Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utóbbi 2hónapban mindenki megtanult az újrapatchelt fegyverekkel bánni,és ezért jobbak lettek a statisztikák,ennyi.
Én nem értem ezt a csíter dolgot!Néha-néha belefutok egy-két csíterbe,akiknek feltünõen jó a killjük,de sztem nem vészes a dolog.azért gondoljatok bele,lassan egy éve megy a játék,vagy több,nem is tudom.ennyi idõ alatt azért sokan megtanultak vele professzionális szinten játszani.Még nekem is szokott jó estém lenni,mikor 30/5-öt csinálok,pedig nem csalok.néha meglepõdöm azért,mikor a pb dobálja ki az aimbotosokat..Jé,nem is vettem észre!!😊))
bajgunar
Hazudtam <#szomoru2> 2x voltam fennt ~20 percet bírtam. Igen bírtam!!! A Cheaterek miatt. <#boxer><#gun>
Május óta? Akkor mit szólnál most? <#nevetes1>
Az utóbbi 2 hónapban nagyon megszaporodtak a cheaterek és eléggé felgyorsult a játék.

battlelog: eLexsys

és milyen az a "statpadder" szerver?Bocs, de láma vagyok nagyon...
2óra egy headshotért??ez már majdnem olyan mint a valóságban!😊Egyszer régen volt nálunk a laktanyában egy "sniper" verseny.volt 10 lövész druganovokkal, befeküdtek lõállásba, 500m-re volt egy romos épület.a következõ 3 órában valamikor az egyik ablakban felbukkant egy 10x10cm-es lõlap.aki hamarabb kilõtte,az nyert!Gondolhatod milyen koncentráció kellett hozzá!akár 5perc után is feljöhetett, de 2 és fél óra múlva is...durva!
bajgunar
Hiába admin, de vannak ilyen "kínai vázák", akik nem tudják elviselni, hogy másnak csalás nélkül is nagyobb/jobb a stat-ja, mint neki(k)!
Így kick-el jutalmazzák! Én ezért nem vettem elõ ~május óta a game-t.
Jah és persze a sok csaló miatt is, akiket véletlenül sem rúgnak ki (lehet h a cimborájuk? pass, mindenesetre érdekes egy felfogás).
Egyre gusztustalanabb az egész online társadalom, fragvadászat!
Hi!
Úgy döntöttem, hogy a következõ életemben admin leszek! <#vigyor2>
Kirúgtak egy szerverrõl, mert túl nagy volt a k/d-m. Viszont nem ez volt az indok, hanem hogy "magas" a pingem (50-70)! Ahogy néztem a battlereportot, több embernek is "magas" volt a pingje <#idiota>
Nyomorék egy admin volt!

battlelog: eLexsys

BiG G
ja várj. most látom, hogy nem reseteli le a prémiumos opció az egész statodat, csak négy értéket: W/L ratio, SPM, accurancy, K/D ratio.

így megmerem már nyomni, lol😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
nice😊 nekem a legnagyobb távolságú headshotom 1.288 méter. gulf of omanon (kedvenc pályám😊) az amerikai anyahajóról a hotel tetején lévõ snipert sikerült kikapni m98b-vel. nagyjából 2 órát kellett próbálkoznom, közben kétszer újraindult a map, a kezem pedig már begörcsölt a végére 😄

BiG G
ha megveszed a premiumot, akkor kapsz egy ilyen lehetõséget, hogy stat reset. nem mertem megnézni még, valószínûleg irreverzibilis a dolog.

ha nincs premiumod, akkor csak játssz sokat statpadder szervereken és a dice magától bereseteli neked😊

A REX-et én is most vettem elõ,és nagyon állat!!!Imádom!!!
igen,én most pp-2000 et használok minden pályán!olyan uncsi a sok m16,m416,aek-971...😊
Viszont ez a RANK-RESET nagyon érdekelne!nem tudtok rá valami megoldást?úgy tudom a csalóknál csinálja ezt a dice, vagy ea, vagy origin, vagy mi😊
Jó lenne tudni,hogy ki reseteli le õket, és megkérném,hogy engem is reseteljenek!😊
én is ugyanígy játszom.. az elvárások megvoltak a bf1942-ben mikor még klánoltunk és clanbase-ltünk. ha nem is trollkodom, de pofátlan módon a pályához nem illõ fegyverrel rohangálok és osztom az észt ahogy sikerül😊
most pl. az elmúlt napokban elkezdtem azokat a fegyvereket feltornázni amelyekkel kevesebb mint 100 killem van. meglepõ, hogy mennyire szerethetõ az m60-as fegyó is. vagy épp a már délelõtt említett mpReX pisztolova.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Persze, a kettõ nem zárja ki egymást!csak én pl. ha leülök bf3-azni,akkor nem melózni akarok a pontokért, hanem kikapcsolódni, kicsit "funn play"-hangulatban.Mindenhol az életben a teljesítményt várják el az embertõl,pont nem hiányzik a szabad óráimból ez az elvárás😊
Sokszor van,hogy 10-30-as ratioval végzek egy pályán,de leszarom,ha közben jól szórakoztam😊pl. egyik kedvencem a c4 trollkodás.ilyenkor gyakran kamikaze módban történik a dolog, de nem kit érdekel?
lehet csapatjátékosként is nagyon jól a pontokat pumpálni ám!😉

jajjgyerekek és még nem is dicsekedtem vele, hogy a napokban 507m-es fejest szórtam kharg island-on.. ezzel megdöntöttem a saját 355m-es rekordomat! yipikaye MF 😊

Vadnokedli
Szerintem is, haverokkal a legjobb játszani; én már 45 millió ponton (csak' 800 órával) vagyok de már leszarom, régen a W/L ratió is izgatott de most már nem izgat semmi se csak az hogy csapatmunka legyen és jó társaság (meg az 500 kill pár fegyverbõl<#zavart1>)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Krisztiam
köszi szépen a választ

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Pont errõl a "kapuzárásról" beszéltünk múltkor, mikor valaki kérdezte,hogyan lehet a leggyorsabban pumpálni a szinteket.ez a baj,ha valaki csak a pontokért játszik.megvan a level100 és akkor mi van?Vége a bf3-nak???
Ebben a fajta game-ban inkább a csapatjátékon van a hangsúly, nem a szinteken..
A le-resetelést hogyan tervezted??Én szivesen megtenném,mert használtan vettem a gamet,és kicsit zavar,hogy nem a saját eredményeim vannak a statomban...premiummal is csak a ratiokat tudod resetelni, a szinteket nem.de ha tudsz rá megoldást, ki vele!!!😊
Vadnokedli
Én tisztán játszani? soha.<#falbav>

BiG G
az egy jó mód lesz! a számszeríj meg elég sok lehetõséget ad, fõleg robbanófejjel😊

áhá! szóval egyetemistalevelszáz.. így már mindent értek!<#zavart1>
én pont féltávnál vagyok... nem is a level motivál, hanem egyre inkább az, hogy minden fegyverrel tudjak játszani. lehet már titkon gyúrok az új kiegre ahol majd fel kell kutatni a fegyvereket a pálya indulásakor😊

BiG G
én abszolút megértõ és csapatjátékos vagyok, inkább kiszállok a saját tankomból javítani egy disabledre rakott btr-t mellettem, még akkor is ha az enyimet közben ementálivá lövik, de az ilyeneken tényleg felmegy a pulzusom sajnos 😄

egyébként nem tudom hogy más lvl100-asok hogy vannak vele, de mikor elértem, akkor kb. 5 percig tudtam neki örülni. kicsit ilyen kapuzárási pánik. nincs cél elõttem, már majdnem lereseteltem magam. de azért mégsem, egy évi munka van benne (munka és egyetem mellett, szóval van életem is 😄)

mondjuk ebbe bele sem gondoltam. én fõleg infantry-zok, és ott tudom, hogy van, hogy jobban járok egy ilyen soksebzõs assistal.
ha meg levelszázasvagy, akkor igazán lehetnél megértõbb azzal aki még nem az😛

BiG G
a legtöbb esetre igaz, amit mondasz, pontok alapján jobban járnék általában. a helikopter más tészta, ugyanis abban két ember ül, és csak egy ember után kapom valamiért a kill assistot, és suppression kill assist nincsen jármûben ülõ ellen. ráadásul dupla killnél +40 pont jár. de nem is ez zavar, sõt leszarom. level 100-as vagyok, eddig se erre mentem, most pedig aztán fõleg nem érdekel. az elv. ne lopja a killemet, bakker. szedje le magának.

pont szempontjából egy ilyen assist többet ér mintha te szedted volna ki. 98 + 50 assist. ez inkább csak gun masterben bosszantó... sima játékban nem igazán zavaró nekem.
és ha erre utazott, akkor gondolj csak bele milyen szuper teamplay-etek volt 😉

BiG G
annál kevés undorítóbb dolog van. ennek vehikuláris változatát éltem meg tegnap gulf of omanon. háromszor is a csapattárs vitte be a döntõ lövést az ellen helikopterébe, õ kapta a killeket, én meg kill assist 96-98-akat. az elsõnél még hagyján, de ez a gyökér direkt erre utazott.

szerintem úgy értette, hogy csapatban mozog.. mindenki lövi a csókát és õ szedi ki mindig a piszolyával😛

Nyilván olyat szedett le vele egy lövéssel, aki már sebesült volt.
Vagy headshot.

CQ pályákon igencsak alázós cucc.. rush..puff..fekszik😊 eddig 30 kill környékén járok vele, de már két szerverrõl baxtak ki miatta😄

DrTre
Kizárólag a multiplayer részhez adnak hozzá, a single-höz nem. Mindegyik DLC ad 4 multiplayer pályát, új assignmenteket, esetleg fegyvert, esetleg új multiplayer módokat és még apróságok.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

dr Kotász
Rendkívül érdekes, amit írsz, ugyanis a Rex már 40 méternél is csak 28-at sebez. Fejlövés esetén tehát 56-ot, ergo még hardcore szerveren sem szedsz le senkit 1 lövéssel, ha tisztán játszol.
Vadnokedli
100 méteren belül simán 1 lövés az ember 😄 csak szar az irányzéka. 😄

jajjdeszerettemadupla144órát! négyszintlépés..hamarosan 50-es leszek!😛
és a hétvége fegyvere: mp412 REX.. virgonc egy játékszer ha idegesíteni akarod a játékostársakat😄
jóebédhez'

Balyy
Nem 😊 Általában akkor került elõ ennek a programnak a neve, ha valakinek nem futott rendesen a játék.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

<#fejvakaras> Olyan programot keresel ami jól elkurja a windows-t és a BF3-ra nincs hatással? Olyan itt nem nagyon lett említve.

Balyy
Senki?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

A baj az, hogy - ha megnézed az oldalt - ott a letöltés de nincs odaírva kell-e fizetned, vagy mennyit. Csak ha le akarod tölteni, kéri, hogy lépj be/regisztrálj, majd akkor sem tudod letölteni mert ahhoz VIP-tagság kell. De ez sincs odaírva.

Krisztiam
sziasztok
csak azt szeretném kérdezni, hogy a dlc-k azok külön kampány pályákat is tartalmaznak, amit végig lehet játszani vagy csak fegyverek pályák.. stb?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csak itt az a baj, hogy én már fizettem érte egyszer. Az a verzió nem sokáig mûködött, ráadásul nem is volt teljes. Itt nem azzal van a baj, hogy pénzbe kerül, hanem azzal, hogy újra pénzt kérnek érte.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Banane15
Látod, nekem nem tetszik hogy fizetõs, megyek is cigiért meg kokóért. Egyébként az igazi magyarításokat (RPG) is ingyen szokták kidobni, pedig azokban aztán van munka.

Tudjátok ti mennyi munka van egy ilyen magyarításban, több ezer sort kell fordítani,másolgatni!
Akinek nem tetszik hogy fizetõs, az költse a pénzét, piára,cigire,meg kábítószerre!
De a cheatet több száz dollárért az megveszi a sok barom!
<#hehe><#hehe><#hehe>

Blizzard Entertainment [email protected]

Sajnos igen. Ha kellene a magyarítás akkor 830ft-omba lenne, mivel az elõzõért is fizettem ami sajnos elvérzet a csatatéren és akárhogy is nézzük nem is volt teljes.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ja, és gondolom ezért is fizetni kell.

Üdvözlet Übersoldatok! Akit érdekel a játékhoz készült teljes magyarítás, az látogasson el a Baker Online-ra!

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

DrTre
Nekem pont nem volt pénzkidobás egy G500-as Logitech egér. Nehéz egér kellett, de olyan, amit súlyozhatok, mert igen, én használom a súlyozását, nem csak egyszer állítottam be. Olyan egér kellett, ami nagy érzékenységû, mert azt is állítom folyton. Olyan egér kellett, amirõl tudom, hogy nem fog bekrepálni egyhamar. Ez pedig egy gamer egér, 15-ért. Jobb vagyok vele, mint az elõzõ noname 1500 forintos tesco-s egerekkel vagy egy 5000 forintos szimpla Logitech-kel.

Nem pénzkidobás, maximum neked.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

ennyit az überbrutál gameegerekrõl, és minden másról.. felesleges pénzkidobás az is... mivel manapság minden utszaszéli hülye vásárolhat privát hacket, meg ezt a no recoil marhaságot... Bánom, hogy nem csináltam videót, a játékomról😄 m416 szerintem remek fegyver, nem tudom van e jobb fegyver a játékban, vagy mennyivel jobbak a különféle karabélyok, de elég könnyû a kezelhetõsége távolabbi céloknál is
sok nyomorék, még játszani sem tud... én 2 magos processzorral tolom, paraszt billenytûzettel, egérrel, mégis 90-24 statot produkáltam...