Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Valljuk be, könnyíti a játékot ez a színbuzerálás. De ha valaki jól lõ és használja a fülét meg a minimapot akkor máris mindenki wallhacker cheater aimbot noobnak titulálja. Vicc ez az egész játék, csak sajnos még így is ez az egyik legjobb.
battlelog: eLexsys
A fájlokat bemásolni a játék könyvtárába és az originen a játékpanel ki!!
Pause gombbal ki-be lehet kapcsolni!
én ezt használtam sokáig!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Marad a sárga :-(
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Kemotox: zotyát kérdezd nekem is õ segitett,segit ebben!
<#wave>#wave>
* Scomcomputers the future of computing!*
Mindenesetre köszönöm a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban, asszem adok neki egy esélyt.
<#wave>#wave>
* Scomcomputers the future of computing!*
Az mi is? Hol van ?
De tényleg nem volt még bibi!
Amúgy szerintem csak az adott szeróról csaphat ki!
www.smart-bus.hu
megpróbátam újrajátszani az egész küldetést, de akkor se volt ott. lehet valamit tenni? mit? elõre is köszi. 😊compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Nekem is ez a véleményem,bár nagyon jó lett ez az aftermath😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
de így is jó az ár szerintem!
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
AVAILABLE 2012-12-21
Get a first look at the March expansion pack Battlefield 3: End Game, featuring footage of the new dirt bike.
ezt pedig egy olasz oldal véli tudni:
"The DLC, dubbed by the Swedish team such as high speed for a lethal death, will introduce some tools and game modes that will animate the theater of war, including a jungle-style Apocalypse Now. In particular, there is four new game maps, new vehicles (including motorcycles), new assignments and new weapons."
BF3 pályák a Far Cry 3-ban - a map editor segítségével...
Azt el tudom képzelni, hogy az End Game-nek kerekítenek egy hasonló sztorit, mint a matekutánnak, de hogy az más országban játszódjon, mint ami a játékban eddig volt, hát nem hiszem.
New York ugye benne van, de mivel a single-ben csak a metro szerepelt, az is lett a multis pálya helyszíne és ennyi.
Párizs viszont csak egy multis pályát kapott, pedig ott elég sok minden történt, és azt el tudom képzelni, hogy megint városi környezet lesz a helyszín az End Game-ben, mégpedig Párizs, az atombomba felrobbanása után.
Ezért mondom, hogy nagyon másra sztem ne nagyon számítson senki, mert a single helyszíneitõl teljesen eltérõ multi pályákat nem fognak belerakni.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Armored Shield, Deth Valley, Alborz Mountains.
Igaz, hogy ezek továbbra is Iránban játszódtak, de hangulatuk nem az a tipikus Közel-Keleti volt.
Elméletileg - és ezt még a DICE-nál nyilatkozták - idõrendben a multi a single után játszódik, annak a folytatása.
Így harcolhatnak egymással az amcsik és a ruszkik Iránban vagy akár Párizsban is. Ebbõl kiindulva a háború kiterjedhat más régiókra, akár Európára is. Monjuk az oroszok visszaszorulásával számolni lehetne egy kele-európai hadszintérrel is. (Nem azt mondom, hogy Modern Warfare legyen a játékból, csak lehetne színesíteni egy kicsit.)
Csak mondom, valójában az Armored Shield Csecsenföldön játszódik.
YouTube: 23Drazse
Csak azért mondom, mert ne is gondoljatok arra, hogy más pályák lesznek az End Game-ben.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
hatalmas felüdülés mondjuk Sein Crossing, akár a metró vagy fõleg a Caspian Border, ami némi változatosságot visz a játék képi világába. nem is értem, hogy miért adták ki ennyi egyforma hangulatú pályával (az Aftermath egy dolog, de pl. a Noshahr Canals, a Firestorm és a Kharg Island ugyanolyan színvilágú, poros pályák). lehetne bennük több impulzus is.
valami hasonlóra, amit írsz, én is ráharapnék. vagy esetleg egy New York-i városi helyszínre.
A borító alapján lesz benne moci (nem mintha ez annyira hiányzott volna), meg a bal felsõ sarokban látni egy F-15E Strike Eagle-t is.
Az Aftermath-et igazán vártam, de kicsit csalódtam, mivel nem tudtam annyira élvezni, mint a két ez elõtti DLC-t. Azokat tényleg jól eltalálták.
Egy igazi kelet-európai hangulatú (mondjuk orosz) DLC-nek örülnék, mivel a Közel-Kelet már a könyökömön jön ki.
Mondhatni tele van a bakancsom a sok homokkal.
YouTube: 23Drazse
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/2f80e827-dab0-46a3-906c-6dc8e112c2a7/xtracommunity-com-64-Karkand-24-7/
ezeket bátran merem ajánlani, mondjuk Wake Island így kimarad. de nekem az annyira nem is fekszik.
óriási.
Kb. negyed óra és jó lesz!
Nem rögtön változik!