65797
  • Baracuda
    Egyáltalán nem működik... felmegyek és 2 perc múlva kivág megint. No, akkor próbálkozok, hátha.
    Köszönöm a segítséget!
  • SigS
    1-2x nekem is szokta, reboot, jáccik, örül...
  • Baracuda
    Egyáltalán nem piszkáltam. Feltelepítettem, peccseltem, pb-t frissítettem és azóta ez a gondja.
  • Fujiryu
    Túl sokat ügyeskedtél a configfájllal...
  • Baracuda
    Köszönöm!
    Az lenne a problémám, hogy Corrupted File/Memory [84012]-vel kidob a pb BF2 szerverről. Most tettem fel újra, és a pb frissítése után jött elő ez a hiba 1.41 verziónál.
    PB honlapján nem találtam róla semmit, mert olyan a supportjuk, mint a programjuk...
    Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
  • schrank
    meg eszt a izét is fordíccsad le hogy a vidékiek is éccsék
  • schrank
    mit lehet csináni a böngészős félórát várós mire slotot kapok de akkor meg kilép a fájerfoksz probléma ellen? nincs torrent link vagy valami ?
  • runningmaci
    http://www.frontlineswar.com/

Frontlines: Fuel of War Beta - Stealth97
    The Frontlines: Fuel of War beta is now available to the public. The client does require a CD-Key so you will have to register to receive one. Currently there are two options one is with Fileplanet and the other is through Frontlines AU. Make sure you provide Kaos Studios with feedback on your thoughts and feelings about the game.

Update: We are now providing a mirror for the beta client. However you are still required to have a CD-Key in which you can obtain at the above sites. Note: This mirror may be taken down later in the day when all of it's bandwidth is exhausted. Enjoy.

Frontlines: Fuel of War Beta Client (1.76 GB) | Frontlines: Fuel of War Beta Manual (676 KB)

MD5 Hash for Client: AA0C7E5C3AB95FC0422E19B0C01621F3

Note: There is an issue where your some of your video settings and in-game nickname do not save. To correct this you must create a folder called Save in the "THQ\Frontlines-Fuel of War Beta\GCGame" directory path.
  • Promi #1340
    C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\Battlefield 2\
  • Baracuda
    Hello! BF2-ben hol találom meg a Configomat?
  • schrank
    az állásod csakis a munkáltatóttól függ vagy valami erotikustól
  • atomboy
    I'm back!
    Velemenyem nem valtozott, fenttartom korabbi allasomat.
  • schrank
    monnyatok valami megoldást erre a beta FoW letöltésre mert mire lepörög a számláló a FFox hibaüzenettel kilép
  • Paranoia
    tom én 15percet is tótam^^
    ahát
  • JAG1
    Me csak. :-)
  • JAG1
    Kösz.

Hát ez szar. 5 percig sem kötött le...
  • banborg
    minek az neked ha szar:D
  • Paranoia
    Itten
  • JAG1
    Oszt, béta kíjjet honnan lehet szerválni?
  • banborg
    akomeglevagyszarra!:D
  • runningmaci
    kölcsönadtam a kulcsomat, illetve elajándékoztam.:)
  • banborg
    ako rakd fel lámpiboy
  • runningmaci
    Már nincs fent a bf2.
  • banborg
    gyertek FH2-ni!
  • mNzJean
    Nah , grta a kis beszámolóhoz , csalódás amiket írsz , én azt hittem ,hogy valami über odabaszós játék lessz ,az előzetesek alapján ezt várta volna az ember.Mind1 meglátjuk a végleges hátha ,jobb lessz.
  • runningmaci
    Játszottam kb 2 órát a Frontlines Fuel of War beta játékkal.

Első vélemények:

- Ez a beta elég bugos, ami a legdúrvább, szétfagyasztja a hangkártyámat ha elindítom a multit. Intro alatt megy a zene, menüben megy, szerverre csatlakozom, lefagyasztja. MEGAKÚL! Másik legjobb, mikor leszületsz és nem tudsz elmozdulni a helyedről, én ilyenkor kiléptem a szerverről és vissza.
    - Két pályát láttam, az egyik egy utcai infantry-s, másik egy oilfield nevű járműves térkép.
    - Tegnap este mikor elkezdtem tolni vele, elsőre az jött le h ez a játék a codhoz képes gagyi, ahogy bari is megaszonta, mikor a zárt beta teszt folyt. Gondoltam kap még egy esélyt ma a játék.
    - Hozzáteszem nekem 1680x1050-ben full graffal kitolta a 20-50 fps-t, 30 azért megvolt nagyvonalakban mindenhol. (2giga ram, core 2 duo/7950). Grafika nem rossz, egész élvezhető, olyasmi mint a Quake Wars-é volt. Az emberek mozgása kicsit idétlenebb a codhoz képest. Járművekkel nincs gond. Tankot, jeepet próbáltam ki. Zenéről, hangokról nem tok nyilatkozni, mivel no soundal toltam. Fegyverek sebzése elég jó volt, 1 óra után mindig én lőttem le a legtöbb ellent assival.
    - A pályák nagyobbak mint a codban, az infantys kb akkora mint egy bf2 16-os, a járműves olyan bf2 32-es méretűnek tűnt.
    - Hangulat, hát nem taglózott le annyira elsőre mint a cod4, vagy anno a bf2. Lehet a hang hiánya miatt, de van a játéknak egy olyan kis gagyi íze, nem tom miért. A játékosok nevei akkorák b+ mint a fél pálya a fejük felett, ki kit ölt meg mivel, arial rulez, full igénytelen, lőszer- meg ilyen ilyen kis ablakok, gagyi nagyon. Az élet megoldás viszont jobb mint a cod4-é. Itt is öngyógyulós vagy, nincs konkrét életerő. Viszont kemény, mikor sokszor eltalálnak és sötétül és elmosódik a kép mint állat, tetszik. Térkép elmegy, semmi extra.
    - Feladatok egyszerűek, jussál el két pontra maradj ott és húzd be a pontot, ha megvan akkor előrébb tolja a frontvonalat és oda is tucc születni. Értelemszerűen az ellenfél ilyenkor szorul visszafelé. Van benne valamiféle squad dolog is, de még nem néztem utána.
    - Az a baj h felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban:
    1. mint írtam van pár dolog ami bénán van megoldva
    2. szerver kereső katasztrófa, lassú fos szar.
    3. half-future hangulat is fura egyelőre
    4. hangulata nem olyan odabaszós mint egy COd4-é, se graf, se mozgások, se semmiben
    5. viszont vannak járművek
    6. nagyobbak a pályák, és sok minden lerombolható, nevettem mikor véletlenül az apc-vel átmentem két falon mert nem tudtam lefékezni időben.
    7. mikor kiléptem akkor viszont úgy voltam vele h nem is olyan rossz ez a játék, habár egy bf3-al sohasem fog versenyre kelni.

Összegezve érdeklődéssel várom a full verziót, de ez a beta nem volt meggyőző. Ezzel a játékkal nem fogják letarolni a mult fps piacot, habár tényként kezelendő, hogy egy Cod4 nem képes pótolni a battlefield hangulatot (hiába jó, ez inkább csé utód), ellenben a Frontlines azért mégiscsak visszaad belőle valamit.
  • JagFater
    gudszpíd aláírása:

Konfiguráció: Anyukám gépe:ASUS A8N-SLI|AMD Athlon 64 X2 4200+ (Dual Core Processor)|2 GB Kingmax DDR Dual Channel|Creative SoundBlaster X-FI XtremeMusic|NVIDIA GeForce 6600|Logitech G15 Gaming Keyboard|Logitech MX 1000 Cordless Mouse|Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick|APC Back UPS CS650|Avermedia AVerTV Box7

• banborg
    buznyák álreg:)
  • HTS s3rg1nh00
    BSZN!
  • CoR Zolly
    Te ki a fasz vagy?
  • búgódisznó
    Innen pusztán az előzményeket felejtetted ki , a csetelők elkezdték dícsérni milyen jó fej az a gz , arra volt ez a reakciónk.
  • joebacsi
    reggelt
  • banborg
    HöBöDö Mesor és Miau!
  • n003
    Bódogat a két érdemes művészbe :D
  • uHs Gerzson
    Remélem CRC hibás lesz a rar fájlod
  • szatyorova
    Te ne reggelezzé itten kódt nélkül. :-))
  • uHs Gerzson
    Remélem hasonlóan tudd majd mindenki a jövőben közlekedni

Únd, reggelt :)
  • kBagyula #1311
    Gyónapot!
    BSZN az elvtársoknak, a többieknek meg nagy B34 a +200db hsz-ért. :DDD
  • DummyBoy
    BSZN All!
  • szatyorova
    Höbödö a sok ratyinak!