Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem fogják kiadni és így nem lesz megint warez multi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Amúgy megint ilyen bérlõs lesz, vagy kiadják szerver fileokat?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Az egy dolog, hogy kitolhatja az életciklusát egy játéknak a mod tool, de ne akarjunk már az elsõ nap modokkal játszani. Csinálják meg olyanra a játékot, hogy évekig ne is gondoljon az ember modokra. É is örültem volna, ha lehetett volna rá ww2es vagy vietnamos mod, de nem fogok fröcsögni meg cancel preorderezni, mert nem lesz hozzá.

Fpocok
BC2höz is azt mondták, hogy majd lesz. Csak tapasztalat.

TDC Geronimo
😄D oké...

TDC Geronimo
A másik meg, hogy ebbõl a mondatból, amit bemásoltál az ég világon semmi következtetés nincs arra, hogy ne lenne mod tools a késõbbiekben. Ez a mondta azt jelenti, hogy jóval ficsõr gazdagabb lesz a bf3, mint az eddigiek.

Fpocok
Hadd lovagoljak már rajta. Ez az a dolog, ami elválasztja a PCs játékot a konzol port-tól.

TDC Geronimo
Lovagoljatok még ezen. Ettõl már szar lesz a játék is nem?

Kami
Március elején majd kiderül, addig várok türelemmel, azután meg majd remélem türelmetlenül. <#nevetes1>

Fpocok
"EA and Dice are busy making sure that Battlefield 3 surpasses all previous Battlefield titles by adding in a ton of new features"

BYEBYE Mod Tools...

TDC Geronimo
Hát ja, mondjuk ezeket nem õk mondják...

TDC Geronimo
EA and Dice are busy making sure that Battlefield 3 surpasses all previous Battlefield titles by adding in a ton of new features, but the graphics engine is going to amaze people. The first screens of Battlefield 3 are available online through various online sites, but to get them in perfect quality, be sure to purchase the latest issue of GameInformer, which should be arriving to subscribers throughout the week. Last night, information from GameInformer was revealed and it sounds quite promising. Though the visuals of the game are impressive, what you see in the magazine is nothing compared to what the game looks like in motion.

Coming off great success with the launch of Dead Space 2, Steve Papoutis, Executive Producer of Dead Space 2, viewed a live demonstration of Battlefield 3 today and it blew him away. He shared on Twitter:

“Ok just saw Battlefield 3 live in person, OMG it's incredible! Go Dice! #BF3”

He was then asked by a follower if the visuals blow away what can be seen in the magazine and his response is just as exciting.

“Yes its awesome town.”

As was revealed in the GameInformer article, Dice had the concept of Battlefield 3 done for a while, but the needs of technology weren’t there yet. As technology grew and better tools were developed, Dice finally reached the point they felt comfortable and ready to begin work on Battlefield 3. Based on initial impressions, it seems like the wait will prove to be well worth it. Battlefield 3 is being developed with the PC as the lead console and will release on the PC, PS3, Xbox 360 in late 2011.

Forrás

Kami
A marketingben mindig is jók voltak...

Fpocok
Ilyet már hányszor hallottunk...

TDC Geronimo
Akkor az elmaradhatatlan tweetek -.-

"Ok just say Battlefield 3 live in person, OMG it's incredible! Go Dice! #BF3"

"Just saw a demo of Battlefield 3 here at EAHQ. Holy shit. Everything else looks like a cartoon now. #bf3"

darki81
de eddig is volt battlefieldes hun ts3

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Running
[UNQL]Echo
Remélem lesz stinger 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

darki81
remélem beleteszik majd a wake pályát, azon meglehet szedni magunkat j10-el XD

Running
Nem vagy fasz, csak béna.<#taps>

koschwarz
jááá, fasz vagyok, közben rájöttem mi van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
most tényleg jól értem, hogy össz-vissz 4 map lesz?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
Valamilyen formában lesz, de át lesz alakítva.

"...Our Challange is to make sure that anyone that just jumps into the game will get it. One of the biggest problems with Commander was that only two people could use it. Some people liked it but most people didn't care..."

ebbõl döntsük el, hogy most mi lesz. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

darki81
bf2-ben a supportnál volt lõszer

XenHai
Nagyon remélem ,hogy lesz hozzá normális war mode be építve...
TDC Geronimo
<#eljen>

az nincs is leírva, hogy nem lesz. ezért kértem, hogy rendesen idézzen. (meg is kérdezem hol volt leírva, hogy nem várható, mert ez így is félrevezetõ lehet).

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Running
Nem mintha bele szeretnék okoskodni, de sehol sem mondták, hogy nem lesz commander. Annyit írtak a gamespy-on, hogy még nem kommentálják a kérdést.

jahh, el is bizonytalanodtam mikor leírtam, csak mán nem tudom javítani. <#vigyor5>

assault is csak azért "hasznos", mert nála van a lõszeres ládika... de emlékeim szerint pl bf42ben nem sok értelme volt.<#fejvakaras>

"-Commander poszt nem várható.
-Négy kaszt lesz és megpróbálják kiegyensúlyozni a kõ-papír-olló elv alapján, de biztosítani akarják a játékosoknak, hogy újabb és újabb módjait találják meg egy kaszt használhatóságának. Emellett a jármûves és gyalogos harcot is probáljak kiegyensúlyozni.
-Már a megjelenéskor is lesznek kiegészítõk, amelyek igen gyakran fognak érkezni a megjelenés után is a játékhoz
-A kiadáskor és nagy valószínûséggel utána sem lesz elérhetõ semmilyen mod-toolkit, mivel a Frostbite 2 túl komplex játékmotor."
Így megfelel?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lolSL
azért mert az EA és annak befektetõinek a csicskái, onnan kapják a fizetésüket. arra sajnos a valve óta senkinek nincs pénze hogy alakítson egy ekkora stúdiót saját pénzbõl, vkivel le kell feküdni mire elkészül egy 2 éves project

Prince23
😄

Hát igen sajnos.De azért én is bizakodó vagyok(voltam),látnék a dice-ben fantáziát.Csak azt nem tudom hogy a bf2142 után miért fordultak a konzolokhoz.Úgy gondolom hogy a bf széria elég pénzt hozott a konyhára és elég sikeres volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lolSL

ha már forrást jelölsz, idézz rendesen. 😊

ha esetleg nem lesz kommander, akkor mi történik?😄 semmi(bf42ben sem volt és mégis élvezhetõ volt a játék).

moddolni nem lehet, az csak azért baj, mert nem lehet 2.vh-s módot készíteni,így le kell mondanunk az FH3-ról 😞, de másban nem hiszem, hogy probléma lehet. fõleg azért, mert 1-2 évre rá jön az új játék tuti.

4 kaszt. amióta bf a bf, azóta 4 kaszt van, ez valószínû így is marad.

ezektõl még bõven lehet jó a játék.

lolSL
WIP

ToCsEk
jobb sarok, töltény jelzõ, moha copy<#ticking>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

tutituti
De ez legalább DLC nem pedig egy patch,vagy alap mapok módjainak unlockolása.
Persze van pár játék ahol a dlc azt jelenti,hogy kapsz egy 500mb-nál nagyobb dolgot ami dob rajta +-5 óra játékidõt.
Itt négy map lesz,amit azok vesznek majd meg akik bf2 mapon akarnak játszani.Nem jutnak lvl-beli elõnyhöz,nem lesz nekik meg az összes unlock,
se inbalanced weapons se.
szerintem ez eddig elég korrektnek hangzik,nem úgy mint bc2-ben pl.skin dlc meg onslaught(konzolon) stb.
De ez persze az én véleményem.Én x-száz órás bf2-s vagyok, aki csak publicon baromkodik pár haverjával.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TDC Geronimo
Indulásnál az az expansion ingyenes lesz az LE mellé és szerintem más verzió nem is nagyon lesz.... Commander módról meg nem mondták, hogy nem lesz. Azt lehetett kivenni a cikkbõl, hogy lesz csak átdolgozva.

Smithwarden
Igazat adnek neked, hogy dogoljenek meg mert ennyire a penzre hajtanak es egybol rohannek venni masik hasonlo jatekot inkabb mas cegtol..
De hat mi mast?
Es most mond azt, hogy a tobbi ceg nem pontosan ugyanezt csinalja az utobbi evekben!
Vagy meg sokkal genyobb es penzhajhaszabb ennel, foleg a PCsekkel szemben.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ez találó,nekem is ismerõs volt a kép alapján egy másik játék de pont ez nem jutott az eszembe.

-commander nem lesz<#mf2>
-modtool kit nem lesz<#mf2>
-4 kaszt(szóval megint medic lmg)<#mf2>
Haladunk haladunk(forrás battlefield.hu)
Kiváncsi vagyok mi nem lesz még amit megigértek.
Induláskor azonnal dlc,szóval ha valaki rendesen akar játszani akkor már perkál plusz pénzt a játék árán felül.Persze hogy nem adják ki a kezükbõl a módkészítést.

Running
<#taps>

Fpocok
Szerintem te rosszul csinálod. Nekem nem drágább a benzin... én mindig ötezerért tankolok 😄

Fasza, csak az a kerdes, min fog ez futni? Meg hogy kepesek-e hatasos netkodot gyartani hozza?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SpeedXHUN
olyan mint a ghost recon 😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

tutituti
Inkább bf3-mal a zsebembe sétálok akkor😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict