Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kemotoxnak igaza van... az ilyen szerverekrõl én is távozom ha nem úgy látom, hogy érvényesülni tudok a saját játékstílusommal. bármennyire is szeretem a kihívásokat.
és no rules ide vagy oda.. én abban hiszek. engem ne korlátozzanak be egy pályán arra, hogy mit használhatok és mit nem.. pont ez adja a kreativitást a játékban, hogy a felhasználható eszközök teljes skálájában gondolkodhatsz.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy tankoknál én is találok néha ilyen elpusztíthatatlan módokat. Eddigi rekord, hogy Abrams be 4 rakétát tettem bele, mind teljes találat volt mert láttam is, majd ráment egy saját tank és kivégezte az egész kb 5 mp vel a 4. rpg m után történt és erre kaptam egy teljes +10 pontot spot assist ként. (engi nem volt mögötte mert folyamat mozgott nem is kicsit, szal nem volt javítva) Nem értettem mi történt, mikor 4 RPG bõl meg kellett volna ölnöm talán még reaktív armorral is, nem az hogy se disabled se destroy assist, fõleg miután a mi tankunk 1 lövéssel küldte a halálba.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
m320, gránát, rpg... elsõ nekifutásból :-)
[IRAM] leader
most a játék a szar vagy Te ??:-)))
a tank páncélja nem lesz fejletebb késõbb sem.. tudsz majd rá tenni egy "papírszoknyát" amit kb. egy lövéssel lekapnak rólad.
nem tudom milyen fps-ekkel játszottál elõtte, de ajánlom, hogy próbálj meg az általános karabélyokkal a rövid egymás utáni sorozatokra ráállni.. ha csak a kezedet tartod az egeren, hogy lõjön a fegyver a 4-5 skuló után mindenfelé megy, csak arra nem amerre állítottad a fegyot😊 ergo ha nincs két-három lépéstávolságban az embered akkor nem fogod tudni leszedni.
egyébként ezt hiányolom a bf3-ban, hogy nincs egy klasszikus ak-47-es... olya CS-s style-al😊
Ez a játék szar 😄
Kezdem unni, hogy nekem fél tár egy ember, míg nekik Én 1-3 skuló...
Ha beülök valamibe, akkor meg szétszednek pillanatok alatt. Ez mind betudható annak, hogy nemrég kezdtem és még alig fejlesztett jármûvekben ülök vagy csak szimplán béna vagyok és nem az Én játékom a BF?
The Matrix has you...
Mercedes-Benz®
Egy admin halál egy ban, és szép lassan elfogynak az emberek. 😄
Szard le!
Fatboyz4ever!
L96-hoz az assigmenteket Karkandon kell megcsinálni? pl az 5 késelést is?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
(és tessék az assignmenteket is megcsinálni😉)
[IRAM] leader
www.punkbuster.com
szerintem az meg fogja oldani a problémát.
itt egy magyar leírás (bf1942-höz) de a menet ugyanaz
http://www.ddwdownloads.szunyi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=7
Szeretnék kérni egy kis segítséget,a játék kidob egy ilyen hibaüzenettel,ötlet?Elõre is köszönöm
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Mettstars993' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
jelszavat is egyszer cseréltem és azonnal sikerült, nem volt vele xopás.
valszínû rossz idõpontokban akarsz játszani;-)
mornin'
A javelin vicces nagyon, láttam olyat, hogy mielõtt becsapódott forgott körbe-körbe egy darabig. 😄
Out.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
[IRAM] leader