65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
XD -
-
Libazsír #65182 Úgy tudom, még az eddigi megoldások még mindig működnek. -
Az orosz verziót még lehet normálisan használni? Van egy ilyen accountom csak rég nem használtam már és lehet, hogy unokabátyámnak adnám használatra, de nem tudom le lehet-e még normálisan fordítani.
-
Abból mindig vérfürdő lesz.
-
Volt egyszer hogy mentek a pc-sek és a konzolosok egymás ellen talán bf-ben. Képzelheted mivolt hogy a pc-sek 0mp alatt megfordultak és céloztak mint a konzolosok 3mp . -
toza #65178 vicces h azt gondolod h erre gondoltam... nyilvan ujra kell tanulnia iranyitast eger+bill-el.mert nem olyan konnyitett mint konzolon..meg tobb emberes szerverek vannak pc re.szoval normalis internet is kell hozza..stb..en errol beszelek.nem szerverekrol.... -
ACE #65177 Jajj, és neked az nem tűnt még fel hogy a PC-sek nem játszanak konzolosok ellen? Mivel másak a serverek? -
toza #65176 -
toza #65175 nemazert de konzolon kb auto aim ,vagy legalabbis aid van nem?! szoval sokkal konnyebb mint pcn..? -
Teroitin #65174 Sziasztok! Lenne egy eladó BF3 Premium Edition - ruszki.
Sajnos accountostól, egy közösen kreált E-Mail címre átrakom, utána arra változtatjátok amire szeretnétek... Az accounton van még MoH: Warfighter, meg pár Humble Bundle-ös játék. Legjobb személyesen lenne lerendezni, bár én szentesi vagyok...
Játékok
Ha érdekel írj pm-et egy árral.
Köszönöm, remélem ezzel a hsz.-sal nem sértettem meg semmilyen szabályt. -
greco #65173 Végül maradtam a controller (heli,jet) + bill/egér (gyalog,jármű) kombónál.
-
Én mint balfasz, nem túl tapasztalt controlleres arc is amikor próbáltam összehoztam 0.7-es K/D-t.. Annyira nem vészes szerintem. -
ACE #65171 Ja csak hamar elmegy a kedved ha mindig lelőnek :) -
greco #65170 Lehet,de engem nem zavar.A játék a lényeg. -
ACE #65169 Ja, csak a Te a pro kontroller kezeléseddel is bénább leszel mint egy legbénább bill+egeres játékos... -
greco #65168 Bill+egér kombóval sokkal bénább vagyok, mivel már 9 éve csak boxon játszottam. -
szerintem ha PC-sek ellen kontrollerrel mész, lassan fogsz fejlődni :> -
greco #65166 Menni megy rendben, csak kiírja, pl. hogy nyomd meg a space-t holott én a controllert használom. -
Szerintem eleve kompatibilis. Bedugod, és megy. Én úgy emlékszem legalábbis. -
greco #65164 Fasza. Esetleg van olyan patch vagy beállítás, hogy az xboxos controllerhez való utasításokat ír ki a játék? -
Kezdheted nulláról.. -
greco #65162 Lehetséges olyan, hogy az xbox-os profilt át lehet vinni a pc-s profilba vagy a pc-n kezdhetem nulláról? -
janihunk #65161 Kis CQ:
-
Kova95 #65160 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_18_6lo3gywtep.jpg Hello! Ez lenne a problémám meg néha az utasításoknál nem jelzi melyik gombot nyomjam, még 2 játékkal csinálja ezt nfs the runnal és sleeping dogsal, mi lehet a gond? most csak a battlefield 3 érdekelne -
Hy.Köszönöm mindenkinek a sniperes tanácsokat.Megértam azt h most már kimerészkedek conquastba is.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMa tök sokat tudtam repülőzni meg helizni.Nagyon nagy királyság.Az irányítást MAV-on betanultam nagyjából,így könnyebb volt.Persze leszedtek,szétszopattak de én élveztem a dolgot.
Amúgy kezdő jetesként csak gépágyúm van?Nincs is rakétám?Mert flare-t tudtam dobni meg lőni a géppityuval és ennyi.Így nem sok esélyem volt sajnos.Ügyesek voltak az ellenfelek,na meg én vagyok béna.Youtubon néztem egy srác helis,jetes videóit ahol tippeket adott.Sokat segített nekem,főleg abban h ha mögöttem van az ellen akkor cseszhetem:)
Mindenkinek további jó játékot. -
Emberek még az utolsó 3 co-op nincs meg, jönne valaki segíteni nekem kivinni? -
Úgy, hogy e fegyver esetében a kilőtt golyó nem 9,81 hanem csak 6 m/s négyzettel gyorsul a föld felé. Ergo távoli célpont esetén csak sokkal kevésbé kell fölé célozni, mint az M98B-vel, amire valós földi gravitáció hat.
edit: khm... ez a BF4 topikba akart menni
elnézést a zavarásért, BF3-ra mindez nem igaz persze...
-
Hogy változtatja meg az SRR-61 a gravitációt?
-
A sniper témához fűznék hozzá pár dolgot:
M40A5 - A rohangászós/közelharcba is keveredős snipernek ez a legjobb, mivel itt a legmagasabb a RoF. Mivel alacsony a torkolati sebesség, távoli/mozgó célpontok ellen nem optimális.
M98B/SRR-61 - Az igazi csipa a kempelős, „bokor tövéből fekve lövöm az 1000 méterre levő ellenséget” típusú snipernek. A kettő közül is az SRR-61 a jobb fegyver extrém távoli célpont ellen a kisebb gravitáció miatt. -
a jetes sztori lehetett team balance is (bár az lehet, feltűnt volna). vagy simán fasz az admin :)
a C4-et a support classal tudod feloldani, ha megszerzed az ehhez szükséges pontmennyiséget.
a legjobb snipernek az M40A5-öt mondják, de mindenkinek más jön be.
a soflam automata üzemmódban is tud működni, rááll a célpontokra, ha elé kerül egy.
sniperes kisrepcsi? MAV-re gondolsz? nem sok köze van sajnos a helik vezetéséhez. menj fel üres szerverekre és gyakorolj ott alapmozgásokat, aztán élesben is bátran. ugyanolyan jogod van meghalni egy helivel, mint azoknak, akik 100-as szinten állnak, ne legyél szívbajos :) -
Lehet, hogy a fairfight.. -
Az mi a faszom,h sikerül végre valahára beülnöm a repülőbe,megyek vele frankón,erre megdöglök és kiírja h az admin szedett ki belőle.Ekkora rohadékságot.Az a nyomorék ülhet csak bele?Vagy mi a fészkes fene volt ez?
NEm tetszett neki h a 10es szintem ellenére toronymagasan vezettem a mezőnyt?Jah amúgy a buzi csicskák még hirből sem ismerik a spot gombot.Nézek pc-s gameplayeket,szinte wh szerűen le van spottolva a terep,itt én vagyok az egyetlen aki ismeri a dolgot és a kisrepülőjével spottolgat másoknak(nem magamnak).
Lenne pár alap kérdésem.
Melyik a legjobb sniper?
Hogyan lehet megszerezni a C4-et?
Snipernél az a tankokat bemérő cucc autómatán küld strikot az ellenfélre vagy nekem kell.
Ha tudom rendesen vezetni a kisrepcsit,ami a snipernek van akkor egy Heli is menne nagyjából?Sajnos mivel nincs gyakorlómód,élesben kell mindent betanulni,nem egyszer volt h teljes squad-ot öltem meg mert nem tudtam vezetni a járművet.Ahogy elnéztem másnak sem ment annyira csak néhány kiváltságos repülős Gizinek.
Amúgy nem tudom mennyi Sniper van pc-n,de itt élveznétek ps3-on mert itt alig vannak.Azért elég nagy tudás kell h gamepaddal fejre bevidd,mivel semmi nem öl egy lövésre. -
Ez valóban így van,mert én sem!
-
Érdekes, hogy a 4-ben az eddig beletolt 150 óra alatt nem találkoztam még ilyennel.. -
Egyébként ez sima tdm volt a noshahr canals nevű pályán, tehát se heli, se tank, se űrhajó nem játszott. -
na azt már sajna nem tudom (az előzményke meg mint tudjuk enyhén szólva is szarul működik)
#65146: Igen. és gondolom szerinted a profiljával is minden klappol. 26 óra alatt 51-es rank, 4.40-es k/d arány stb. -
Hát igen nekem is volt már hasonló helivel cq-n...
Még anno kis bf3-as gyerekkoromban! -
ilyen statom nekem is volt, cheat nélkül
-
Sajnos vannak ilyen fasszopók, ez melyik szeró volt adj már egy linket légyszi,megnézném hogy van beállítva.....