65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Ja, és B+!!!
-
Tudtuk mi ezt, hogy ultra kk főmaki vagy... de, hogy ezzel még a banner alá is bekerültél,... ez visz mindent. Nehéz lesz űberelni!!!
-
Köszönöm h most már a banner alatt is szerepelek. Úgy érzem lassan megint sztár leszek.
-
az én tapasztalatom ,hogy egész jó lesz -
jó a banner 

-
Sikerült kibogarásznom azt a beszámolót a bétáról, azt pl nehéz lenne gúglival megtalálni. Meg nyilván nem is az ea reklámdumájára vagyok kíváncsi, hanem a személyes tapasztalatokra. Abból pl lehetne írni egy normális beszámolót és betenni a faqba.
Tényleg, bétában van terep rombolhatóság? -
nem akarom kitalálni, mivel
-
az övét tömik -
kijét? mivel? 
-
Épp fejet tömök
-
Felsőbb utasítás, így nem vehetem ki, de holnapra elévül...
-
azért még mindig szeretnéd a lábfejét szopogatni
-
-
Ja és mégvalami, a középső csajnak akkor is hobbitlába van akármit mondtok!!!
-
Dejófej vagy Jag, persze egyszer hibázok, máris aláírásba kerül!
Jóvan akkor belekötök minnyájatokban, hülye kis vérpisti ovodások vagytok, és akinek nemtetszik h beszótam, az meg meleg, jóvan?
-
mi lenne ha teljes sebességgel nekirohannál a kaps egyik fogdaajtajának?
-
Én speciel külön büntetést alkalmazok az aláírásommal... :-) -
nem ,de bekell pótolnod az elmaradásaidat ,egyszerűen csak kössél bele valakibe:D -
nem, végülis jobban belegondolva, köcsög is voltál, szal hithuen cselekedtél...lámpa köcsög is köcsög :D -
minden játéknál a legnagyobb pozitívumokat emelik ki...bfnél a közösség a legnagyobb erény, ezé ez a fő téma csak igy egyszeruen és szerényen :D
majd ha lesz valami érdemi info bé lesz irva a faqba, hogy aki lusta guglithasználni, azis ki legyen engesztelve, de a kk akkor is el fog határolódni hivatalosan mindenfajta segítökesz megnyilvanulastol :) -
Most akkor le kell adnom a kk tagsági igazolványom, meg a szolgálati fegyverem?
-
Jujj b+. Ez sajnos rendkívüli büntetéssel jár. Szégyent hoztál a fejünkre... -
faszlámpi:D -
flém??? hol? mikor?
nem láttam én itt flémet.
Eszmecsere, vita az volt, de ez értelmes emberek között természetes...
-
Létrehoztam egy másik bf3 topicot mert nem is láttam h van már egy, hiába kerestem rá nem dobta ki, jó nagy láma vagyok, üssetek már meg!!! -
Flém? Te nem láttál még flémet ember...
Most egyelőre nagy erőfeszítéssel kulturáltan fórumozgatunk, de sokáig nem bírjuk, szal FUSSSSSSS.... -
Érezzem magam megtisztelve, mert sikerült flémet indítanom? No can do 
De így visszatekintve, ugye nem is olyan nehéz nem egysoros, látszólagos tartalommal bíró postokat írni?
-
No, csak a miheztartás végett...
Azért mert pár KK tag válaszolt neked, még nem azt jelenti, hogy haverok vagyunk, vagy valami ilyesmi.
Érezd magad megtisztelve, ülj lótusz ülésbe, kezedet emeld az ég felé, szórj homokot a leborotvált fejedre és hümmögj.
Ellenkező esetben életbe lép a 3.számú KK etikett... -
ez egy játék topikja?
-
Ne hagyjátok abba, nagyon jó
-
n003 #672 hihi :)) a volt főnökömnek is 666-ra végződött a telszáma :DD -
áááááá!!! A hozzászólásom számát tekintve, nem jó omen...
-
...jóóó lesz ez a játék!!! Tetszeni fog, már így a kezdeti konzekvenciát levonva, a topikot illetően!
-
Na, akkor ez megvan. Mégvalaki?
-
Seat #668 ez lemaradt:
B+! -
Seat #667 írjál ide is csetponthu,mit képzelnek,hogy bármi másról is írnak mint a topic címe!
A rohadtak!
Pedig azért mentem be mert tényleg nem lehet nézni a Napkeltét az M1-n!
Be kell dobni azt is - sőt még néhány topicot - a gumiba,mert ez tűrhetetlen!
Be is írok mindjárt nekik így ismeretlenül,hogy "bekaphassák mind",mert én egy művelt,de művelődni szándékozó fiatal vagyok....
PONT. -
És különben is! Azért nem csetelünk, mert az idejáró emberkék nagyrésze kifejezetten élvezi a topikjaink létezését, és igenis igénylik az információk eme megnyílvánulását, amit amúgy a csetben nem érhetnének el, ha késöbb kapcsolódnának be a ..flémbe... 
Érted már a csíziót??? Ja, és B+!!!
-
Arról nem beszélve, hogy aki fórumra jár információért, az sikeres ember nem lehet. Ha a játékról akarsz infót, keress rá a neten. Ne itt buzerálj minket a mindenféle, témába nem vágó, játékról szóló hülyeségeiddel! :P :D -
n003 #664 igazad van!! monnyad csak meg nekik hogy minnegyik csak egy flémes ratyi semmi más .. fújj
amúgy nem anyázunk!! ő(k) nem tehetnek semmiről .. csak jót akartak!!!! :DDDD -
jah és a végére: B+!