Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Az istenített M16A3 ellen én pl bármikor/bárkivel kiállok az Abakan-nal. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meglátszik! 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
mindegy, majd egyszer lesznek szép napok is 😊
The Matrix has you...
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
<#wave>#wave><#law>#law><#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>
* Scomcomputers the future of computing!*
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
SQDM-et ugy erdemes keresni ha nyerni akar az ember, hogy ki-be lepeget olyan szerverekre ahol csak 5-7 ember van bent es hatha van hely a nyero csapatban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
<#wave>#wave><#law>#law>
Ha még nem sikerült megoldanod, javaslom töröld a játék könyvtárában található pb mappán belül a htm-ben levõ .htm fájlokat és utána indítsd el megint a PB frissítést.
Nekem is ma kellett frissítenem mert valami fájlt nem talált és 0 sec után kivágott minden szerverrõl a PB, de a frissítés megoldotta a problémát.
Fehér vagyok XD, de szerintem nem számít az ilyesmi a játékban. Mondjuk az oroszokat nem szeretem, mert sokkal nagyobb arányban vannak "érdekes" jelenségek/játékosok/szerverek. Nem csak a BF3-ban, hanem az összes többi játékban is.
<#idiota>#idiota>
Most hogy játszottam csak ennyit kérdeztem:
"why you camping,tell me please!"
Eredmény:

<#vigyor>#vigyor>
- tank (én) vs lv100 gyerek M320 GL-el = Õ nyer, 1 lövéssel instant felrobbant 100%-on lévõ tankot. Azon már meg sem lepõdök, h az Abrams 105 mm-es lövedéke meg se karcolja...
- Bazár E zászló, felüljáró méter vastag oszlopán keresztül lõtt fejest vmi sniperrel megint csak vmi szuperman... (killcamból látszott h a túl oldalról lõtt...)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(akkor is ha más elõtte tankozott,lehet õt is kirúgták? 😄)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace