásárlása is, de így... sosem hackeltek még meg x)
Köszönöm a segítséget, várok hátha lesz vmi ha meg nem, akkor meg vmit kitalálok... nem veszek több 10 ezer forintos programot, hogy aztán vmi majom csak úgy elvegye
CarolHawke
Még 1 születési dátumot kérnek és készen vagyunk remélhetõleg.

Fpocok
Fõleg olyanban, aki egy hete regelt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

mit veszthetek... már úgy is ellopták x) küldöm
CarolHawke
Asszem ha valaki hajnali 4 kor próbál egy vadidegennek visszaszerezni egy accountot abban bízhatsz 😄

Bízhatom benned?😊 Örülök, hogy ilyen segítõkész vagy😊
íme az E-mail ezt találtam ma, miután nem bírtam sehogy sem bejelentkezni😞
CarolHawke
Igen azt kérik, küldd el priviben.

cd kulcsot is meg tudom adni nekik, be tudom bizonyítani, de áhh..
Amper91Hun (már ha jól emlékszem pff ez volt a battlelog nevem, de asszem csak Amper91Hun 😊 A régi E-mail címem [email protected] az Új, (lopott) pedig [email protected] az a baj, ilyen még sosem történt, és nem tudom mitévõ legyek, de köszönöm a segítsédet! képet nem enged felölteni
CarolHawke
Írd le az Origin neved, a régi emailed és a mostani (lopottat) és jelentem.