Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Aha, látom. Köszi!! Remélem sikerül visszaszerezni. <#rinya>

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

w126
Ki gondolta volna, hogy RU?😄DDD
A legnagyobb kibaxott hackerek...

Battlelog baloldalán függõlegesen van egy feedback support felirat, klikk rá, és személyesen tudsz majd beszélni egy "BF3/EA adminnal, operátorral.
Várni kell míg sorra kerülsz, de érdemes várni, nagyon segítõkészek, és korrektek!

Mercedes-Benz&#174;

Ley Roland
Megtaláltam a mail címét: [email protected]
Hol tudom jelenteni?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

w126
Jelentened kell!!
Van seriálod, stb, fogod tudni bizonyítani, és 5 napon belül visszakapod!!
Lecsekkolják az ip-ket, pb-ét, stb, és látni fogják, hogy te vagy az aki illik a képbe, és a jelenlegi új bevándorló😊

Mercedes-Benz&#174;

w126
Én is élesben gyakorolnék, az a tuti, üres szerón lófaxt se tanul az ember, max kormányzást és a fák kerülgetését...
De élesben más, minden irányból lõnek, csipognak, egyéb ellenséges légijármûvek, stb...
Én teljesen egyetértek azzal, ha élesben próbál tapasztalatot szerezni, az egyéb játékosoknak meg kicsit türelmesnek kell lenniük.
Viszont én hamarabb anyáznám azt a szemetet, aki egyedûl elviszi a helit, leteszi egy elérhetetlen helyre, és TV rakcsizik, miközben teljes mértékig haszontalan tagja a saját oldalának.
Vagy azt, amelyik elviszi az AA-t, de nem megy ám sehova, marad a kezdõn, és várja a csodát...játék végére van 5-0 ás statja, és valszeg ennek örül a hülye majma........
A szingli helisekrõl nem is beszélve, látja, hogy megy a helihez még ember, de nem vár a kis szarfaszú patkány, megy egyedül, és persze az elsõ perceben vége is, abba nem gondol bele, hogy neki is jobbak az esélyei egy gunnerrel.........

Mercedes-Benz&#174;

Panzeradler
Ott nincsenek ellenfelek, nincs mit kikerülni, jókor flarezni, nem tudod a másik helit/vadászgépet lerázni/lelõni.

De adhatok olyan választ is amit te adtál, Ha zavar, hogy olyan játékosok is használják a jármûveket akik nem tudnak profin menni vele, akkor ne játssz pub szerveren.
Ley Roland
Hali!
Ha ellopták az origin fiókom mit tudok tenni?
Mert nem tudok belépni originre, de battlelog még bejelentkezve maradt és a név is át lett írva FreddyKrueger36-ra.

tutituti
ott lehet igazán megtanulni hogy repülj csata közben!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ha helivel gyakorolni akar, inkább menjen üres szerverre.

Milyen vékonka a csávó😄 Dehát ki miben jó... Mondjuk gép mellett kondi is remek kikapcsolódás nekem
Szoktad számolni õket? 😊

w126
Miért nem resetelted?

Mercedes-Benz&#174;

Panzeradler
Azért mert nem tud vele menni és gyakorolna mért kell lenyomorékozni?
340 órát játszottam a játékkal és összesen 2-3 csalóval találkoztam.
Sokkal jobban zavar a sok nyomorék, aki elviszi a repülõt meg a helit és 1 perc múlva lezuhan.

Fatboyz4ever!

Az is roppant tanulságos, ha a csapatodban van csaló és mögé állsz és figyeled. Én a team chatben még biztatni is szoktam, hogy próbáljon meg 1 tárból 30 killt produkálni, mert az az igazi. Van amelyik érti az iróniát és lelép, van aki bután elismerésnek veszi a biztatást. Ritkán szoktam félbehagyni a játékot. Csak akkor ha glitcherek vannak, vagy baserape hack jelenik meg. Ezek ellen nem tudsz védekezni. Ha csak aimboterek vannak átváltok szanitéc üzemmódba és élesztgetek. Ilyenkor ez a hasznos. 😊

hnz
Ertem. De olyanok gyakorlatilag mindenhol vannak. Szoval szerintem a legjobb megoldas, ha lelepunk adott szerverrol vagy ilyesmi. Sajat magunk megnyugtatasara meg tolhatunk ra egy reportot aztan kesz.

Az ilyen embereket ugy is az teszi boldogga, hogy masokat csesztetnek es az felkapja a vizet stb. ... szerintem ne adjuk meg nekik ezt az oromet

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Egyetértünk én nem is a "más meg nem biztos, hogy csaló" kategóriáról beszélek. Én konkrétan a játék valódi selejtjeirõl!

shaddam
Elgurult a gyógyszered ember? Nézz rám battlelogon mennyire nem vagyok maximalista. Itt az elvekkel van a gond

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

hnz
Nyilvan vannak olyanok akikrol lesut egybol, hogy nem tisztak, de olyankor ott a !votekick vagy az ALT+F4 kombo.

Es az olyanok miatt, mas meg nem biztos, hogy csalo.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

hnz
Ugy februar ota jatszom a jatekkal, eleinte (ugy majus vegeig), csak publikoztam meg egy-ket kisebb war-n resztvettem. Sok killem meg abbol a korszakbol volt. Junius ota (a magyar 5v5 kupa) foglalkozom a komolyabb reszevel a jatekkal, viszont a regi accountba mar annyi kill benne volt, hogy most nem mutat realis teljesitmenyt.

Ez az uj account a mostani tenyleges teljesitmenyt mutatja

Hozzateszem ezek a szamok, kozel nem igy alakulnak egy Go4BF3 folyaman, stb.

Mert sikeretlen nullák. Önmaguknak bizonyítják csupán, hogy nem azok. Pszichológiai értelemben a legnagyobb zökkenés, ha az ember önmagát csapja be. Ráadásul egy olyan dologgal ami a külvilág számára nem összeköthetõ a személyiségével. Egyfajta retardáció ez.

Ezt sosem tudtam megérteni, hogy bizonyos emberek miért kezdenek el cheat-elni. Ha azért, mert nem tud játszani, akkor játsszon Hello Kitty-t vagy pasziánszt. Ha meg trollkodásból, akkor kezeltesse magát, ha abban leli valaki örömét, hogy elba...a sok ember játékát, akik próbálnak normálisan játszani??!!

battlelog: eLexsys

Ezen nem nagyon van mit megrendezni. Felvett egy public játékot, amihez felvette a kezét is. Nem hiszek el én sem mindent, amit látok, de ebben nem látok semmi megrendezésre utaló jelet. 😊

Azért egy olyan játékosra aki, 3000+ / perc pontokat tud játszani és 3700 m+ fejlövése van, nehéz mondani, hogy tisztességes ember! Mindazonáltal ezek a férgek csupán a saját értéktelenségüket leplezendõ használják a csalást. Többnyire az életben is egy tisztességtelen nullák.

Azért ezekben a youtube-os videókban sok megrendezett van. Nem kell mindent benyalni. 😊

Szerintem mozog az.

w126
Csak én látom, hogy lövéseknél nem mozdul az úja, gyakorlatilag nem használja az egeret csak forgásra, vagy más is, és én látogassak meg egy szemészt, vagy egyéb?

Mercedes-Benz&#174;

Íme a válasz!
http://www.youtube.com/watch?v=ZkXX7nw5BLI

w126
Miért vettél új gémet, ill miért van szükség 2 accra?
A kérdés mögé nem kell semmit beképzelni, csak egy kérdés, mert nem értem a lényegét, viszont azért is érdekel, mert ha ennek van valami elõnye, mármint, hogy unalomból, minden ok nélkül veszek még1 bf-et, hogy két accom legyen az gondolom nem véletlen, mert amúgy semmi értelme.
Tehát feltételezem volt rá okod, és ha ezzel valami jobb dolog kihozható tudasd velünk😊

Mercedes-Benz&#174;

hnz
Hat nezzetek, en nem fogom mondani, hogy nem csalok, mert aki ennyire eldontotte magaban, hogy ki csalo meg ki nem ugy sem hiszi el.

A multkori 10eves lett a BF napon vettem, egy alapjatekot tehat van egy uj karakterem.
Ezen a warozas/klanozas/ilyen-olyan versenyen valo reszvetel elkezdese utani teljesitmenyem lathato. A regi (hnz_-) accom amit most mar csak a warra hasznalok, abban meg van vagy 8-10k kill M16-l meg a noob korszakbol.

Meg lehet tekinteni az ujat is, nyugodtan. Aki meg szkeptikus az ellen kiallok barmikor es fel is veszem a meccset...

link

es en meg kozel sem a legjobb vagyok a vilagon. egy atlagos esport playerkent jellemeznem magam.

Nem tudom. Engem is gyakran lecheatereznek. Múltkor wallhack-es is voltam. Azt, hogy aim-ozok, szinte minden nap megkapom és nem használok semmit.

Fpocok
Ebben a játékban csak az nem csal, akinek van gerince... nincs mivel kiszûrni a csalókat. Esetek többségében be is játszik ott valami, akire mondják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jó a kérdés! Érdekes, akik 22% vagy afölött lõnek, azok nem nagyon szokták cheaterezni, stb. a másikat, legalábbis én még nem nagyon találkoztam ilyenekkel.

valamire rá kell fogni hogy béna

csizihungary
Ez most a divat.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Hopp! Itt egy hanzo! <#wave> <#violent>

hnz
Ti mi alapjan mondjatok valakire, hogy csalo? Nezzuk az infantry-t egyelore, mert en abban utazom. Aki mar 22%-os pontossag felett van, arra helybol?

Nem a csalokat akarom vedeni, csak tudni szeretnem, hogy az olyan emberek mint ti, akik mindenkire aki jobb lovesben, helyezkedesben stb. csalot kiabalnak, miert teszik?!

cody1994
Üdv! bf3 vásárlás elõtt állok és szeretném ki kérdezni a véleményeteket hogy megéri-e venni de leginkább az origin érdekel mert hallottam róla hogy nem túl jó :S
Bocs az offért!

Ezt és a hasonló oldalakat kell tanulmányozni a tisztességes játékosoknak is, hogy felismerjék a szemetet! Itt van minden a golyó gyorsítástól az azonnali ölésig. Aztán az adott szituációkban emlékezzünk ezekre és máris világos lesz minden. http://www.bf3h.com/features.html

ez is csak sport ha ugy vesszük és itt is az különbözteti meg a profit az amatörtõl hogy csal vagy dopping vagy hack pl az olimpián a 15 éves kinai fejlõdésben lévõ csaj nehogy már leverje a 20-akárhány évesekbõl álló mezõnyt persze feltéve ha nõ volt mert ezeknél nem lehet tudni miket tenyésztenek a laborjaikban<#eplus2>
Így igaz, ahogy írtad Gabesz!

Nathan66
Gyárilag karcos volt, nem telepítetet a 2. lemezt. vissza igen

Fpocok
Miért vitted vissza? Visszavették?

Nem nagy dolog praunak lenni egy olyan játékban, ahol gyakorlatilag 0 védelem van, nincs spectator meg semmi hasonló, amivel ki lehetne szûrni a csalókat... Erre én már csak legyintek.

Nathan66
Az szerintetek, hogy a karcos lemezt visszavittem a tescoba, viszont a gammát rajta hagytam a gépen a kódot meg ki irja az origin, elképzelhetõ, hogy nem érvénytelenítik a kódját, miután visszaküldi a tesco?

A 4-5 ezer euro-s gépeknek is megvannak a korlátai,mégpedig maga a játék.
Nem is gondolnád mennyi csalás,ilyen olyan hiba kihasználása stb. fordul elõ pl. az ESL-ben is,attól hogy a normál játékosok nem tudnak róla,sajnos vannak akik ennek a hibáknak a kihasználásával jutnak elõre,macro és TSA.
S ezzel én sem azt állítom,hogy nincsenek jó játékosok,ún. pro gémerek,csak a határt könnyû átlépni.

[IRAM] leader

Metro specialaista a srác. Igen így kell játszani a metron. Rá kell jönni azokra a protokollokra, melyeket alkalmazol játék közben, attól függõen, hogy merre vagy, hogy állsz és mit játszol. Ez a játékos nem csaló csak ügyes. Én nem róluk beszéltem, félreértettél!

Köszi, hogy megindíthattalak a fórumozásra. 😊 Szóval alaposabban nézd át a statját a játékosnak! Lenullázta a statot, egy kis aimbot és ha ésszel használja tud ilyen részstatot produkálni, hogy 1600 pont / perc. Mellékesen jegyzem meg, hogy amikor linkeltem még 3400 pont/perc volt az eredménye. És beszédes 3.700 + M-es fejlõvés is. Igen ismerek pro gamereket. Ilyenek játszanak a GiFr teamben akikkel kapcsolatban vagyok. Ezek a srácok 4-5 ezer euros berendezésekkel tolják, igen számít és észre is veszed, ha a pór nép közé jönnek játszani! Nincs is ezzel baj mert jól és korrektül játszanak. Ez az általam linkelt játékos nem csapatban játszott. Önzõzött lépcsõrõl leugorva sorozatot lõve leterített 4-5 embert, baserape-elt folyamatosan. Ott játszott ahol tömegben volt az ellen, mert neki egy tár lõszer az aimbot segítségével 5-10 embert jelent. Beállítás kérdése. Hiába lövöd õt, nincs kill. Szemtõl szembe blokkol téged, ha van aki rajtad kívül lövi, õ le tudja lõni. A bacont telepítette, mikor elkezdtem hátbalõni! Azt sem tudhatta, hogy honnan lövöm, feküdtem és fedezékben is voltam megfordult és a sniper puskával fejbelõtt! Na tudod ez nem ügyesség, hanem valami más. Több mint 500 órát játszottam a metro pályán, hátszéllel megmondom, hogy ki a féreg!

nincs ezzel a videoval semmi baj.. én is szoktam ilyet csinálni..az más kérdés, hogy õ folyamatosan benne van a FLOW-ban😊))) én meg egy héten ha kétszer elkapom a 10-12 killes streaket😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Én csak azt nem értem h ennek a csiga zabálónak hogy-hogy csak egy rövid sorozat kell h megfektesse az embereket én gyakran egy tárat eresztek beléjük....

Fpocok
Nem mondtam, hogy nem 😄