Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha látod, hogy gamázok és van battlelogon group chat, nyugodtan joinold, szoktunk lenni 4-5 vagy még többen is ha összejön a társaság és akkor mi igazi teamplayt tolunk publicon.
mindenféle módban, de csak hardcore szervereken.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

otisz111
Jaj! A HMMWV-k festése megkarcolódik ilyen hanyag szállítás esetén! 😄
otisz111
End Game DLC, benne van a Premiumban. Persze, hogy ingyenes.
otisz111
Végre a highprõ jeteseknek is lesz helyük. Úgy utáltam amikor caspian vagy hasonló conquest mapon folyton kiszedtek gyalogosként. Így legalább csüffögtethetik egymást arra külön játékmódban. Ennek örülök. Meg a tank superiority is jóra sikerült szerintem.
Most akkor ez a Premiumosoknak ingyen lesz?? Már totál nem értem a marketinget.

The Matrix has you...

scomcomputers
<#eljen><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Szabi
"Kiderült pár részlet a tavasszal megjelenõ Battlefield 3 DLC-rõl, az End Game-rõl:

- A kiegészítõben 4 új térkép lesz.
- Kapunk három új jármûvet, beleértve a már látott motorkerékpárokat.
- Lesz egy új szállítóeszköz, melynek segítségével akár páncélosokat is mozgathatunk majd a térkép bármely pontjára.
- Visszatér két klasszikus játékmód, a Capture the Flag és az Air Superiority, mely utóbbiban kizárólag repülõgépekkel kell a légtér uralmát biztosítani."
(BF HU)

remélem lehet majd így csapatni 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

Nem volna rossz az az engine, ha a crytek nem heréli ki az egészet a konzolok javára....így sajna csak egy gagyi szar csõfps az egész az elsõ rész kivételével, kis predátor utánérzéssel.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Teljesen jól csinálod, mi is így nyomjuk, annyi különbséggel hogy nálam igla van ,így 3 rakétát tudunk lõni az ellen légi jármûvére és tuti a siker, igaz, mi tsen is összebeszélünk.

Nekem egy gondom van csak, hogy az ilyen jó srácok többnyire a másik csapatban vannak, Én meg küzdhetek 2-3-4-szeres túlerõvel, ami meg lehetetlen.
Tegnap mentem pár kört a helivel, néha egész jó volt, de többnyire az ellenséges helik és repülõk valamint a földi légvédelem keserítette meg az Életem 😊
Félreértés ne essék, tudom, hogy ez a játék lényege és ez várható minden meccsen, nekem az a problémám, hogy az Én csapatom nem így csinálja. Lehet, hogy túl nagy a pálya és Én nem láttam, de szerintem csak Nálam volt légós-rakéta, hogy ne legyen olyan fasza a helinek meg a többinek. Legjobb lenne csapatba menni és TS-en beszélni, hogy mi a szitu, de erre kevés az esély...

The Matrix has you...

lehet furán hangzik, de sima public szerveren én is beülök a helis mellé javítani, és javelin-el méregetek.. ha a heli vezetõje intelligens és ezt észreveszi, akkor mikor kilõnek minket megvár a helivel míg jövök és késõbb úgy forgatja a verdát hogy nekem jó lehessen.
a szerelésért meg tolja a "thank you"-kat.

általában az ilyen játékosokat késõbb felveszem buddy-ba.
sajnos nagyon kevés az ilyen intelligens játékos manapság a szervereken.

Azt vegyétek figyelembe,hogy folyamatosan van egy engi vele aki javítja.Persze ettõl még pro helis.

bemegy egy üres szerverre és begyakja.. látványosan csinálja a srác, de látszik, hogy "bejárt, begyakorolt" útvonala van a helivel. az ilyen pilótát lehet agyrémbe kergetni ha ledobsz neki pl. c4-et valamelyik olyan szakaszába ahol súrolja a földet :-)

igazat tudok adni egyébként Metalmilitiakidnek... és még csak RPG sem szükséges... már egy jó assaulttal is ki lehet kapni a srácot.

de tény, hogy a video látványos és gyakorlott vezetõre utal:-)

igazából bármit meg lehet tanulni, ahogy az életben, úgy ittis, max, 1-2 hét gyakorlás helikopteren, és "talán" belejön az ember ilyen szinten
Jól nyomja a gyerek, bemenni én is bemegyek a házba, a kijövetellel vannak nálam problémák.

Lesz@rom, megveszem a tápot, meg az alaplapot, én is élvezni akarom a játékot, jelenleg nagyobb pályákra nem merek menni xD Jól játszik az emberke,
ez ûberbrutál, bárcsak Én nyomnám ennyire..pofám leszakad.

The Matrix has you...

Autista?! Mert megtanult helit vezetni? 😊
Egyébként is, a Little Bird az egyik legjobban irányítható gép az egész BF-ben.
Már az "Armored Fury" óta nagy kedvenc.

DrTre
Ne már, ilyen létezik? Atyaég!

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Metalmilitiakid
mondjuk mellém nem jött volna be a talán B re ( a lerombolt hotelre), nincs az az isten, hogy minden rpg-met kikerülte volna ott bent, kicsit láma volt az ellenséges csapat is, nem csak õ profi, mert jól tolja az ziher, de sokszor lekaphatták volna ha kis eszük van

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kifli
autista
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

akkor honnan tudod, hogy drága!?😊)))
és vannak helyek ahol már a szép kártyát is elfogadják😄

Nem tudom,nem járok olyan drága helyekre...<#vigyor><#ejnye1>

[IRAM] leader

a kézi szûrés az nem a happy finish a masszázsszalonokban?😊)) (bocs az offért😄)

Sajnos nem nagyon segítenek az admin programok sem,van ami elég jó,pl. procon,de nagyon instabil a mûködése.Elég jól konfigolható,bár a pályánkénti beállítást hiányolom belõle.Aztán megbolondul és mindent "összekutyul".Minden szó nélkül.Többször elõfordult már sajna.
Van az un. rcon-net,ami alapjában jó,na ebben van pályánkénti állítási lehetõség,ticket stb.,viszont nincs ping-szûrõje.A kettõt együtt futtatni meg balgaság,mert úgy összeakadnak,hogy ihaj.
Ami a nemzetenkénti tiltást illeti...hát igen,elég változatos a kép,volt már horvát 280-as ping-el,meg kanadai játékos,70-es ping-el.
Így marad a "kézi" szûrés,ami ugye nem a legjobb megoldás.

[IRAM] leader

az ez meg a mint lemaradt... a megfelelõ helyre illesztendõ😄

ez azért valljuk be még mindig korrektebb, mikor megérkezel egy szerverre nyitsz egy 10:1-el és automata kick.. "reason: Too high K/D" 😊

otisz111
Én is felháborodtam amikor megláttam, ráadásul német volt, de nincs mit tenni. Van kismillió másik szerver amellett. Nem olyan sûrû jelenség amúgy sem, kb. háromszor találkoztam ilyennel.
DrTre
Hát ja, csak ez elég paraszt húzás, mivel nem jelenti feltétlenül azt, hogy minden, az abból az országból csatlakozó játékosnak magas a ping-je. Elég sok olyan szervert találtam már, ami viszonylag közel lenne, tehát pl nem Norvégia, mégis tiltva van Magyarország.

Értem én, hogy nekik így könnyebb szûrni, nem kell vele szenvedni, de jó nagy kibaszás azzal szemben, akinek viszont jó nete van és amúgy nem lenne 40 fölött a ping-je semelyik európai ország szerverén.

De hát ez van, végülis van sok szerver, csak egyszer-kétszer idegesít fel egy fél évben, mert mondjuk találok egy olyan szervert, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek, erre tiltva vagyok, a másik oldalról viszont megértem.

De azért mutatnék valamit: 12. helyen vagyunk sávszélben a földön

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

egyáltalán nem mondtam ezt, hogy neki kelljen... õ admin.. az más tészta
én csak "tarhonya" vagyok.. jövök-megyek és gamázok 😄

otisz, ilyen nekem is volt már, hogy Orosz szerverre nem mehettem fel magyarként:-)

otisz111
Szervereknél ha jól tudom be lehet állítani azt, h bizonyos országokban élõ játékosokat ne engedjen fel. Nekem már volt olyan, h nem tudtam fellépni, mert írta, hogy nem engedélyezett az én országom játékosainak.

Ha van olyan régió, aminek a playerei tapasztalatok alapján gyakran laggosak, ki kell zárni azt és kisebb eséllyel lesz magas ping.
Azért gabesznak hadd ne kelljen már alt+f4-elnie a saját szerverérõl 😊

ilyen magaslatokban én nem értek ehhez. a legegyszerûbb módon szoktam megoldani a dolgot: ALT+F4 és keresem a másik szervert😊

Az a legkisebb probléma.A szerver lagg talán legfontosabb problémája az erõforrás hiánya,vagy gyengesége.Egy-egy jobb gépen általában 6-8-10 szerver fut,képzelhetitek mik van ott,ha pl. esténként mind tele van.
A mi szerverünkrõl tudok csak nyilatkozni,ha pl. megjelenik egy-két high ping-es játékos,már a többi azonnal írja is...lagg,lagg,...oda kell rá figyelni,mert sajna csak a procon tudja szûrni,de az meg másban nem jeleskedik,tehát kénytelen vagy az rcon-netet használni,az meg nem tudja ezeket szûrni.Marad a "kézi" szûrés,azt meg állandóan figyelgetni kell ugye.Van,hogy bent marad egy egy játékos nagyobb pinggel...

[IRAM] leader

én rendszeresen járok egy kanadai szerverre ahol 8 vs 8-ban megy high ticketen a gulf of oman. a keresõben 350-420 közötti pinget mutat és mikor bent vagyok akkor 80-100 közöttit.
ott szoktam gyakni a helivel.
mornin'

van úgy tényleg, hogy egy 48 fõs CQ mapon is olyan laggok vannak, hogy ihajj.. 30-as pingnél. nem tudom, hogy ahhoz köze van-e ennek, hogy szarrá vannak statolva a szerverek és folyamatosan mennek az admin kiírások és stat eredmények...

mornin'

Köszi

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Kérdezd Gabeszt, õk bérelnek.
Érdekes ez a PING érték.Van egy kedvenc serverem, csak hc rush van BK pályákon, a pingem 30-40 között van rajta, de folyton laggol és szaggat.
Máskor meg amerikai és brazil servereken 2-300-as pingel vígan elvagyok. Nyilván számít a ping is, de más összetevõk is felelõse lehetnek.
Ez kb annyira misztikum mint a "NETWORK SMOOTING" csúszka.arra se jött még rá senki, hogy hogyan mûködik...
Üdv.Tudna nekem segíteni valaki?Szerver bérléssel kapcsolatban?Hol lehet bérelni?

Üdv.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

otisz111
Átugorva. Ahogy ITEM megmondta.
és ha a keresõben is azt látod pl., hogy német szerver és 285-ös ping nyugodtan joinold, mert mire beérsz az simán egy 30-50 közé redukálódik. ez "születési hibája a battlelognak" vagyminek.
egyszerûen a listában hülye értékeket ír ki.

csak viccelt u know

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

cody1994
õhh nem mert nem laggoltam vagy akadtam akkor normálisan ment a game

én sem, de a google ezt dobta a következõre: bf3 demo

Nocsak errõl nem is tudtam.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

halihó én ezt találtam:

https://onlinepass.battlefield.com/index.php

Üdv? Azt szeretném kérdezni, hogy van-e esetleg demo verziója a játéknak. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan döcögne a gépemen. 😊