Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
nnna ja , ami a lábad közt van az tényleg még csak béta <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
neked nem tök mindegy ?
nálad még a stream is laggol

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

byzhouse
én már játszok a bétával <#duhos2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Fpocok
PLS ne dobálózzatok a linkekkel, amíg nincs rendes stream, mert engem könnyû összezavarni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon
Csak azt hívják meg automatikusan aki xbox live accountján a modern combat és a bad company 1 mellett legalább 3 különbözõ call of duty játékkal is játszott.

Arab money

Szóval ezzel csak azt akartam leírni, hogy szerintem alapból kérésem nélkül egybõl küldeniük kellene az e-mail címemre egy nyali levelet miszerint benne vagyok alapból a bétában.
Június 6. 21:30 EA konferencia, BF3 multivideó
Június 7. 22:00 Live Stream a BF3 Standról

LIVE (majd)
Nézzé' bannertot'

Hidd el eddig is szétnyaltam õket...nyaliztam nekik erõvel a supportban mikor nem kaptam meg a veterán rankot, nyaliztam a barátom helyett mert szintén nem kapta meg a veterán rankot...nyaliztam jó pár külön exkluzív kérdéssel õket, nyalom az EA letöltéskezelõjét...van vagy 4 EA accountom így ezeket is nyalom...EA játékokat alapon nyalom.
V43 1105
Mikor kezdõdik BF3 E3-on ? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TDC Geronimo
Amúgy meg

"Rockjaw Stephen Reid
... Should have known to say this but Origin will be hosting many CONTENT exclusives from today. Think videos. Including a #SWTOR one."

Ez igaz nem BF, de EA és ez is az új Origin platformjukat fogja használni egy rakat dologra. Szerintem BFnél is ez lesz. Ezért nem árt felrakni 😛

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Épp pizzát fogok enni.
BF3+Pizza jó kombó lesz!
Végül is a fekete piacon betudnám szerezni a tokot cd nélkül 😄DDD
shaddam
Inkább a spórolt pénzbõl rendelek pizzát/félrerakom a dlc-re.Ha valakit érdekel tudok szerezni 100 ajróért bf3-at

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Én már egyre több mindent rendelek digitálisan. Leszarom tokokat már. Jól néznek ki, de be vannak baszva szekrénybe és többet rájuk se nézek. Digitálisan 3 egérkattintás és megvásároltam a cuccot, amire mellesleg várni se kell "csak" a letöltési idõt és már nyomhatod is.

De most komolyan...50 euró pénz érte? Nem pénz érte! Annak pénz érte aki nem becsüli a kicsit!

Cdgalaxiról rendelném de...szal érted kell a tok is...😄 Nemtudom hogy mennyivel jön késõbb ha innen rendelném tokosan nem digitálisan.
TDC Geronimo
Ezt a képet 2 sec alatt csináltam paintbe :ds

De szerintem 100%, hogy adnak kulcsot majd ezen keresztül. Nem véletlen lett kész pár nappal E3 elõtt.

shaddam
Baráti 50 ojró..

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Le van szarva, steamot se használok szerinted akkor ezt fogom? 😄D
Amúgy is új gépre gyûjtök...hála az szakmának nemsokára olyan gépem lesz hogy a bf3 fullon fog menni ha náluk nem is nálam igen!
TDC Geronimo

Jah téged nézlek, hát ember az a 1/21 kd nem a legjobb...nem lennék egy squadban veled! 😄
TDC Geronimo
Én már játszok vele

fasza és eszméletlen a multi videó, váratós vevõs.
"konzolport..."

<#worship><#vigyor>

koschwarz
kijött má'? amíg nem jön ki, kódozok, most szereztem be egy kurvajó csítet. bf3-hoz van má' csít?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
Akkor este csekkolom ha itthon leszek...
"Este, de már most beírhatod, hogy kód copy"
Már boccs, de én ilyet sosem mondtam és nem is fogok... gondolom tudod mi a véleményem a codokról általában(mondjuk néha jön ki jó rész... 4 vagy BO) Az biztos hogy különb, mint a CoD... és nem egy copy lesz, mint a MOH.

TDC Geronimo
Este, de már most beírhatod, hogy kód copy, konzolport meg a BFnek leáldozott. Ne várj estig! 😄

[UNQL]Echo
legalabb mostantol nem vaktaban alkotok rola velemenyt.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Fpocok
Lehet már osztani? Vagy csak este lesz valami videó?

TDC Geronimo
Hát igen még mindig az a kisebbik szar 😄

[UNQL]Echo
Ez sztem egyszeru oda nem figyeles es/vagy igenytelenseg, nem technikai szint fuggo.Apropo ramentem a hetvegi free black ops akciora.Egy elmeny volt ... 45 perc game utan visszamenni BC2-re <#hamm>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

TDC Geronimo
ja ezen jót nevettem mikor megláttam EA fórumon. Egyeseknek mennyi idejük van 😄

Next gen tech vs 5 évvel ezelõtti.

[UNQL]Echo

Találtam egy másik streames vidit, nem tudom mi a különbség;
Ide katt

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Én meg 14:00kor indulok haza melóból, mert már nem bírom tovább a nyomást, ilyen remegés mellett.

én nem is tudtam ma dolgozni menni, úgy remegek.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Már?! Rég kéne már! :d

ne is mond a remegést :| reggel mentõs ismerõs hívott hogy a rádióforgalmazásból azt hallotta hogy apámat levitték rohammentõvel füredre a szívkórházba 😮 persze azonnal hívom apámat - nem veszi fel 😞 kocsiba be irány a munkahelye hálistennek ott volt csak megint benthagyta a telefonját a táskában..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
A legeslegjobb arcok, már reggel óta titokban remegnek...<#vigyor>

FSpofon2

Arab money

Lehet mar kezdeni remegni?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Vihar elõtti csend... <#rolleyes>

Rad szalltak? Cunya fiuckak! <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
Jag, ha érdekel az MS konf este fél 7tõl lesz. Tele kinectes fosokkal! 😄

Running
Elég volt már!

Running
Ha összeadódik, mert úgy mûködünk mint Gaia, egy aktív organizmus, akkor jócskán átlépjük a határt és tudunk trolloskodni itten, nem igaz?