Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Általam tuti nem.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Ezt még leírhatod, fõleg hogy item mint házigazda aktívan figyeli a topikot és ha nem tetszik neki akkor úgy is törli, nem kell ide moderátor egyelõre ha csak nem lesz bf vs cod flame de úgy látszik nem lesz. Vagy lesz?
Igen,egyregondolunk.De mivel itt az sg-n náci rendszer van, és aki nem nyalt be és szopta le tövig a modikat, az nem káromkodhat,ezért nem mertem leírni, hogy buzi 😄

szomferi
na igen... max megkérsz valakit, hogy vegye meg neked, de úgy hallottam, hogy pár napon belül az Amazonon és Originen elég nagy BF akció lesz

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mármint vehiclegay.
sztem csak jármûgay

scomcomputers
Szerintetek ez profi ??

* Scomcomputers the future of computing!*

Megnéztem a többi ilyen videót is és fetrengtem a röhögéstõl!
Azonban még én is kezdõ vagyok, úgyhogy tartok tõle engem is majd megszívatnak így párszor. <#hamm>

BF3: Atomiccore

Nem csak nálad.

jók ezek a battlelog updatek!A weapon menüben teljes káosz uralkodik...bár lehet csak nálam,
Kösz az infót!

...de bakker, az összes többi játék egész hétvégén akciós, csak pont a BF3 PE kizárólag vasárnap. 😞

BF3: Atomiccore

BiG G
egyrészt, ahogy az elõttem lévõ rögtöni hozzászólásban giornalista is írja, nem a reward a lényeg, hanem a kihívás, visz egy kis színt a játékba. egy dögcédulának is pontosan ugyanannyi értelme van, mint egy új camo-nak (akár fegyver, akár zubbony), semennyi. lehet érte pedálozni vagy sem, hatalmas pluszt nem ad a játékhoz, maximum egy kis plusz kihívás, magadnak.

egyébként pedig, ha megnézed a fegyverlistádat a battlelogban, akkor a legtöbb régi fegyvernél (m240b, m416, sok másik), megjelentek új camok, ebbõl egy amit unlockolni lehet majd új assignmentekkel (azokat még nem látni az assignmentek alatt), a másikat pedig alapból megkapják a premiumosok, legnagyobb valószínûséggel a decemberi content drop alkalmával.

új fegyverekre sincs szükség szerintem, amik a játékban vannak, azok eléggé különbözõek úgy karakterisztikában, ahogy azt megkövetelõ játékstílusban is. az xbow egy jópofa újdonság lesz, el lehet vele majd szórakozni, de hacsak nem valami übersniper veszi a kezébe, akkor kötve hiszem, hogy halálosabb lehetne egy pdw-nél. nyilván a robbanófejek meg a tugs-fejek adnak némi taktikai újítást. elõre látom például a c4-el megpakolt tankra jó messzirõl repülõ robbanófejjel ellátott nyilas killeket.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

giornalista
nekem itt nem is a jutalom elsõsorban a lényeg, hanem a játék tematizálása. új kihívások elé állít, és így olyan kiteket is kipróbálok, olyan feladatoknak is nekiállok, amelyeknek úgy amúgy nem.

például ha nem lennének a sniper rifle assignmentek, a büdös életbe nem megyek fel HC TDM szerverekre - amiket azóta nagyon is elkezdtem élvezni!

új fegyvereket nem hiszem, hogy kapnánk már a játékhoz egyáltalán, de ezt régebben már levezettem, hogy miért lesz így.
Dögcédulák assigementként, hát marhára ötletes. A DICE-nál kifogytak az ötletekbõl és valamivel ki kellett tölteni az Aftermath-nél a helyet, ezét beraktak pár dog taget, amit összekapcsoltak egy-egy kihívással. Nesze semmi, fogd meg jól!
Mégha valami új egyenruha vagy fegyver skin lenne, még megértem. Például ilyen módszerrel kioldani a videóban látott új karakter skineket.(Az Xbow-n kívül új fegyverrõl ne is álmodjunk, ezt már rég megmonták.)
Az abszolút feleslegesség felsõ foka.

Engem mondjuk a dögcédulák teljesen hidegen hagynak, elnézést kérek attól aki ezekért pedálozik.

YouTube: 23Drazse

giornalista
amúgy az érkezõ, új assignmentek (Premium és Aftermath) mind-mind nagyon ötletesek szerintem, nagyon jól rakták össze õket!
szomferi
na, erre meg se jelenik...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
sorry a nagy képért

1500ft az egynapos beugró, és csak egy ember egy kedvezményes játékot tud venni

giornalista
medpack meg ammo meg egy darab se lesz sehol...
Meg a sok noobot, akik majd állandóan az XBOW-val próbálkoznak majd, hogy minél több kill érjenek el vele. Egészen képtelen pályákon Noshahr Canals TDM, Metro, Close Quartes pályák. Meg 500 méterrõl kempelve próbálnak meg headshotot elérni a Caspian Borderen meg a hasonló giga pályákon.

Na, már látom is az "Only Xbow"-szervereket. 😊

Na az új update frissítette a ribbonok hiányosságait. Nem tudom, hogy a DICE miért csak két hónappal késõbb korrigálja az ilyen apró kis hibákat. A játékosoknak elsõ pillanattól szemet szúrnak, de a DICE-nak nem.
Kiváncsi leszek, hogy az új frissítés mit szúrt el? Amikor kijavítanak egy hibát, csinálnak egy másikat.

giornalista
nagyon jól lõsz, gratula! én is próbálok fejlõdni, bár mostanában nincs sok idõm játszani sajnos...
Ettõl van sokkal lowabb szerver is csak annak semmi értelme. Mondjuk ennek sem volt.
Délután kerestem egy Bazárt. Ezt dobta ki elsõnek, volt rajta hely, gyorsan felmentem, felvettem a videót azt ennyi.

battlelog: eLexsys

giornalista
én is pont így vagyok vele, szerintem hasonló célokért küzdünk 😊

igyekszem tudatosan csinálni az assignmenteket, plusz rámenni az 5 starra minden fegyó esetében... én 17-nél tartok amúgy 😊 mondjuk a sniperekkel sosem lesz meg, bár volt egy idõszak, amikor elõszeretettel jártam HC TDM szerverekre bolt actionnel, de nem hinném, hogy 4-5 ezer killt megcsinálni lenne türelmem velük 😊
Te hol találsz ilyen balfaszokat, akik ennyire lowok hogy nem tûnik fel nekik hogy hátba varrod õket, immár 20-jára?Vagy ehhez tehetség kell?Mert nekem akármien szerveren, de csak ilyen retardáltak jutnak csapattársnak....Így mondjuk nem kunszt, jó statokat csinálni......,de ezt nem lekicsinylésként mondom, hanem irigykedve, és remélem ezeket a szerokat elküldöd pm-ben 😄

ezt láttátok már? én szakadtam a röhögéstõl... olyan poénosra sikeredett a bf3.. vagy a trollok teszik viccessé?XD
Egyébként 2 magosamd processzorom van jelenleg.. most ruháztam be új tápra, alaplapra, és procira... egy darabig nem kell cserélni... remélem
Mikor metrón a szemér ruszkik elfoglalják az összes álláspontot, Supporterre váltok, és pkpval, ami van alagút, közvetlenül az alapálláspont után, ott mögéjük szoktam kerülni.. és😄 elõbb 15 killstraeket sikerült összehoznom, csapattársak meg lõttek, mert azthitték ott van még a rakat ellen a szük folyósón én meg álttam ott mint valami heroe xD érdekes mit ki nem találnak, nem semmik ezek a játékprogramok
Nem orosz. Itthon vettem. Azért ilyenek a hudok, mert 1280x720-ban játszom.

am ez orosz verzió? vagy miért olyan furcsák az Hud-ok?😊 Belehet állítani?
én is aimozok😊 egeret, meg egy szõrös jobbkezet használok.... tán neked csak szõrtelen van? egyértelmûen kiderül ki az aki csal egy játékban, figyelni kell a játékost, a különös mozdualtait, és az irdatlan magas pontszámokat 150 kill 5 halál, ne haragudjatok, de ilyenre épeszû isteni reflexxekkel megáldott istenverése játékkocka istenkirály világbajnok 10 millió dollárt nyert a pókerom 20 nõje van, intel vezérigazgatója sem lenne képes Metro-n no explosionon...
Szemét cheater! Könnyû egérrel lõni! ráadásul hand and mouse cheat... szégyeld el magadot!...
Krisztiam
alap BF3 megvan, ha nem lenne akkor Premium Edition-t venném.. de így minek?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

:-) Ez tetszett.Jót nevettem.

De még szerencse, hogy te felfelé húzod a színvonalat.
Lehet, hogy igazad van. Az én lelkiismeretem tiszta, és örülök neki, hogy ezt írtad. Ha jól tudom Te egy elég fasza játékos vagy... Nekem ennyi elég, hogy ezt írtad. Kösz. <#wink>

Aki két-három év bf után nem tudja megmondani egy ellenfélrõl,hogy pro,vagy cheater,ássa el magát,de jó mélyre.

[IRAM] leader

Ezeknek hiába magyarázol, bizonyítod videóval az igazad. SG mindig is a legalja volt.

Kell 1 darab alap BF3 + kell a prémium és akkor minden a tiéd ! <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zotya10002
Igen!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Krisztiam
ha megveszem a BF3 premium-ot, akkor ami eddig megjelent összes kiegészítõt le tudom tölteni? meg ami meg fog jelenni azokat is?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hnz
alairasomban ott a nev, keress ra...az nem ennyire jo mert az regebbi es regebben csak daraltam...mostansag csak akkor lovok mikor kell, ezert 30% koruli az accuracy...

kemencebalazs: learn to shoot, that's it.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Ha találkoztál velem adminként, akkor kérdem én, miért nem bannoltál?
Cheatereknek az jár vagy nem? Vagy Te is az a fajta admin vagy aki kickel mindenféle indokkal (ping, hungary, high k/d stb.) Csak azért kérdem, mert még sosem kaptam hack/cheat címszóval kicket. Bannolni meg csak 1x bannoltak, mert 3x lelõttem az admint.
27 évesen nem hinném, hogy gyerek lennék.
Ha a fekete színre 20 ember elkezdené neked azt mondani, hogy márpedig az piros, akkor elhinnéd?
Sajnos sikerült annyira felcseszned az agyamat, hogy bementem egy szerverre és felvettem. Elõre szeretném leszögezni, hogy nem vagyok pro, csak egy sima játékos, és biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon sokan tudnak még ettõl többet is, mint én. Nem ez volt életem köre, meg a felvétel miatt az fps-em sem volt az igazi, de nagy ívben leszarom, sõt az sem érdekel, ha szétfikázzátok a videót. Tisztán látszódik rajta, hogy nem csalok. Nem hagyom, hogy számomra ismeretlen emberek alaptalanul meggyanúsítsanak a saját maguk által generált téveszméik miatt.
Amennyiben szeretnél bocsánatot kérni, amiért meggyanúsítottál, hogy cheatelek, ígérem elfogadom és részemrõl fátylat boríthatunk az egészre.

A videóhoz tartozó br.

Én nem vagyok magyar,azért mert tudok még nem vagyok az,és hidd el a fiam lehetnél,találkoztam veled adminként,mivel 7 szerverért vagyok felelõs,ismerem a magadfajta gyerekekek!
2 féle jó játékos van az egyik pro,a másik meg csal például egy kis no recoil hack-el, mint amilyet te is használsz,illetve a játék alatt többen is írták neked anno a chatben!
Na mindegy én befejeztem csak a véleményemet mondtam el!
<#hehe><#hehe>

Blizzard Entertainment [email protected]

Az sem sokkal rosszab! <#vigyor0>
Miért vágja maga alatt a fát?

Ezzel sztem pont magad alatt vágod a fát, most már úgy megnézném a nem infranty-s accodat is.

hnz

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

284 órával nekem 32K van. Akkor reseteltem. Elõtte csak tankoztam.

Látom okos vagy! Ha kérhetem, légy szíves ne kisfiamozzál, annyira már nem vagyok fiatal.
Nincs hackem, nem is volt és soha nem is lesz. Az, hogy számodra elképzelhetetlen, hogy valaki megtanuljon játszani az nem az én szegénységi bizonyítványom. Ha gondolod, akkor csinálok neked egy videót, hogy elhidd nem használok semmit. Tipikus magyar mentalitás, egyszerûbb lecsalózni az embert, mint elismerni. Nem vagyok pro player és szerintem nem is leszek, viszont sokat játszok top játékosok ellen. Az ilyen meccsekhez képest még egy erõsebb public mezõny is harmatgyenge, csak ez látom meghaladja az értelmi képességeidet, hogy felfogd.