Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
el sem tudod kepzelni, hogy milyen egyszeru olyan k/d-t csinalni. es en meg csak kozel sem vagyok a best player.

lol, amugy meg elobb kipontozlak szerintem mint csipaval fobe lojj (no offense). az, hogy milyen tavolra latsz es tudsz loni a graf beallitason is mulik. talan ne eroltessetek a fullhd-t es lesz normalis fps stb.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

sziasztok azt tudja valaki hogy a jármûvek közül ezt "MOBILE ARTILLERY" nem tudom teljesíteni készre már kinyitottam 10 bónuszt de a 11.-nél mindíg kiírja hogy 9000 pont kell de mikor megcsinálom akkor ujra kezdi az a kérdésem hogy ez miért van ? köszönöm
nekem meg az tetszik amikor reflex irányzékkal lödöznek le embereket olyan messzirõl hogy alig látni a képernyõn ja meg 1 sorozattal futtában fõleg az 5v5 mecsek az érdekesek amiket linkelgetni szoktak 63-0 nem nehéz lõni metron m320-al <#mf1> puskával már gyanus<#gun>
perszehogynaná.. nem fogok vitatkozni nem is célom. én csak ütköztetem a nézeteket😊 lehet egyébként nem 600-as volt a ticket.. de mindegy.. értem amit mondasz.

egyébként a darálóról jut exembe, hogy vmelyik este meg egy AK pályán (talán armored shield?) vold dezsávûm... baserape contestet csináltak velünk de durván... olyan érzés volt, mikor bf1942-ben el alameinen szívtuk a brét szövetségesként :-) egyébként ez meg pont a csipáknak volt köszönhetõ... világított a fõbázisunk körbe-körbe a laser designatoroktól... a balgák meg feküdtek mellette 5 méterre😄

na rendbeteszem a gépemet nov 1-én és utána lesz végre egy olyan 1 tera helyem videokat készíteni.. ha egyszer lövök egy 5-ös K/D-t 50 kill felett, akkor uncutted tolom majd fel tyúbra, hogy hadd csiterezzenek😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

w126
Nincsen itt semmilyen bosziüldi...
Ha valaki meglõ 45-15-öt 1000 ticketen, simán nem csíterezem le, fõleg egy jókis darálóban, vagy egy jó airmapon, ahol akár lehet is...
De aki 600 alatt lõ 63-3-at úgy, hogy még van hátra 130 ticket, azt had ne ismerjem el.....
Másfelõl meg a csipák száma nem a pálya alkalmasságától függ csak, egyszerûen nem lesz egy szerón 20 sniper fan egy oldalon!!

De jelzem, nehogy veszekedés legyen, csak beszélgetünk, megvitatunk, prokontra.
Felnõtt emberek vagyunk ugye.

Mercedes-Benz&#174;

na mostmár úgylátom, hogy konkrétan a játékban fellelhetõ pályával is baj van😄

Ziba Tower.
No comment.

easy. csak próbáltam érzékeltetni, hogy minden irányból meg kell vizsgálni a történteket. nekem ez jutott elsõre eszembe :-)
egyébként meg a pálya ahol készült a video kifejezetten ideális sniperezésre, pl.😛

õszintén mondom neked - szívemen a kezem - hogy magasról sz.rom le a csítereket és lassan azokat is akik mindenkiben azt látják vagy keresik. kezd már átmenni egyfajta boszorkányüldözésbe ez az egész.

a múltkor felmentem egy szerverre 600 ticket, Ziba Tower..12 perc és vége volt a mapnak.. ránéztem a boardra és az ellen sz.rrá hentelt minket.. 3. lettem valami 14/8-al.. miközben a másik oldalon az elsõ 4-5 helyezett 7-es vagy annál nagyobb K/D-vel rendelkezett. idegesített a játék, de csak azért mert egyértelmûen látszott, hogy õk együtt mozognak a mi oldalunk meg kóválygott szerteszanajéllel.. befordultam egy sarkon és 4-en jöttek velem szembe.. bedaráltak minket, nem volt a következõ körnél balanszolás.. úgyhogy leléptem.. faxt idegesítsem magam, hogy most volt-e csíter vagy sem... tiszta volt-e a játék vagy sem, van rajtuk kívül még kb. 5-6 ezer szerver 10-20ezer játékossal ahol én is megtalálhatom a szórakozásomat.

tulajdonképpen a leaderboardon a fegyverenkénti elsõ 10-et automatikusan máglyára is helyezhetnénk.. tuti csalnak! mi az, hogy 1640 óra tiszta játéknál 147e m16A3 killje van! na meg persze 800-as értéknél nagyobb score/minute... mindezt március óta ... hiszi a piszi...azonnal riportoljuk a kecsegit!😄

w126
Na helyben vagyunk😄DDDD

Ezt most tényleg?😄

Tehát a nem csaló csak pro dolgot lehet bõvíteni a következõkkel:

Ûbermákker.
Volt 20 csipa, és lesebezte az összeset, így csak 20% élettel kelett leszednie az elleneket.

Ezt nem hiszem el apám😄DDD

Tedd a szívedre a kezed!!
Sniper only szerveren kívül amióta nyomod a bf3-at, találkoztál valaha olyan szerverrel, ahol 20 csipa van egyszerre egy oldalon?😊)
Tehát 64-es szerón 32 emberbõl 20 csipával ül valahol?😊)

Kérlek neee...😄DDD
Mindíg van valami magyarázat😄

Mercedes-Benz&#174;

Szerintem tudnék,mert az egeremet kiakasztottam.Volt hogy nem érzékelte hogy kattintok! Pedig nemrég vettem és nem hittem volna hogy ilyennel meglehet "fogni".<#szomoru1><#nevetes1>

Igen.ismerõs.Tegnap TDM-et toltam vele.Kellõen elfáradt az újjam... <#vigyor2>

dr Kotász
Egyértelmû, közelharcban nyilván rosszabbak az esélyeid. Ha long range medic szerepben akarsz játszani, Wake Island típusú pályákon, akkor a legjobb választás szerintem. A vetélytársa természetesen a G3A3.
Amúgy közelharcban végülis használható, ha képes vagy legalább 6/sec trigger spamre. Ha 7-et is tudsz, az már ugye 840-es rpm-nek felel meg, tehát bárkivel felveszed a versenyt. Én azért használom csak szituációs fegyverként (pl. egyik kedvencem Metro rush az elsõ 2 MCOM a parkban), mert egyszerûen kikészül tõle a kezem.
szerintem túlreagálod!😉
nem értek a video elemzéshez, annyit láttam, hogy olyan mintha a srác übermakker kört fogott volna és amire lõtt azt halt😊 lehet volt 20 sniper a háttérben akik lövöldözték a fazonokat .. és mire ez a gyerek lõtt akkor már elég volt egy találat is, hogy meghaljanak😄
a sniperek meg anyáztak a háttérben, hogy nekik csak a kill assist jutott😄

Igen.Nemrég kezdtem el használni és valóban meggyõzõ.Nem egyszerû használni,de meglepõen hatékony.Egy hátránya van szerintem hogy close combat-ban nem veszi fel a harcot az m16a3-al és a társaival.

dr Kotász
Ja és nehogy tegyél rá foregripet, az megöli a pontosságát.
dr Kotász
A játék legkülönlegesebb fegyvere, melegen ajánlott. Heavy barrel + scope of choice. Auto módban tilos használni.
<#worship> hehe .Ez tetszett! 😄

A másik.AN-94-et próbálta már valaki?Mik a vélemények róla és milyen kieg-el használjátok?

w126
Accuraryt nem nehéz összehozni, egy sörétes, pár kanyar oszt annyi, de a 62-3 stat...na az ami nem túl hihetõ.
Én nem állítom, hogy kivétel nélkül csíterek, de azé, hogy ennyi kivételes tehetség legyen....

63-3 stat= egy 64-es szerveren mindössze 32 emberbõl 3 van aki képes lehet megõlni, de mint azt szoktuk látni vagy véletlen, és 10 lövik egyszerre, vagy kamikaze kell nekimenni, vagy õ bax el valamit.
Tehát ha õ 100%-ban odafigyel akkor 2 halál mondjuk kizárva, mert nem megy be 10 ellen közé és ott nem ölik meg, a másik, hogy nagyon figyel és nem baxxa el, a 3 meg akkor kizárható, ha épp nincs kamikáze ember a szerveren, és úgy sem leli halálát.
Tehát a 63-3 stat az nem túl extrém hejzetben 63-0. És egy ilyen pro, és nem csaló?😄DD
Ugyan már....

Mercedes-Benz&#174;

LoL <#nevetes1>

Elexys: Hiányos volt a kommentem.Hozzáteszem hogy tisztelet a kivételnek.Biztos vannak tényleg pro-k,de nem annyi amennyi most van... <#papakacsint>

Nekem 26% az accuracym, m16a3-al 24,5 és semmit sem használok. Mondjuk nincs is 63/3-as statom <#nevetes1>

battlelog: eLexsys

"An error was reported from EA Online" Nos,akinek ez a hiba üzenet,nincs más teendõ,mint várni.
A probléma az,hogy mivel a jelszavad is változtattad,pl. az Origin-ben,a központi EA szerveren még a régi jelszó van tárolva,ami uszkve 12-24 óra alatt frissül.Tehát,várakozni kell,lassú,a magasságost is befoglaló imákat kell csendesen mormolni,más nem tehetünk.
Ráadás képpen,nekem még ún. régies jelszavam volt,ami nem tartalmazott pl. nagybetût,így mivel újra raktam mindent,meg KELLETT változtatnom,így most várakozom.Ez ugye azért kellett,mert sok fiókot feltörtek mostanság,s megerõsítették a jelszavakat,tehát már legalább egy számnak és egy speciális karakternek és vagy nagybetûnek is szerepelnie kell benne.Ennyit tudtam segíteni egyenlõre.

[IRAM] leader

Azt,hogy a csillag ott ragyog az égen,mindenki elhiszi,de ha egy padra ki van írva:"Frissen mázolva!",mindenki megnézi,tényleg úgy van-e?
Hiszem ha látom,hogy pro...

[IRAM] leader

w126
Ugyan már ne légy hitetlen!!

Aki pro, az pro, extrém teljesítménnyel itt pl mást nem látni csak azt, hogy az ilyen válogatott, amaz a legjobb jetes, a másik a legjobb tankos, stb....mi meg a por nép, akik átlag teljesítmény melett lötyögünk, na mi vagyonk a sírós noobok😊
Ha valaki csinál (fõleg ha magyar) 62-3-as statot, majdnem biztos lehetsz benne, hogy közlik veled: Ne sírjá, ismerjük, nagyon high player, és így+úgy, õ az isten stb.

Csíterek nincsenek, csak noobok, meg a prók!!

Mercedes-Benz&#174;

Na látod.Emiatt nem hiszek a nagy "pro" gamerekben,akiknek 22 meg 24-es accuk van m16a3-mal.Ennek a csíter gyereknek 21,4 ......

Bocs...Rájöttem cigizés közben, hogy nem url-t kellett volna beszúrnom, hanem videót. Na akkor még1x

Véletlen belebotlottam eme remekmûbe...
Gratulálok köcsög gyerek!

10 polot kaptál?<#nevetes1>
ozimak
<#worship>
zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

item
HBD! <#pias><#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Tikal
Sosem érdekel melyik csapatban vagyok, csak játszom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ó, ezek csak a tizenévesek. Majd kinövik. 😊

antgecc
Furcsának találom, hogy a játékosok többsége az agyatlan hentelést többre tartja az izgalmas játéknál és képtelenek átállni egy vesztes csapatba, holott a pontokból is látható, hogy az egyik csapatnál 0-2000 pontokkal, míg a másiknál 1000-6000 pontokkal bírnak a játékosok. És ezt naponta többször tapasztalni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sok esze van az illetõnek, egy ilyen videót sötét háttér elõtt felvenni?!

Nem tudom volt-e már?
X-BOW:

YouTube: 23Drazse

é
Fõleg,hogy a kettõ nem egy kategória ,de mind1 😄
Amúgy a BF 3 sem kezdte zökkenõ mentesen a pályáját 😄 Tudtommal!

giornalista
a MoH-t szíves kipróbálásra ajánlom mindazoknak, akiknek kétségeik vannak arról, hogy micsoda nagyszerû játékos is ez a Battlefield 3 😊 tele van bugokkal, robbanás nélkül, a semmibõl megöl valaki gránáttal (glitch? cheat?), a játékmenet kifejezetten lapos, az animációk satnyák, a hangok katasztrofálisak.

úgy amúgy nem rossz játék, meg még nagyon nem ástam bele magam, de a BF3 még annak ellenére sokkal jobb szórakozás, hogy lassan egy éve játszom...
felvettelek én is a biztonság kedvéért😉

köszönöm az IT-türelmeteket. Tisztelettel közlöm az olvasókkal, hogy a jelenlegi Windows 7 64bit verziójú operációs rendszerem október 31-én tölti utolsó munkanapját. Hozzátartozóként köszönettel veszem részvétnyílvánításukat <#nevetes1>

ok!balakrisna néven futok, vegyél fel.pls
nem editálok én annyi videot és a múltkor használtam ezt a movie makert.. gyorsan megcsinálta a végterméket. feltettem ma egy corel videostudiot, meg egy ulead-et is, de azok órákig csinálják a végsõ verziót. és lassúak is.
adobe premier is van valahol a fiókban, de az meg nagyon összetett.
vegas szintén.

egyébként most töltöm a media playert.. mert a májkroszoft azt írja, hogy a movie maker nem mûködik media player nélkül😊
az simán lehet, hogy vmelyik nap mikor helyet akartam a c:\-n csinálni kikapartam a mediaplayert is😄

Peet81
Én benne vagyok egy kis co-opozásban bala108

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

tugyiti
An error was reported from EA Online .... valakinek valami tipp? jelszócsere pb manual update megvolt 😞((
tugyiti
Adobe premiere vagy Vegas ?
de egyébként ez vicc, hogy egy ilyen miatt újra kell tenni a teljes gépet... sebaj.. úgyis kell némi hely a system partíciómra, hogy feltegyem szépen az összes bf-et😄

én nagyrészt külföldiekkel játszottam végig. aki coopot csinál az is azért csinálja amiért te, hogy meglegyen neki. én egyetlen egy "gyökérrel" nem találkoztam.

@tugyiti: Media Feature Pack for Windows 7 N with Service Pack 1 and Windows 7 KN with Service Pack 1 ... ez az utsó mentsváram😊
meg az, hogy megtalálom valahol az indítófile-t és letöltöm😊

jobb lenne HUN-okkal nyomni...meg persze aki pl. nem komplett idióta...😊
tugyiti
Akkor bezony egy mécses mellett reinstall.
Coop-ot tudod online is.. csatlakozik a világból valaki hozzád😊