Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Nem akartam sunyizni, gondoltam majd késõbb fordítok rá több idõt, csak menetközben akadt melóm is, így egyszerûbb volt megkérdezni... a google fordítót meg kedvelem, mert teljes mondatokat olyan szinten fordít, hogy szakadok rajta folyamatosan. <#vigyor>

BF3? Mert ha igy mukodik, akkor valoszinu, a kicserelt fel tarakbol nem marad meg a loszer.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Nagyon hülyén fogalmaztam, nyelvtanból sosem voltam jó. De azért érthetõ volt gondolom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ó ba+ most leestem a székrõl <#banplz><#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>
Kis sunyi, én meg nézem a cikket hogy miért kellet azt a 2 mondatot transletevel fordítani 😄
Running
A cikkhez kellett, beleírtam h segítettél, ty. 😄

Fpocok
Hogy ha újra tárazol, miközben van még lõszer a csõben, + 1 lõszer lesz a fegyverben.
Ha ilyen eset fordul elõ, akkor tárazás után fel sem kell húzni a fegyvert, mivel van még golyó a csõben.

Erre gondolsz?

lolSL
ez a valóság?

Running
- When a firearm is reloaded before the magazine is emptied, there will now be an extra round present, because the cartridge is still in the chamber of the weapon.
- Adding to that, the charging handle or bolt is only pulled if the gun was emptied.

Ezekmiezek?

ámen 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Prince23
Lesz itt jármûves gameplay is... van idõ év végéig összehozniuk.

Running
Szerintem mindkét oldalnak igaza van. Geronak azért mert hát nagyon újat nem lehet már kitalálni, meg ugye sokan szeretik a jól bejáratott dolgokat és rikácsolás lenne, ha változtatnának.
A másik tábornak meg azért van igaza, mert a Bf3 marketingje csöppet a CoD marketing felé húzodott el, gondolom mert úgy látták így többet adnak majd el.
Szerintem is talán jobb lett volna, nem 6 percnyi gyalog akcióval reklámozni egy jármûves játékot, de várjunk még, van jópár hónap még kaphatunk másféle trailereket is.
A reklám irányvonala egyértelmû, a kérdés ott van, maga a játék mennyire lesz battlefield hagyományõrzõ. (Remélem a hitreg, hitbox, support nem lesz az. 😊))) )

Amit mondasz, az alapvetoen igaz, de mikor meglattam a BF3 videot, nekem is Modern Warfare erzesem volt. Tulajdonkeppen, ha azt mondtak volna, ez lesz az uj MW, siman elhiszem. Amugy meg k... mindegy! A single resze ugy se erdekel, gondolom, ezzel a legtobben igy vagyunk itt. Nem is nekunk keszul a single, hanem az ujaknak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SpeedXHUN
Rendben köszönöm szépen!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Bogdogege
1.41 , 1.50 patch,és nem kell a booster pack

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SpeedXHUN
Szevasztok!

Aki játszik a battlefield 2 vel megtudja mondani,hogy a booster packokat hol lehet neten aktiválni?(ami kézikönyben megvan adva link ott a bf 3 oldala jön be....)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

TDC Geronimo
Játszol egy coddal meg egy bfel akkor látod az irtó nagy különbséget a kettõ között még annak ellenére is, hogy a BC2 másabb vonal volt, mint a régebbi BFek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem cod véletlenül? Nevetségesek az érveléseitek. Egyeseknek minden mmo wow és minden modern kori fps cod. Mégis mi legyen másképp egy modern kori fpsben is? Találjanak ki új fegyvereket? Legyen tps nézet? legyen cell shaded graf? vagy mégis mi? Te magad se tudod, mert szajkózod azt amit a tömeg.

Fpocok
Talán nem lemásolni kéne egy játékot, hanem valami egyedit csinálni. Ugye most a BFel is a codot akarják megverni? Csak az a baj, hogy CoD szerintem verhetetlen a saját kategóriájában. Talán valami egyedit kéne csinálni a másolás helyett.

Bogdogege
<#eljen><#papakacsint>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fpocok
Én képtelen lennék úgy játszani egy játékkal, hogy közben ÁLLANDÓAN egy másik játék járna az eszembe. Képtelenség. Ezért hányok az összes BF3 videótól is. Ránézek és azt látom, hogy MoH.

És biztos nem vagyok egyedül.

TDC Geronimo
zZzZ 😄 Wow meg EQ copy!4

Attól mert átvett minden jó/bevált elemet az eddigi MMOkból attól még nem szar, sõt... Fõleg ha ilyen minõségben gyúrják össze, mint ahogy a trion tette. Youtube videókból meg aztán marhára meg lehet tapasztalni a játékot 😄

Utóbbi évek legjobb próbálkozása a játék, pont. Én itt befejezem, mert szarráoffoltuk manóbaszó kalandokkal már ígyis a bf topikot :d

Fpocok
Nem azért, de néztem pár riftes videót. Egy az egyben egy WOW COPY. Az interface, menürendszer, még az acsi ablak is. Meg sem próbál más lenni. Szóval ennyit a riftrõl.

TDC Geronimo
mi baj a kinézetével és milyen semmilyen taktikáról beszélsz? 😄

byzhouse
Rift

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TDC Geronimo
Milyen kinézetû? Most te melyikrõl beszélsz? 😄

byzhouse
/OFF
azért 2010-ben kiadni ilyen kinézetû játékot PC-re... szégyen és ráadásul fizetni is kell érte 😄D semmi taktika csak odamész és ütöd. Metin2 szintû sz*r. <#bdead>
Az én saját véleményem!™
/ON

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TDC Geronimo
Ez max a te véleményed. Én wowozni nem tudnék már mert röhej kategória évek óta. Na de elég az offból, jöjjön pár twitter bejegyzés? <#hehe>

lolSL
én nem értem hogy lehet riftezni wow után
nem annyira szar mint a többi random mmo, de azért az elsõ mob megölésekor érezni hogy ez nincs úgy polírozva, egyszerûen nem ér pénzt már a wow után egy másik ilyen game

TDC Geronimo
Ja hát lesz 30 sec eddig látott single bemutató 2011 fall felirattal a végén 😄

E3ig ne várjunk csodára. Ott viszont 100%, hogy már lesz multi.

TDC Geronimo
Jó is lesz 1 hónapig amikor mindenki rájön, hogy egy újabb keleti csoda grindfesztel megspékelve :p

Rift olyan standardot állított fel induló MMOKnak, amit igen nehéz lesz hozni minõségben.

Running
E hónaptól lesznek Bf3 tv reklámok nulla infóval...ha minden igaz.

Fpocok
Én, mint durva ex-wowos mondom... én bizony már este 10 kor ott leszek és várom, hogy megjelenjen a GW2 😄

Running
Na mennyetek a faszomba. <#vigyor>

TDC Geronimo
én swtorrol beszéltem 😄

Running
Te nagyon el vagy tévedve Gero, nem kéne egy kicsit utána olvasni a témának, mert így csak sületlenségeket állítasz.

TDC Geronimo
havidíjas bioware rpg single, multival megspékelve amihez folyamatos tartalombõvítés érkezik. Mi kell ennél több :p

Running
Az elfogultság nem bûn, csak állapot. <#hehe>

Running
Tõlünk a Thaddeus-Yeti-Vonbody-Bat-Colonel-Running várja, a többiek nem mmo-znak.

TDC Geronimo
Attól még egy kutya. Elég volt ránéznem 1-2 karakterre meg a mozgásra és már sugárba okádtam 😄

Running
Guild Wars 2.

beszéljetek má magyarul 😮
gw2? swtor?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Nem keletiek fejlesztik, a kiadó keleti...

Fpocok
Ja vagy a sw re írtad? Akkor meja kulpa.

Fpocok
Öööö... csak szólok, hogy a GW2 NEM LESZ HAVIDÍJAS! <#pias>

lolSL
havidíjas singleplayer!

TDC Geronimo
gw2...újabb keleti trágyadomb. Inkább jönnétek akkor már swtorba.

Running
Gondolkodok még egy cancel accounton, mert nem túl sok idõm van vele játszani, ezért nem is kerestem csapatot egyelõre.
Szar az is, hogy a Hordából senki sem tolja, más ts-re meg nem szívesen járnék fel emiatt.
Szal vannak gondok...a gw2-õt várja mindenki, de az meg még vagy 8 hónap baszki...

Running
Nem még...

ha kínai lenne krikszkrakszokkal írtak volna 😊

Beers
nem tudom, de mintha valami kínai (vagy wow-os) szleng lenne 😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!