Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
csak maga a gép? a monitorod milyen felbontású? (gondolom FHD)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

200.000 Ft-ig.

szomferi
nem-nem, nagyon nem!
írj egy keretet, hogy mennyit szánsz gépre, és írom a konfigot <#papakacsint>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Bazdmeg bazdmeg bazdmeg... ezt nem hiszem el...
Írtak vissza, hogy ha utalom bankszámlára, akkor adnak csak kódot... Fasza... nem kell postaköltséget fizetnem.
Azt most nézem az oldalon, hogy FELEMELTÉK 800FT-al... most már 8000. Egy órája 7200 van. Ugyanott vagyok. Kicsit úgy érzem, hogy hülyének is néznek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A battlefield 3 vonatkozásában értékeljétek már ezt a platformot, hogy érdemes-e rá beruházni: Ház - Aerocool strike-x gt, Táp - Chieftec CTG 500, Alaplap -MSI970A-G46, 8 GB DDR3 ram, Proci AMD Phenom II. X4 965 3.4 GHz Artic Cooling Freezer A30 hûtõ, Video - Gigabyte HD770 OC, Samsung DVD, Samsung 128 GB SSD, Win 7 64 bit OEM - 699 Euro.

zotya10002
Holnap 11-órától!<#violent>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

most akkor a prémiumosok nem tolhatják az armoredet már ma ? 😊)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Érzem a szarkazmust, de azért köszi 😄

ha sikerült megegyezni velük, akkor ha kell a segítség a vásárlásban szólj. fórumtársaimmal most közösen örülünk, hogy végül sikerült a feladatot magadnak is megoldanod!😉
<#eljen>

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Fpocok
Igen, már írtam nekik.

Fpocok
Ott van a posta mellette... meg nincs is írva, hogy digitális. Tudom, hogy az egész csak egy papír... na most írtam nekik privit, hogy mi a helyzet vele.

a fénykép ami fel van téve az csak letöltõkódos.. fel kell hívni õket.. ha játszani akarsz holnap már az armored killel akkor intézd gyorsan😊

Sztem ebben is csak egy levakarós kód van
Fpocok
Csak most találtam. Amúgy itt nem digitális van... csak gondoltam belinkelem.

A gameshopnal olcsobb, de ott 990 a postakoltseg, a CDG-nel meg kerheted pikpakk, ugy ingyen van, de egy ezressel dragabb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

eltekintek attól megjegyzést tegyek arra, hogy te kérdezted, hogy hol lehet venni és most te posztolod az olcsóbbat.. 😄
ha szeretnéd itt veszem meg neked.. ez már gyalog csak 5 percre van tõlem😊
szvsz.. ha szeretnéd intézhetjük így ahogy az elõbb írtam.

Fpocok

pont cq a szar ezekre a NAGY mappokra ps3on.
ha simán kocsikázni akarok,akkor gt5 XD
rush ba jók a méretek stb csak ne lenne a gáncsipp
kár volt berakni ezt a ki.aszott gáncsippet,enélkül ötszörjobb lenne...

Frostbite 2

jah igen ez lemaradt:
53*227=12031 > 9890 😉

elutalod nekem a lóvét megveszem, felhívlak és lediktálom a kódot. így 9890-ért lehet premiumod, oszt majd késõbb utánad küldöm a dobozt sima postán borítékban. ha érdekel írj a kpapp76kukacgmailpontcomra.
a cdgalaxistól kb. 10 percre lakok gyalog.
és jössz egy sörrel ha pesten jársz😊

Fpocok
Ilyen origintól meg steamtõl biztos nem fogok fullárasan venni. Semmit.
A cdg meg 576tól meg szerintem így is drága lenne, de erre még rájön a pstktsg. is.

Amúgy nem értem, miért nem lehet ilyen magyar oldalakról DIGITÁLISan megvenni... faszomat sem érdekli a kis doboz... de persze ebbe nekik plusz pénz van.

ha jól tudom a tactical light-ot ki lehet kapcsolni, csak nem tudom melyik gombbal.. én spec szeretem.. közelharcban tökéletes, hogy az ellenfelet elvakítsa pont annyira, hogy kaszálható legyen😊

nem egyáltalán nincs baj, hogy kérdezel. nem akartam én orrolni rád emiatt, csak 4. napja olvassa az ember az ilyen típusú kérdéseket:-) és már unalmas.
két alapvetõ eset van:
- megveszi az ember az EA-tõl vagy origiontõl bankkártyával
- vagy bemész egy boltba (576k, cdgalaxis és társai) és kifizeted ungarische forintban.

egy 50 dolláros termékrõl beszélünk.. valljuk be ezt az összeget simán elisszuk egy hétvégén ha bulizni megyünk 😊
origin-nál most 49.99 + VAT (kb. 53 dollár környéke)
cdgalaxisnál 9890 forint

az mkb középárfolyam szerint a dollár 227 forint jelenleg. lehet osztani szorozni... szerintem cdgalaxisba azonnal... és marad 1500 forintod inni 😉

Fenyt hoz a sotetsegbe. Mivel egy kik...t napernyo alatt is olyan sotetet csinal az engine, hogy csak na, idonkent jol johet, meg tenyleg elvakit kozelrol. En nem hasznalom. Tegnap feltettem a lezer iranyzekot is, de aztan inkabb levettem, mert folyton azon aggodtam, hogy ha valahol megalltam, a sarok mogott is kenyelmesen kiszurnak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Amúgy konkrét haszna vana tactical lightnak?
Cris99
PH

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Hol?

Cris99
énmeg 6,5k-ért vettem!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
És akkor mivan ha kérdez az ember baszki... nem ismerhetek minden helyet, ahol venni lehet.

Cris99
uhh de rég jártam itt mióta átszoktam PH-ra 😄

tudjátok holnap hány órától tölthetõ az AK?

dr Kotász
Egyetértek, én CQ-t kizárólag 24 fõs szerveren szoktam játszani. Ott még talán van értelme valamiféle csapatjátéknak.
Fpocok
Tényleg? Csak mert én 7,5ért is láttam, de ott csak átutalás játszott...

CQ pályák nem is 64, 48 meg 32-re készültek szerintem. ott az élvezetes játék 24 és 16 fõnél tud kialakulni. most, hogy frissítettem a vasat meglátogattam 64 meg 48-as CQ pályákat... igazából arra volt jó, hogy egy-egy ritmust elkapva csináljon az ember 10-12 frag-et zsinórba.. egyébként meg káosz😊

csak úgy feldobnám, hogy nem lehetne ezt a "ki tud olcsó helyet ahonnan premiumot lehet venni" kérdéseket végre abbahagyni? amikor bejelentették akkor 49 dolcsiért lehetett venni (+ ottani áfa persze😊..mostmár 59...szóval ha itthon pesten 10-11e környékén találsz azonnal vedd meg, mert az olcsó.

Fpocok
Tud valaki "olcsó" helyet, ahol pp-vel lehet venni digitális prémijumot?

dr Kotász
PC-re meg talán a Close Quarters ilyen, ahol túl sokan vannak a kis pályákhoz. Így aztán a „kinek van szar dlc-je” csata állása 1:1
giornalista
azt is elmondta, hogy PC-n teljesen más lesz az élmény, és külön kiemelte, hogy ez a konzolokra vonatkozik.

simán lehet, hogy konzolra szar DLC az AK, mert kevesen vannak az ekkora mapokhoz.
Tenyleg azt mondta, hogy neki az. A palyak jok, a jarmuvek remekek, de a 12 ember keves, hogy rushban tisztessegesen tudjon vedekezni. Ezert o az AC-130-at okolja. Lehet is valami abban amit mond.

shaddam
Amivel bajom van: szar defenderként a rush= legeslegszarabb bf3 dlc evör. A close quarters rush után biztos magasak az elvárások

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fú,gyerekek,már haladok a játék javítása terén,egy driver cseréval megoldódott a fehér képernyõs kifagyás....most már fekete a képernyõ mikor lefagy az egész cucc még indításkor.

[IRAM] leader

Az miert jo, ha egyik oldalnak szopas? Elmondta, mi a baja, tul keves az ember, hogy elharitsak a mobil spawnpointkent is mukodo AC-130-at, meg a bejovo pancelosokra is maradjon tuzero.

ozimak
Már nem emlékszem,lassan 1 éve volt 😊
nejad: Újonnan 31.900-
shaddam
Hol vetted?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Menten megszakad a szívem hogy nem jön be neki a rush.A bad company 1 óta nem volt az igazi. Defenderként szopás ja, de a kör végén meg csere van. Majdnem egy hetet már játszottam vele, lehet többi mint ez a "szakértõ". A conquest pedig jó, menten sírok hogy 5 percet kocsikázok a katyusával mire megszórom az ellenséget és nem darálok ezalatt 20 embert mint rushban...Az ilyen menjen metróra meg codra

jah biztos van olcsó meg használt de 30-at tuti nem adnék használt cuccért de persze mindenki maga dönti el én ugy vagyok vele hogy inkább várok és gyüjtök tudom kurva szar várni de nem 1 honapra veszi az ember a gépet
Ja. En se jatszottam mar egy ideje, ugyhogy osszeszedtem par havert, es ugy csinaltunk, mintha jo lennek.

ozimak
Én 14-ért vettem,most is ezt használom. 12-ért nem olyan vészesen olcsó szerintem.
nejad: Nem 2500K-nál kezdõdik az i5,és nem feltétlenül egy boltban kell megvenni! i5 2300 már van 31-ért is pl. PH-n.
i5 procival 100ból ne akarj gépet a proci kb 50 maga
szerintem az ilyen videoknak a fele kamu pár haver csinálja és ugy adják elõ mintha igazi harc lenne
giornalista

PS3 Armored Kill review - meglehetõsen negatív, és azért van igazság abban, amit a rushról mond.
Tul magasra mentek, es beragadtak a levegobe. Ilyenkor latszik, mennyire idetlen megoldas.