Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a banner változhatna valami másra!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
-elõször is minek sp fõleg 5-6 órás ez nem ad el egy játékot mert szerintem az se normális aki 5-6 óráért veszi meg.
-kasztok ugyanúgy 4 mint a bc2-be,kevés,jó nem kell 7 de azért el lehetne venni a mediktõl a lmg-t(ami persze olyan pontos hogy snípereket lehet vele szopatni)mert néha már unom hogy assiként medikhadsereg ellen kell nyomulni.
-nincs mod tools ami megint nem a régi bf-eket követi
-commander kétséges(megint mindenkinek személyre szabott tüzérsége lesz)
-már azt is látom elõre hogy sníper korlát lesz itt is
-aki gl-ezik cg,ill.bármilyen falrobbantó fegyverrel lövöldözik azt megint lelámázzák(könyörgöm mikor 4 medik osztja rám az áldást egy házból mi a faszt kezdjek az egyszál m16-osommal,talán hozzájuk vágom.
Ezért kár a rombolható környezet.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
deal?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Könyörgöm, ez BF3 topic, ne flémeljétek már szét. Két, egymással teljesen ellentétes játékot próbáltok összehasonlítani (cod & bf széria). Nem kéne idejönni és a cod nagyságáról hypeolni, mert kurvára nem érdekel - ha érdekel, átmegyek a cod topicba, és kifejtem a véleményemet.
-szerintem itt fejezzük be ezt a beszélgetést.
Talan ez mar nem lesz annyira CODos...
Ugyhogy en csak ezt fogom megvenni, nehogy veletlen leegjek par ember elott hogy valami COD szeru jatekhoz hozza mertem erni valaha (WoW 3-ig persze). <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
az MW sorozat singlep-jének epic momentjei és Co-Opja megüt manapság is mindent
a BFBC2 meg multiban izmozik
1ébként nem értem mééé kell viszálykodni
nekem speciel meglesz a BF3 is és az MW3 is
Just do it :)
inkább Arma a simesebb.
BFtõl még az OFP is simesebb volt.
BF szerintem a Mérleg nyelve, ugyanúgy mint a Shift.
Parasite Eve 2, best game EVER!
BF meg olyan mint a SHIFT
ha érted/értitek mire célzok 😊
azaz arra is célzok egyben hogy sokkal "valósághûbben" ábrázol ezt azt...
ez alapján ne ítéljük már codnak 😄
a conan a war meg a rift meg a többi rövid idõ alatt eladott sok példánya mutatja hogy MENNYIRE UNJA MINDENKI már a wowot, mindenki menekülne onnan ha lenne egy igazi jó alternatíva.. de mindig elrontják vhol..
most a címekrõl beszélünk 😄 melyik cím mit "utánoz"
de nem értem a fórum 2%-át akinek eza vidi nem tetszik. a látványosságra koncentrál leginkább és a vége felé egy kis csihipuhira a parkolóban. és az mér ne lenne jó???
Ha meg második vh-s vagy hidegháborús lenne, az lenne a baj. jó ez így ahogy van. engem teljes mértékben meggyõztek ezzel. és még a pofánkba vágnak két hét múlva egy újabb videót, amit én személy szerint enm is tennnék meg nektek, majd csak az E3-on. Én ennyivel két hónapig ellennék.
még az interface is ugyanaz hogy otthon érezze magát az ember 😄
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯