Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Sztem a BF4 multijába csak úgy lehet belépni, hogy elõször mindenképp végig kell csinálni egy tutorialt. Ott pedig szépen megmutatja a gép, hogy kér vki, adsz neki, látod, hogy kell neki, adsz neki. Vagy a töltõképernyõn folyton egy ilyen videó menne, hogy fut a supportos, assaultos és dobálja mindenkinek a box-ot. Talán eljutna egy-két idióta agyáig, hogy legalább ennyit megtehetne, ha már a csapatjátékra szarik.
The Matrix has you...
Battlelog: kvantahun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagy pályán nem sok értelme van, de néha saját magamnak szoktam ledobálni, hogy legalább egy legyen, persze ha ez a pálya másik vége az gáz 😊
The Matrix has you...
Canals tdm-en fogyóban volt a fegyverem és a vasúti kocsiknál kiabáltam az egyik tõlem elfelé futó supportnak, hogy need ammo és õ azzal a lendülettel hátrafordult, elindult felém és dobta a dobozt. Csak pislogtam. Ment a thanks háromszor is.
De mint zárójeleztem, ez ritka eset.
Máskor kell jó fél perc mire rájön az illetõ, hogy miért állok vele szemben lövök belé, késelem és ugatok, hogy ámmó. 😄
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ma délelõtt szarrá wh-zot....
Banolták,akkor hogyan tud még most is játszani?
* Scomcomputers the future of computing!*
BF3: Atomiccore
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
[IRAM] leader
Elorendelos amint lehet! <#nevetes1>#nevetes1>
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
el tudnék egy olyat képzelni, hogy kicsit nagyobb a sziget és csapatszállító helik, két oldalon fegyverzettel. kis vietnami feelin' az óceánon😄
meglátjuk milyen lesz.. az biztos, hogy én megveszem. hibák ide vagy oda, ez egy olyan klasszikus ami minden nap tud újat hozni a játékmenetbe. kevés program mondhatja el ezt magáról sztem.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
A géppuskás igazi veterán, rezzenéstelen gyilkológép. 😊
amennyit repülni tudok azt itt tanlutam meg😄
volt egy repülõgéphordozó légvédelemmel felszerelve és két-két kis romboló elõl-hátul ágyúval... és egy-egy tengeralattjáró.
nagyon kis hangulatos pálya volt.. mindenki megtalálta benne a szórakozását, mert a sziget elég nagy volt ahhoz, hogy a gyalogság és a páncélosok elbohóckodjanak, miközben a tengeren egy másik csata dúlt.
ráadásul még egy b52-es bombázót is bedobtak a reptérre mikor elfoglalták a szigetet az amcsik.
a hajókat lehetett bombázni, a tengeralattjáró meg simán tudta torpedózni. a hajóról lehetett dobni robbanó hordókat a hajóra.
ha valami ilyesmiben gondoldkodnak engem már megvettek.. egy picit aggasztó talán az, hogy már így is nagyon gyorssá vált a játék a régi bf1942-höz képest. ha ezt a gyorsaságot a játszhatósággal össze tudják hangolni akkor szuper lehet a tengeri-csata ötlete!
mornin'
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
van ezek közül valakinek valamelyik?
creative
steelseries
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Per Aspera Ad Inferi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
van ebben lehetõség...
Viccet félre téve, hihetetlen mennyire hangulat függõ a játék. Ma melóban is szétszórt voltam ami megmutatkozott a ma esti játékban is.. belementem hülye helyzetekbe, amikbe alap esetben nem szoktam (elõre rohanás a tûzvonal kellõs közepébe 😊 )
Battlelog: kvantahun
Ahogyan Ozimak is írta,vagy itt is megtalálsz,esetleg itt is,ha úgy gondolod...
[IRAM] leader
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
sábádábumm
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nyilván nem csak tengeralattjáró lesz ((ha ez az a teaser-ben), hanem így lesznek akár csatahajók is, több anyahajó, mint régen a BF1942-ben. Ott a tengeri pályákon két anyahajó is lehetett, amirõl több gép szállt föl, voltak csatahajók, amikkel lehetett lõni a partokat, ezt most visszahozhatják, de a tengeralattjáróval még tovább is fokozhatják.
A BF nem veszti el a lényegét, mert a BF-nek a nagy kiterjedésû helyszíneken, jármûvekkel vívható csaták a lényege, ami így még mindig megállja a helyét, sõt, jobban is.
The Matrix has you...
Ezt már elég régóta várom a BF-be, ideje volt tengeri hadviselést is beépíteni.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Nem tudok semmilyen szerverre csatlakozni mert "You were disconnected from EA online"
Azt irtak a pb-t kell frissitenem de ott meg ez fogad
Valaki tud megoldast ra?

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO