Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
wow azt tudtam, hogy a leomló törmelék ölhet, de azt nem, hogy ott is marad és használható fedezékként 😮

- Rubble from buildings can be used as cover

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Konzolportról semmi hír? :-)

FSpofon
hajnali 4kor nemhiszem hogy új infókat fognak közölni

Arab money

Még mindig semmi egyéb új információ?
Azt hittem óránként lesz valami. :-(
<#eljen>

Running
meg a petíciókat <#hehe>

Fpocok
Biztos megkapták a tucat anyázós leveleimet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kösz a fordítást. <#worship><#worship><#wave><#pias>
Lamellus
"Haha.. a jó öreg Battle recorder. Errõl még nem nyilatkozhatok, de ne felejtsétek el, hogy hiába van már csak pár hónap hátra a megjelenésig nem akarjuk kijátszani az összes ütõkártyánkat, hogy maradjon még meglepetés a további bejelentésekre is"

-tRs-Raymond

TDC Geronimo
-When I was in the subway, I was able to shoot out the light sources and make the area dark. It was a very nice mood effect.

Nem értem...what?
Errõl az a vicc jut eszembe, mikor az optimista, meg a pesszimista katona a csatamezõ kellõs közepén egy lövészárokban ülnek.
Pesszimista:
- Ennél rosszabb már nem lehet.
Optimista:
- Dehooooogyneeeeem. :-)

Remek hírek, feldobták a reggelem. <#eljen>
Fpocok
<#law><#law><#law><#law>

Lamellus
Ez az, több optimizmust emberek!

-tRs-Raymond

Mindegy, ha le lehet szedni...
Fpocok
Ha ez igaz, akkor kell vennem új gépet... mert a mostanin nem tudom, hogy elindulna e <#dumcsi><#zavart2>

TDC Geronimo
Úgy néz ki megkapod te is amit akarsz :d

Fpocok
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

McKenny
ezek a mai játékok nem olyanok amiben számít a célzási tudás, mindenki zoomol 1 méterre is...ahoz meg kell a 10xes zoom <#hehe>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

TDC Geronimo

Gondolom, csak szokni kell de en se igazan boldogulok vele. Szegeny ember mesterlovesz puskajanak hasznaltam egyszer M14-re rakva.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Lamellus
"<@DICE_zh1nt0> Haha.. oh the good old Battle recorder. Can´t comment on that at the moment but please also do bare in mind that while there are a few months left for the game to be released you do want to have some aces up your sleave for future announcements <#awink>"

<#eljen>

-tRs-Raymond

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

zzeN
Red dot a király, ACOG-ot sohase szerettem használni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

z1ntoistáknak:
chat interjú a híres közösségi menedzserrel (ahol mellesleg semmit nem tud megerõsíteni, se megcáfolni<#nevetes1>)
SötétBarom
Nooboknak jólesz. :>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Running
Ezek a nagy távcsövek olyan zavaróak nekem, kitakarják a fél képernyõt...

Lamellus
Hátha nem volt még:

-tRs-Raymond

Beers
Én meg marhára nem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fpocok
Ja és pls ne gyertek nekem azzal, hogy csak fikázni tudok: Én elismerem azt, ami jó! Csak sajnos szeretnék végre már egy olyan játékot, amit nem kell eladnom fél év után, mert meguntam a publikot.
Mellesleg most vettem egy jobb wide samsung monitort, szóval... 😄

Fpocok
"Elmondta, hogy még csak pre alpha a software és rengeteg dolog változhat/változik még a teljes játékig. "

BATTLERECORDERT! 😄

TDC Geronimo
Elmondta, hogy még csak pre alpha a software és rengeteg dolog változhat/változik még a teljes játékig.

TDC Geronimo
Kaptak érte eleget BC2ben. Itt már nem játsszák el. Vietnam minõségû DLCk jönnek.

TDC Geronimo
Esti pálya is megerõsítve

Fpocok
MIVAN??? WTF???
Akkor hogy fogják reklámozni a szaros mappackjaikat? 😄

TDC Geronimo
Most erõsítették meg, hogy az a map amit az egyik trailerben látunk, amikor a repcsivel húz el egy égõ olajmezõ felett az...multi pálya.

Ja és minden pályán játszható lesz minden játékmód.

uHs Gerzson
Vajon MW3 standon mennyi van? xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Elnézést...a vietnámot megvettem én is, szóval hülyeséget írtam az elõbb! Ha BF-rõl van szó, akkor tuti vétel a DLC de más játékok esetében nem.
shaddam
Most mondanám hogy ezen kívül még egy fps van amit ennyire hypeolnak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Smithwarden
Ha tetszik es jo egy jatek, miert ne aldoznal ra es venned meg a kiegeszitot hozza?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TheGrinder
Ha azt nézzük, akkor több Battlefield játék jelent meg, mint Call of Duty. Mindenki a profitra hajt, csak az EA nem jelenti ki a nagyközönség elõtt, mint Kotick úr.

Sose fizettem DLC-kért...😄
TDC Geronimo
Egyik szemem sír a másik nevet

Smithwarden
Evente fogjak egymast valtani a BF / MoH reszek.
Ugyanugy mint a COD paros/paratlan reszek 2 studiotol.
Nem csak az Activison akar bezsebelni jo kis bevetelt 1-1 katonai fps-ert. <#idiota>

zzeN
Várom már a meglévõ pályák squad rush féle változatát.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Amíg olyan minõségû DLCket dobnak ki 15 dolláros áron, mint a vietnam volt addig nem panaszkodom...

TDC Geronimo
Pár jelölést bezsebelt már a game és még 1 nap hátra van 😄

Smithwarden
"Kicsit" raszalltak a temara a sracok...
(Penz, penz, penz...) :p 😊

TDC Geronimo
majd vasárnap :p

Amúgy mondták, hogy BC2 vietnam minõségû DLCket fogunk kapni BF3hoz. Elsõ ilyen ugye a back to karkand lesz. Ezt pedig most találtam, ami a jövõbeli contentet illetõen igencsak bíztató

"This morning Gamepost published an article pointing out that BF3 will have 3x the number of DLC packs that BFBC2 had. That means we can expect to see a huge amount of game content in Battlefield 3."