Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol, amugy meg elobb kipontozlak szerintem mint csipaval fobe lojj (no offense). az, hogy milyen tavolra latsz es tudsz loni a graf beallitason is mulik. talan ne eroltessetek a fullhd-t es lesz normalis fps stb.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
egyébként a darálóról jut exembe, hogy vmelyik este meg egy AK pályán (talán armored shield?) vold dezsávûm... baserape contestet csináltak velünk de durván... olyan érzés volt, mikor bf1942-ben el alameinen szívtuk a brét szövetségesként :-) egyébként ez meg pont a csipáknak volt köszönhetõ... világított a fõbázisunk körbe-körbe a laser designatoroktól... a balgák meg feküdtek mellette 5 méterre😄
na rendbeteszem a gépemet nov 1-én és utána lesz végre egy olyan 1 tera helyem videokat készíteni.. ha egyszer lövök egy 5-ös K/D-t 50 kill felett, akkor uncutted tolom majd fel tyúbra, hogy hadd csiterezzenek😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Ha valaki meglõ 45-15-öt 1000 ticketen, simán nem csíterezem le, fõleg egy jókis darálóban, vagy egy jó airmapon, ahol akár lehet is...
De aki 600 alatt lõ 63-3-at úgy, hogy még van hátra 130 ticket, azt had ne ismerjem el.....
Másfelõl meg a csipák száma nem a pálya alkalmasságától függ csak, egyszerûen nem lesz egy szerón 20 sniper fan egy oldalon!!
De jelzem, nehogy veszekedés legyen, csak beszélgetünk, megvitatunk, prokontra.
Felnõtt emberek vagyunk ugye.
Mercedes-Benz®
No comment.
egyébként meg a pálya ahol készült a video kifejezetten ideális sniperezésre, pl.😛
õszintén mondom neked - szívemen a kezem - hogy magasról sz.rom le a csítereket és lassan azokat is akik mindenkiben azt látják vagy keresik. kezd már átmenni egyfajta boszorkányüldözésbe ez az egész.
a múltkor felmentem egy szerverre 600 ticket, Ziba Tower..12 perc és vége volt a mapnak.. ránéztem a boardra és az ellen sz.rrá hentelt minket.. 3. lettem valami 14/8-al.. miközben a másik oldalon az elsõ 4-5 helyezett 7-es vagy annál nagyobb K/D-vel rendelkezett. idegesített a játék, de csak azért mert egyértelmûen látszott, hogy õk együtt mozognak a mi oldalunk meg kóválygott szerteszanajéllel.. befordultam egy sarkon és 4-en jöttek velem szembe.. bedaráltak minket, nem volt a következõ körnél balanszolás.. úgyhogy leléptem.. faxt idegesítsem magam, hogy most volt-e csíter vagy sem... tiszta volt-e a játék vagy sem, van rajtuk kívül még kb. 5-6 ezer szerver 10-20ezer játékossal ahol én is megtalálhatom a szórakozásomat.
tulajdonképpen a leaderboardon a fegyverenkénti elsõ 10-et automatikusan máglyára is helyezhetnénk.. tuti csalnak! mi az, hogy 1640 óra tiszta játéknál 147e m16A3 killje van! na meg persze 800-as értéknél nagyobb score/minute... mindezt március óta ... hiszi a piszi...azonnal riportoljuk a kecsegit!😄
Ezt most tényleg?😄
Tehát a nem csaló csak pro dolgot lehet bõvíteni a következõkkel:
Ûbermákker.
Volt 20 csipa, és lesebezte az összeset, így csak 20% élettel kelett leszednie az elleneket.
Ezt nem hiszem el apám😄DDD
Tedd a szívedre a kezed!!
Sniper only szerveren kívül amióta nyomod a bf3-at, találkoztál valaha olyan szerverrel, ahol 20 csipa van egyszerre egy oldalon?😊)
Tehát 64-es szerón 32 emberbõl 20 csipával ül valahol?😊)
Kérlek neee...😄DDD
Mindíg van valami magyarázat😄
Mercedes-Benz®
Amúgy közelharcban végülis használható, ha képes vagy legalább 6/sec trigger spamre. Ha 7-et is tudsz, az már ugye 840-es rpm-nek felel meg, tehát bárkivel felveszed a versenyt. Én azért használom csak szituációs fegyverként (pl. egyik kedvencem Metro rush az elsõ 2 MCOM a parkban), mert egyszerûen kikészül tõle a kezem.
nem értek a video elemzéshez, annyit láttam, hogy olyan mintha a srác übermakker kört fogott volna és amire lõtt azt halt😊 lehet volt 20 sniper a háttérben akik lövöldözték a fazonokat .. és mire ez a gyerek lõtt akkor már elég volt egy találat is, hogy meghaljanak😄
a sniperek meg anyáztak a háttérben, hogy nekik csak a kill assist jutott😄
A másik.AN-94-et próbálta már valaki?Mik a vélemények róla és milyen kieg-el használjátok?
Én nem állítom, hogy kivétel nélkül csíterek, de azé, hogy ennyi kivételes tehetség legyen....
63-3 stat= egy 64-es szerveren mindössze 32 emberbõl 3 van aki képes lehet megõlni, de mint azt szoktuk látni vagy véletlen, és 10 lövik egyszerre, vagy kamikaze kell nekimenni, vagy õ bax el valamit.
Tehát ha õ 100%-ban odafigyel akkor 2 halál mondjuk kizárva, mert nem megy be 10 ellen közé és ott nem ölik meg, a másik, hogy nagyon figyel és nem baxxa el, a 3 meg akkor kizárható, ha épp nincs kamikáze ember a szerveren, és úgy sem leli halálát.
Tehát a 63-3 stat az nem túl extrém hejzetben 63-0. És egy ilyen pro, és nem csaló?😄DD
Ugyan már....
Mercedes-Benz®
Elexys: Hiányos volt a kommentem.Hozzáteszem hogy tisztelet a kivételnek.Biztos vannak tényleg pro-k,de nem annyi amennyi most van... <#papakacsint>#papakacsint>
battlelog: eLexsys
A probléma az,hogy mivel a jelszavad is változtattad,pl. az Origin-ben,a központi EA szerveren még a régi jelszó van tárolva,ami uszkve 12-24 óra alatt frissül.Tehát,várakozni kell,lassú,a magasságost is befoglaló imákat kell csendesen mormolni,más nem tehetünk.
Ráadás képpen,nekem még ún. régies jelszavam volt,ami nem tartalmazott pl. nagybetût,így mivel újra raktam mindent,meg KELLETT változtatnom,így most várakozom.Ez ugye azért kellett,mert sok fiókot feltörtek mostanság,s megerõsítették a jelszavakat,tehát már legalább egy számnak és egy speciális karakternek és vagy nagybetûnek is szerepelnie kell benne.Ennyit tudtam segíteni egyenlõre.
[IRAM] leader
Hiszem ha látom,hogy pro...
[IRAM] leader
Aki pro, az pro, extrém teljesítménnyel itt pl mást nem látni csak azt, hogy az ilyen válogatott, amaz a legjobb jetes, a másik a legjobb tankos, stb....mi meg a por nép, akik átlag teljesítmény melett lötyögünk, na mi vagyonk a sírós noobok😊
Ha valaki csinál (fõleg ha magyar) 62-3-as statot, majdnem biztos lehetsz benne, hogy közlik veled: Ne sírjá, ismerjük, nagyon high player, és így+úgy, õ az isten stb.
Csíterek nincsenek, csak noobok, meg a prók!!
Mercedes-Benz®
Gratulálok köcsög gyerek!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
X-BOW:
YouTube: 23Drazse
Amúgy a BF 3 sem kezdte zökkenõ mentesen a pályáját 😄 Tudtommal!
úgy amúgy nem rossz játék, meg még nagyon nem ástam bele magam, de a BF3 még annak ellenére sokkal jobb szórakozás, hogy lassan egy éve játszom...
köszönöm az IT-türelmeteket. Tisztelettel közlöm az olvasókkal, hogy a jelenlegi Windows 7 64bit verziójú operációs rendszerem október 31-én tölti utolsó munkanapját. Hozzátartozóként köszönettel veszem részvétnyílvánításukat <#nevetes1>#nevetes1>
adobe premier is van valahol a fiókban, de az meg nagyon összetett.
vegas szintén.
egyébként most töltöm a media playert.. mert a májkroszoft azt írja, hogy a movie maker nem mûködik media player nélkül😊
az simán lehet, hogy vmelyik nap mikor helyet akartam a c:\-n csinálni kikapartam a mediaplayert is😄
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
@tugyiti: Media Feature Pack for Windows 7 N with Service Pack 1 and Windows 7 KN with Service Pack 1 ... ez az utsó mentsváram😊
meg az, hogy megtalálom valahol az indítófile-t és letöltöm😊