Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jó társaság miatt használtuk ezt a szervert, de ez már bomlóban van. Metrón a no explosif szervereket preferálom, mert annak semmi értelme, hogy ledobálják folyamatosan a gránátokat, meg a c4-et és gyakorlatilag játszhatatlan a játék.

ez a tank kiszedés dolog szerintem már bf1942 óta egy kritikus pontja a játéknak. az évek során kialakult bennem, hogy ha ilye pályán vagyok akkor mindig megpróbálok egy saját tankunk környezetében vagánykodni a baszókámmal, mert az 1 vs 1 (tank vs baszóka) általában nem vezet sikerre.. hacsak nem tudod teljesen hátból támadni elsõre.

kemotoxnak igaza van... az ilyen szerverekrõl én is távozom ha nem úgy látom, hogy érvényesülni tudok a saját játékstílusommal. bármennyire is szeretem a kihívásokat.

és no rules ide vagy oda.. én abban hiszek. engem ne korlátozzanak be egy pályán arra, hogy mit használhatok és mit nem.. pont ez adja a kreativitást a játékban, hogy a felhasználható eszközök teljes skálájában gondolkodhatsz.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kemotox
Itt csak én tudok normális szervereken játszani?😄 Lépjetek ki ha nyomi az admin, és menjetek másik szeróra, probléma megoldva.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

És ez a glitch csak bipoddal mûködik!

No expolosive szerver. Ezzel él vissza egyébként ez a szarrágó. Õ bérli a szervert õ az admin is és úgy kell rá nézni mint az istenre. Az elején sokat dumáltam vele mert, jó fejnek tûnt, de amikor arról beszélt, hogy õ teszteli a szerveren a cheat-eket, akkor komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ki ez a nulla?

Igen, csak nem azért nem tudod lelõni, mert õ lõ le, hanem mert ez egy bug és gyakorlatilag lelõhetetlenné válik a játékos.

Metalmilitiakid
Am ja, bipodos glitcher easy kiszedni, még a granát elõl is bajosan menekül el fekve bipodolva, nemhogy vmi rpg vagy 320 elõl 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Maradjunk abban, hogy a játék is szar, meg õ is hülyén játszik ha darál 😄

Amúgy tankoknál én is találok néha ilyen elpusztíthatatlan módokat. Eddigi rekord, hogy Abrams be 4 rakétát tettem bele, mind teljes találat volt mert láttam is, majd ráment egy saját tank és kivégezte az egész kb 5 mp vel a 4. rpg m után történt és erre kaptam egy teljes +10 pontot spot assist ként. (engi nem volt mögötte mert folyamat mozgott nem is kicsit, szal nem volt javítva) Nem értettem mi történt, mikor 4 RPG bõl meg kellett volna ölnöm talán még reaktív armorral is, nem az hogy se disabled se destroy assist, fõleg miután a mi tankunk 1 lövéssel küldte a halálba.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

vágopityu... vagyis ezt oldschool style-ban hívhatjuk pixelshooternek is... befekszik valahova.. és belõ egy területet.
m320, gránát, rpg... elsõ nekifutásból :-)

Nyugi,ez még csak a kezdet..aztán mikor lesz egy jó köröd,a vége elõtt majd valamilyen ostoba hibával kidob,vagy a cérnaszál admin unja meg,hogy állandóan lelövöd õt vagy a haverjait,aztán paff a bûvös sárkány és repülsz,de ezek mind mind csak apró hibák,bosszantó kis probléma,attól még nagyon kircsi a játék..<#hehe>

[IRAM] leader

A metro B pontján amerikaiként a mozgólépcsõ elõtti fal baloldali sarkánál elfekszel úgy, hogy az LMG-re felraksz egy bipodot. Gyakorlatilag te lelõhetetlenné válsz, mivel takar a fal, de te látsz mindenkit aki azt az oldalt védi. Fair play szempontjából semmivel nem szemetebb dolog, mint felmenni a tetõtérbe és onnan szedegetni ki a játékosokat.

mi a pontos megfogalmazása a corner glitchernek?

Ezt a konzekvenciát vajon mi alapján vontad le?

mornin'
most a játék a szar vagy Te ??:-)))

a tank páncélja nem lesz fejletebb késõbb sem.. tudsz majd rá tenni egy "papírszoknyát" amit kb. egy lövéssel lekapnak rólad.
nem tudom milyen fps-ekkel játszottál elõtte, de ajánlom, hogy próbálj meg az általános karabélyokkal a rövid egymás utáni sorozatokra ráállni.. ha csak a kezedet tartod az egeren, hogy lõjön a fegyver a 4-5 skuló után mindenfelé megy, csak arra nem amerre állítottad a fegyot😊 ergo ha nincs két-három lépéstávolságban az embered akkor nem fogod tudni leszedni.

egyébként ezt hiányolom a bf3-ban, hogy nincs egy klasszikus ak-47-es... olya CS-s style-al😊

Jó reggelt!

Ez a játék szar 😄

Kezdem unni, hogy nekem fél tár egy ember, míg nekik Én 1-3 skuló...

Ha beülök valamibe, akkor meg szétszednek pillanatok alatt. Ez mind betudható annak, hogy nemrég kezdtem és még alig fejlesztett jármûvekben ülök vagy csak szimplán béna vagyok és nem az Én játékom a BF?

The Matrix has you...

cnc-n dolgozol?
giornalista
tehát, ha te lettél volna az admin, te is bannoltad volna õt, csak azért, mert jobbakat lõtt, mint te...
egyébkéntérdekes, hogy "nem" is igen kell, hogy jó gépe legyen valakinek ahhoz hogy jó legyen. Monduk néha idegesít a "kicsi" fps, multkor, kevesebben volta ka szerveren, így az fps, teljesen elfogatható volt, zúztam is rendesen, mivel gyorsabb is voltam... azért érzõdik tényleg ez az fps dolog.
Köszönöm a linket Sasafr😊
Valószínûleg egyébként azért banolt, mert néhány napja ráírtam, hogy komolyabb játékosnak tartottam annál, hogy corner glitchert játsszon és annak örüljön, hogy így lõ 130-150 között. Hát nemtelen bosszút választott a köcsög. Egyébként IXHitmanIX az illetõ és a HAMMER #2 szerverrõl van szó. Nem tudom közületek jár-e rá valaki, de én kénytelen leszek kihagyni. 😊

w126
nEKEM EGYSZER AZ ADMIN NOOB KAMIKAZE STÍLUSBAN GÉMELT, SZÓVÁ TETTEM, KIRUGOTT.

Mercedes-Benz&#174;

otisz111
Szerintem egy idõ után nem lesz azon a szerveren senki sem.
Egy admin halál egy ban, és szép lassan elfogynak az emberek. 😄
Régen borzasztóan idegesített az ilyen, de már rájöttem, hogy jobb is ha nem játszom azon a szerveren, ahol ilyen az admin.
Szard le!

Fatboyz4ever!

w126
Bele kell törõdni, nem tudsz semmit tenni ellene!

Mercedes-Benz&#174;

Ma az egyik szerverrõl amin naponta játszom a szerver admin banolt azzal, hogy hacking/cheating. Lehet ezek ellen a majmok ellen valamit tenni, vagy bele kell törõdni, hogyha lelövöd az admint akkor banol.

Szívesen!

kemotox
Hú errõl nem is hallottam, pedig jóféle kis cuccnak néz ki. Meglesem, köszi!

Aki Nvidia kártyát használ, most ismét letölthetõvé vált az Experience béta. Én kb 1 hónapja használom és ajánlom mindenkinek!

kemotox
Nem, tök mindegy, még talán az se kell hogy Reconnal késelj.

Krisztiam
sziasztok
L96-hoz az assigmenteket Karkandon kell megcsinálni? pl az 5 késelést is?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

aggyáánekik!!!😊)
(és tessék az assignmenteket is megcsinálni😉)

az origin belüli megoldás volt a sikeres,köszönöm szépen a segítségeteket😊
igen ez lett volna nekem is a következõ, hogy engedélyezve van-e az A és a B.exe... ilyenem nekem is volt.

c:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\__Installer\punkbuster\redist\pbsvc.exe futtat és megnéz mit dob ki,valamint meg kell nézni a tûzfalnál engedélyezve van-e a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe?

[IRAM] leader

ezt már próbáltam és ugyan az a hiba:/ ti voltatok a következõ lépés 😄
én elsõ nekifutásból a punkbustert frissíteném manuálisan.
www.punkbuster.com
szerintem az meg fogja oldani a problémát.
itt egy magyar leírás (bf1942-höz) de a menet ugyanaz
http://www.ddwdownloads.szunyi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=7

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget,a játék kidob egy ilyen hibaüzenettel,ötlet?Elõre is köszönöm

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Mettstars993' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
otisz111
Oroszok már csak ilyenek. 😊
Meg sem lepõdöm hogy russia.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

az elõb játszottam a szerveren, m240 b vel aratott a csávó, visszais szorultunk, az alap harcálláspontra...
a battlelogról nekem csak annyi az észrevételem,hogy a játék megvétele óta talán ha háromszor nem mûködött.. és mindháromszor ki volt írva a felsõ bannera, hogy xy ideig nem elérhetõ.
jelszavat is egyszer cseréltem és azonnal sikerült, nem volt vele xopás.
valszínû rossz idõpontokban akarsz játszani;-)
mornin'

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53908229/1/249202719/ ilyet még nem b@sztam!
otisz111
Én ezért nem is válaszoltam már. Mert, ha netalántán tényleg semmi rossz szándék nincs a hozzászólásban már akkor is negatívnak veszem, mert ez a megszokott tõle.

A javelin vicces nagyon, láttam olyat, hogy mielõtt becsapódott forgott körbe-körbe egy darabig. 😄
kemotox
Le lehet valahogy tiltani embereket? Hogy ne lássam a hozzászólásaikat? Vagy nem lehetne esetleg elõvenni a banhammert?😄 Vagy ha minden kötél szakad, akkor a magam részérõl megigérem, hogy megpróbálok nem foglalkozni a trollokkal.. Sajna elég nehezen tudom megállni hogy ne szálljak be az ilyen vitákba, de már én érzem magam kényelmetlenül, hogy egy 12 éves gyerekként viselkedõ 51 éves emberrel vitatkozom 😄
Out.

kemotox
Codban is pontosan ugyanilyen bugokat mûvel a javelin. Nem lehet véletlen, szerintem a valóságban is ilyen 😄

z0ty4
A javelin néha csinál mókás dolgokat. De ez total facepalm. XDDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A battlelog....ha jól emlékszem így fogalmaztam,"miért nincs olyan hét,hogy valami ne b@szódna el" a múlt héten csak a szerverek álltak le,úgy random módon,de alig egy fél nap alatt javítva lett.Azt,hogy az Origin több ezer embernek nem hajlandó csak offline módban indulni,már meg sem említem,mert az ugye mit számít,úgy is fel lehet csatlakozni.Az nem hiba....

[IRAM] leader

otisz111
Nekem is volt 19-én elõrehozott, de ez nem az a topik. 😄
kemotox
Dec 21? Én már 17-én zacskóztam egy tárgyból.. 😄 ami azóta meglett szerencsére.