Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon köszönöm a választ.. akkor 2550K-s procit veszek.
...lassan nehezebb megvenni a gépet, mint becsajozni😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

hnz
a "H" jelzesu INTEL alaplapokban nincs tuning opcio, tehat ha "K" jelzesu processzort vennel akkor nem tudnad azt tuningolni. + a "H" jelzesu alaplap tamogatja a processzorba integralt IGP-t.

a "P" jelzesu INTEL alaplapokban van tuning opcio viszont nem tamogatja a processzorba integralt IGP-t. tehat ebbe meg "K" jelzesu processzort erdemes venni kulonben nincs mit tuningolni.

a "Z" jelzesu INTEL alaplap az elso ketto osszegyurva, szoval oda megint csak "K" jelzesu processzort erdemes venni.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Ketsegtelenul sokat adott a POE2-hoz is a mas jellegu videk annak idejen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hála Istennek, hogy csak egy sivatagi pálya van, mert a sok homoktól már herótom van. Jó, értem én, hogy valamennyire hûnek kell lenni a singlehöz - ugye az Iránban játszódott -, de a Közel-Kelet lassan már a könyökömön jön ki. Éppen ezért a Bandar Desert nem igazán érdekel, de a másik három pályán mindenképp ott leszek.

YouTube: 23Drazse

szomferi
inkább a helyesírási szótárat csapná fel a ragozás résznél, ez förtelem...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Origin -> telepites javitasa

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ebben itt keveset tudunk segiteni, de ha nem tulmelegedesi problemad van, akkor nem nagyon tud artani a PS3-nak.

Ozzyehh
Srácok egy kis tanács kéne.. már írtam evvel kapcsolatban valahova,de nem tudom mit csináljak?! a ps3amon kifagy a bf3 random játék közben és resetelnem kell a gépet... hagyjam abba a gémet? ez okozhat nagyobb bajt? léci valaki adjon valami tanácsot elõre is köszi😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Fpocok
Bocs ha már volt. Updatelni akarja a játékot a battlelog... DE MÁR MEGCSINÁLTAM. ÉS nem enged be a játékba a hülye böngészõ. Ilyenkor mi van?

Parasite Eve 2, best game EVER!

A palyameret nem minden. Mondjuk azzal is trukkoztek kicsit, mert a BF3 palyak is oriasiak elvileg, csak a gyalog bejarhato terulet jelentos reszen sincs semmi, amiert erdemes lenne odamenni. Az AK palyak legalabb nem lesznek ilyen foldszintesek.

SpeedXHUN
dehát kitudja mekkora pálya lesza többiben

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Fpocok
Kössz.

zzeN
Itt van magyarul.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mar a B2K idejen tudtam, hogy kb. meg az Armored Kill erdekel.

Fpocok
Van valahol egy patch note? Tud valaki dobni?

En mar most eloknyveltem a BF3-at annak, az AK csak egy kicsit felrazza.

szomferi
ja, hogy te már tudod milyen lesz a következõ DLC? jó neked

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

jó is lenne, de egyelõre az Origin-be se lép be nekem pl:-) közli, hogy az elsõ belépés alkalmával nethez van szükség...
a jelszóemlékeztetõ szolg. meg nem müx éppenséggel😄
"majom konzolosok miatt"😄

SpeedXHUN
Right click BF3 in Origin and choose “Repair install” to fix the problem.

Ez igaz. Viszont ha a maradék 2 DLC közül akár csak az egyik felkelti az érdeklõdésed és mégiscsak megveszed, akkor már rosszabbul jártál.
Mert nem tudunk szinte semmit róluk, így elõre elkönyvelni hogy érdektelenek lesznek nem lehet.

hányszor updateljem ezt a szarrrrtt már ?😊))

Szerencsere az LE-hez jart a B2K, igy olcsobb csak az AK-t megvennem majd, mint a Premiumot parasztvakitassal es harom erdektelen DLC-vel.

biztos h nincs 😄

oneal1
én hülye anno külön megvettem az elsõ DLC-t, nem pedig a premiumot, most csak a pályák miatt vehetem meg ezt is..😄

ilyenkor nincs valami kedvezmény a premium vásárlására ha megvan az alap és az elsõ kiegészítõ?

!Forza Ferrari!

tutituti
Na már látom a következõ kétszáz oldalt:
Buzi quadok.mind meg van pakolva c4-el és jönnek ránk a suiciderek hogy felrobbantsák a tankot.
Egy tank se lesz esélyes.meg majd amikor a helikbõl szórják le a c4 esõt!

mókás lesz😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

L86A2

Melyik fegyót használtad?

nyuny01
<#eljen><#integet2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

😊 De most tényleg úgy veszem észre, hogy ami tegnap még pik-pak volt az most egy hosszú sorozat.

SpeedXHUN
ez a trailer mindent visz😄 Bf3 miatt nem tudok más játékra ránézni😄

Bepipalva hagytad a pacifista szervereket a keresoben. Ott nem lehet megolni a masikat. <#hehe>

nem körbe kell lõni az ellent 😉

tutituti
Az orosz verziósoknak kinn az angolosítás.Bannerban a link!

Amúgy rettenet lett ezzel a patchcsel.

Na most a "Update Available"-nél azt írja, hogy:
"Waiting for you to finish the installation"
De a szegmens (a csík alatta) meg sem mozdul.

Én azt vettem észre, hogy sorozom az embereket, soroznak engem is és nem hal meg senki. Ez most mire jó?

Ez a game minden patch-el egyre ócskább, nem elég hogy folyamat kevesebb fps is van...

Persze hogy ujra, ahogyan az Origint is

Dice 😄
Browseredet ujrainditottad? Hatha...
Jol sikerult a patch mar megint.

Nuclearity
felpatcheltem, és mikor inditanám akkor kéri hogy patcheljem fel.... -.-

Sziasztok !Nemtudom más is járt -e igy, de mikor origin mindent letöltött, a Battlelog meg nem elég hogy kitörölte az összes barátot a listárol, akkor felajánlotta hogy töltsem le az uj plugint. Mondom oké. Lejött, felraktam. Inditanám ismét battlelogot, de megint ottvan és felajánlja töltsem le.. Vagyis nem érzékeli.. 3x felraktam.. semmi.. Originben is rányomtam arra, hogy javitás.. Ugyancsak semmi.. Ez igy szánalmas..

szomferi
új vidijóóó

Ja és felrakta a "battlelog-web-plugins-1.132.0-retail-prod"-ot is.

Fasza. Felrakta a patch-et, indítanám:
"A Windows nem találja a 'C:/Program Files (x86)/BattlelogWebPlugins/SonarHost.exe' fájlt."

szomferi
akkor lenne jó választás számodra a Z77, ha K-s végû procit vennél, mert ez a jelenlegi állapotában csak pénzkidobás, az ár meg ne legyen mérvadó egy alaplapnál, nem hülyeségbõl mondtam azt, amit <#papakacsint>

nyuny01
Origin 47%- ig frissít, tovább nem!Azt írja sikertelen frissítés!
Valakinek ilyen problémája?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

én úgy vagyok vele, hogy játsszon csak a sok "majom konzolos" - és itt tisztelet a jelenlévõknek, mint kivételek 😉 - egy hétig az ArmKill-el... addig legalább lehet normálisat játszani a többi szerveren 😊)

tutituti
dettó összes ismerõsöm ugrott a friendlistbõl..

Most nézem, lesz 2 új jármû és CSAK ezeknek van új assignmentük:S Most ennek igazán sok értelme van...