Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
Next PC upgrade: 2022
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem megerositett megjelenesi datum: November 3
PC 60 Euro
Xbox 70 Euro
PS3 70 Euro

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
7th-Rambo volt a felbújtó egyébként. Itt éppen vele beszélsz:
Emlékszem, valamelyik okos összekevert minket holmi wowos kecsegekkel.
Akkor még rendes gyerek voltam, én próbáltam kibékíteni a népet. Most már bunkó vagyok és kb. 30 kilóval nehezebb. :-)
Tudod te milyen az, ha én személyeskedem nyúlbéla?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Remélem mindenki látja az összefüggést <#puszi>#puszi>
Parasite Eve 2, best game EVER!
www.sg.hu a következõbõl származó tartalmat tartalmaz: fritz.axo.hu. Ez egy rosszindulatú programok terjesztõjeként ismert webhely. A webhely felkeresése esetén számítógépe vírusfertõzést szenvedhet.
A Google úgy találja, hogy rosszindulatú szoftverek települhetnek számítógépére, ha folytatja. Ha ezt a webhelyet mér korábban is felkereste, vagy megbízik a webhelyben, elképzelhetõ, hogy csak nemrég hackertámadás érte. Nem javasoljuk, hogy folytassa. Próbálja újra holnap, vagy menjen máshová.
fritz.axo.hu már értesült róla, hogy rosszindulatú programot találtunk a webhelyen. A(z) fritz.axo.hu helyen talált problémával kapcsolatos további információkért látogasson el ide: Google Diagnosztikai oldal - Biztonságos böngészés."
Ez mi a tököm?
Mellesleg én is nagy battlefieldes vagyok,voltam és leszek is.
A konkurenciával is toltam de nem az igazi.
Jelenleg a Battlefield bad company2-õvel meg a vietnammal tolom.De nagyjából az összessel játszottam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mellesleg akkor sztem te még azt sem érted h miért vannak a bannerban fegyverek.
A battlefieldeknek mi közük van a csajokhoz?
Next PC upgrade: 2022
Lökd át a bannert a clanwarra. :-)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard