Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor bannolva leszel és kész, ne is vitatkozz! 😊

Fpocok
Mi az az x7 egér? Csak mert nekem a4tech x7 van 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

És az x7-es egérért is kidob a PB?
😉

Sziasztok! Mégis lehet buherálni a színeket?😄
kemotox
Oké 😊 A grafika minimális tuningolása nyilván olyan mintha csalnánk 😊

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

a dögcédulákat ugy lehet megszerezni ha lekéselem az ellenfelet? mert ott van rajta egy 1-es de a lakat zárva van az and counting-osról beszélek nem assigmentes dogtagokról strigulák vannak rajta áthuzogatva
Nathan66
Battlefield-böl is rush halmaz lett? :/ close quarters, biztos nem nekem készült... Ezt tehették volna a MoH ba is, ha nem ilyen fos lenne.

Elindultunk a csapatunkkal egy kupán. Minden meccs 2 pályából állt. Az egyik map az ellenfél szerverén a másik a miénken. Az egyik csapatnál lenyomtuk az elsõ pályát az õ szerverükön, majd jött a miénk. Már egy jó ideje vártuk az ellefél 5-ik játékosát, mikor is az egyik srác írta, hogy color tweaket használ a gyerek és nem engedi be a szerverünk. LOL

Valljuk be, könnyíti a játékot ez a színbuzerálás. De ha valaki jól lõ és használja a fülét meg a minimapot akkor máris mindenki wallhacker cheater aimbot noobnak titulálja. Vicc ez az egész játék, csak sajnos még így is ez az egyik legjobb.

battlelog: eLexsys

Gyerekek innen már csak egy lépés az x7-es egér és no recoil! Bátran nyomassátok és heckeljétek a játékot! Persze utána ne itt tegyétek fel a kérdést, hogy miért dob ki mindig a PB!

Realmware cucok bosztonsagosak bannt lehet kapni hasznalatert ?
zotya10002
Meg aztán van a FXAA Injector danoc1 v1.25 de ezt nem lehet pályánként állítani!
A fájlokat bemásolni a játék könyvtárába és az originen a játékpanel ki!!
Pause gombbal ki-be lehet kapcsolni!
én ezt használtam sokáig!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
BF3 Colour Tweaker -ben a legújabb DLC még nincs benne!

Marad a sárga :-(

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

scomcomputers
Valóban rendben van vele minden semmi ban meg egyéb...
Kemotox: zotyát kérdezd nekem is õ segitett,segit ebben!
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

kemotox
Be lehet állítani részletesen, hogy ne legyen olyan, mint egy 60-as évekbeli hippi elméje 😄
Mindenesetre köszönöm a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban, asszem adok neki egy esélyt.

zotya10002
Már ezt is használom :-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

scomcomputers
*általad

scomcomputers
Az átalad linkel videó errõl szól, Zotya õ mást használ, én kipróbáltam de nekem túl szines lett!!
<#wave>

kemotox
Az általam linkelt jutub videónál írja a csávó, hogy beszélt valami GGC-s manussal és nem bannolja. Csak nem hazudik 😄

Ha megcsíp a ggc is kidob, hidd el. Az, hogy tudtok vele játszani nem azt jelenti, hogy a ggc engedi, hanem azt, hogy még nem volt bukó vele. A program mindennemû változtatása gamehack minõsítést kap. Ezt a DICE twitteren november elején hírül is adta.

zotya10002
metaban ?

Az mi is? Hol van ?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Csak a szerverrõl bannol ki, de nyoma marad mert a metaban az accountodnál jelölni fogja a bant.

zotya10002
GGC biztosan nem!

De tényleg nem volt még bibi!

Amúgy szerintem csak az adott szeróról csaphat ki!

kemotox
GGC nem dob ki, PB viszont kérdéses... Amúgy ez a bannolás dolog úgy mûködik, hogy csak a szeróról bannol a cucc, vagy lõttek az egész játéknak?

Pedig elvileg gamehack és a pb kidobálja elég jó aránnyal. A ggc-s szervereken tuti kilõnek vele, mint néhány ismerõsömet.

zotya10002
Használom és semmi gond!

Ismert hiba a kampányban, ami a legújabb javításnak köszönhetõ. A várakozáson kívül semmit nem tehetsz...

www.smart-bus.hu

Helló. én még baromi új vagyok, még a campaign-t csinálom, és haverom se tudott segíteni... az egyik küldetésben egy stingerrel kéne leszedni egy vadászgépet, de nálam nincs ott semmi, ahol a végigjátszás videóban felveszi a csávó. megpróbátam újrajátszani az egész küldetést, de akkor se volt ott. lehet valamit tenni? mit? elõre is köszi. 😊
thx.. ismerem, de én még mindig jobban hiszek abban, hogy az ember nem a játékban, hanem a gépén mókolja a színt ha szükséges. egyébként 2-3 óra játék és hozzászokott a szemem.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kemotox
Nézd meg ezt. Tiszta jó, csak elvileg bannolhatnak miatta :S

mondjuk tény, hogy az elsõ napokban az azari pálya konkrétan kiégette a retinámat olyan sárgára sikeredett😊 mornin'

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

SpeedXHUN
<#eljen>
Nekem is ez a véleményem,bár nagyon jó lett ez az aftermath😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

giornalista
mondjuk most átírták, vagy nem tudom. az alapjáték 5490, a Premium 6490, a Premium Edition 7999.

de így is jó az ár szerintem!
giornalista
na az a komoly!
Premium Edition 5490FT

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

http://advent.gamestar.hu/

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

giornalista
Premium Video 7: End Game Teaser
AVAILABLE 2012-12-21
Get a first look at the March expansion pack Battlefield 3: End Game, featuring footage of the new dirt bike.

ezt pedig egy olasz oldal véli tudni:

"The DLC, dubbed by the Swedish team such as high speed for a lethal death, will introduce some tools and game modes that will animate the theater of war, including a jungle-style Apocalypse Now. In particular, there is four new game maps, new vehicles (including motorcycles), new assignments and new weapons."
giornalista
http://mp1st.com/2012/12/17/battlefield-counter-strike-and-call-of-duty-maps-recreated-in-far-cry-3/

BF3 pályák a Far Cry 3-ban - a map editor segítségével...
giornalista
a metró az párizsi helyszín...
DrTre
Nyilatkozták, de azt is, hogy a single helyszínein fog játszódni a multi is, függetlenül attól, hogy akár utána játszódik, de most nem okoskodni akarok, csak igazából eddig se tértek el ettõl.

Azt el tudom képzelni, hogy az End Game-nek kerekítenek egy hasonló sztorit, mint a matekutánnak, de hogy az más országban játszódjon, mint ami a játékban eddig volt, hát nem hiszem.

New York ugye benne van, de mivel a single-ben csak a metro szerepelt, az is lett a multis pálya helyszíne és ennyi.

Párizs viszont csak egy multis pályát kapott, pedig ott elég sok minden történt, és azt el tudom képzelni, hogy megint városi környezet lesz a helyszín az End Game-ben, mégpedig Párizs, az atombomba felrobbanása után.

Ezért mondom, hogy nagyon másra sztem ne nagyon számítson senki, mert a single helyszíneitõl teljesen eltérõ multi pályákat nem fognak belerakni.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

giornalista
az Armored Kill pályák valóban más hangulatúak, bár nekem így utólag egyedül az Armored Shield tetszik. a Bandar Desert nekem nagyon üres, az éjszakai pálya katasztrofális, míg a havas valahogy nem szép a hegyekben. a színvilága elég fakó.
Hát az Armored Kill-ben is voltak más stílusú pályák.
Armored Shield, Deth Valley, Alborz Mountains.
Igaz, hogy ezek továbbra is Iránban játszódtak, de hangulatuk nem az a tipikus Közel-Keleti volt.
Elméletileg - és ezt még a DICE-nál nyilatkozták - idõrendben a multi a single után játszódik, annak a folytatása.
Így harcolhatnak egymással az amcsik és a ruszkik Iránban vagy akár Párizsban is. Ebbõl kiindulva a háború kiterjedhat más régiókra, akár Európára is. Monjuk az oroszok visszaszorulásával számolni lehetne egy kele-európai hadszintérrel is. (Nem azt mondom, hogy Modern Warfare legyen a játékból, csak lehetne színesíteni egy kicsit.)

Csak mondom, valójában az Armored Shield Csecsenföldön játszódik.

YouTube: 23Drazse

DrTre
Arra nem gondoltok, hogy minden játék multiplayer pályái az adott játék single részének bizonyos helyszínei. Szinte mindig így van, fölösleges mást várni, majd ha a BF4 olyan helyeken játszódik, akkor ott lesz, itt biztosan nem. Nyilván én is örülnék neki, hiszen egy idõ után, ennyi pályánál már kicsit sok az ugyanolyan hangulatú és hasonló pálya, de hát ezt el kell fogadni.

Csak azért mondom, mert ne is gondoljatok arra, hogy más pályák lesznek az End Game-ben.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

giornalista
jaja, nekem is elegem van már a homokból és a porból...

hatalmas felüdülés mondjuk Sein Crossing, akár a metró vagy fõleg a Caspian Border, ami némi változatosságot visz a játék képi világába. nem is értem, hogy miért adták ki ennyi egyforma hangulatú pályával (az Aftermath egy dolog, de pl. a Noshahr Canals, a Firestorm és a Kharg Island ugyanolyan színvilágú, poros pályák). lehetne bennük több impulzus is.

valami hasonlóra, amit írsz, én is ráharapnék. vagy esetleg egy New York-i városi helyszínre.
Valakinek van valmi információ morzsája az Endgame-rõl?
A borító alapján lesz benne moci (nem mintha ez annyira hiányzott volna), meg a bal felsõ sarokban látni egy F-15E Strike Eagle-t is.
Az Aftermath-et igazán vártam, de kicsit csalódtam, mivel nem tudtam annyira élvezni, mint a két ez elõtti DLC-t. Azokat tényleg jól eltalálták.

Egy igazi kelet-európai hangulatú (mondjuk orosz) DLC-nek örülnék, mivel a Közel-Kelet már a könyökömön jön ki.
Mondhatni tele van a bakancsom a sok homokkal.

YouTube: 23Drazse

giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/cf06823f-c0a1-4e43-9129-f2911a96f30e/Timeless-3-Rusty-B2k-1P-Start-Fast-vehicle-spawn-High-Ticket/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/2f80e827-dab0-46a3-906c-6dc8e112c2a7/xtracommunity-com-64-Karkand-24-7/

ezeket bátran merem ajánlani, mondjuk Wake Island így kimarad. de nekem az annyira nem is fekszik.
Ez szánalom.Nincs egy normális b2k szerver....<#boxer><#zavart2>

giornalista
nálam meg most van az, hogy az update után joining server folyamatosan, de nem történik semmi...

óriási.
zotya10002
Szia!
Kb. negyed óra és jó lesz!

Nem rögtön változik!

azt adtam meg, de nem történt változás. :S