Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drang
Egy kis helyesbítés: Tudomásom szerint csupán 31 jelölést kapott a Bf3 összesen, de az is duplája a COD-nak.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

TDC Geronimo
MW 3 = 15 E3 award nominations. Battlefield 3 = 51 award nominations. Pretty unanimous decision on which one is looking better

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na eljön a konzolkovboyok ideje is. Vagy mondjuk rájöhetnek, hogy úgy fog kinézni, mind a bénább részek a Metrós trélerben.

Remélem tévedek.
TDC Geronimo
Battlefield 3 is coming to late night network television. Next Thursday, June 16th on NBC's Late Night with Jimmy Fallon, Battlefield 3 for console will be shown. No word yet on who from EA or DICE will be on the show. TV listings simply say "A demonstration of Battlefield 3". OffDutyGamers tweeted the console version will be shown.

shaddam
Lebuktál tirexi.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

-.-
szekrény
tudok róla de nem jó hír ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
ne hazudj hogy már 4 éve 4gb ram-od van ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

150k-ból már kapsz egy olyan konfigú gépet amivel elleszel még 2 évig...😄D a maradék kb. 50 kból meg egy ps3...na na?? Vagy még is a zenekar ? 😄D
Nekem is jól sikerült, vga nekem is megsült, meg egy hdd halt meg nemrég... nem akarok nagyon gépre költeni, arra az 1 játékra, amit 1-2 évente megveszek... most is csak BF meg duke, azzal elleszek egy darabig 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Csak hülyülök ám, én nekem lassan 5 éves lesz a gépem és csak a videokártyát kellet cserélnem...szóval jól összeállítottam 5 évvel ezelõtt. (büszke magára). Így fogom e nyáron is tervezni.
Jóhírt hallottad? 😄

szekrény
ja-ja bfp4f nagyon jó ár/érték arányú csak lenne már több konquestmap

Én a félig meddig 5 éves configommal meg a play4freevel tökéletesen elvagyok <#email>

szekrény
õstehetség a gyerek

Hagyd el a játékok világát és költsd a zenekarba! 😄
Ami pénzt én már elbasztam a pc-re abból megvehetném Magyarországot. 😄😄
lol
Azt megoldjuk occsóé, erõsítõ ami neccesebb <#banplz>

Nézd meg mennyi egy PS3, és mennyi egy PC, amin menne legalább mediumon 😊)

szekrény
jajj , mégegy gazdasági szakember aki 70-80k-ból hájgendgépet rak össsze <#oooo>

szekrény
hát ha van egy kis szíved akkor a zenekaron belül hangszigetelésre költöd a zsét <#hehe>

Vagy rakjon össze rajta egy rendes gépet!

V43 1105
XXDDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kell valami vas, amin fut majd a Bf3, gépre meg nem kifejezetten akarok költeni, cod4ezni jó a mostani, és ha van is fölös 150-200k-m, azt most zenekarba fektetem 😊) Xbox meg nem szimpi 😊)

szekrény
nekem volt tavaly egy évig psp-m , és csak azért adtam el mert már szóltak melóba hogy állíccsam le magamat ...

Inkább vegyen rajta 4 db psp fat-ot.
szekrény
miért , kölcse az árát egy vga-ra ? <#lama>

Fpocok
Ne legyél hülye.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Need... novemberre kell egyet szereznem 😊)

TDC Geronimo
Istenem szinte csak kódos faszláma kérdez, hihetetlen milyen kérdések vannak...

TDC Geronimo
PS3as QnA. Most megy.

TDC Geronimo
Hát nagyon gondolkodom azon, hogy gamescomra kimegyek augusztusban <#miaz>

Nanebassz...

Csak azt nem értem, hogy te hogy-hogy nem vagy ott ?! <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
TDC Geronimo

tutituti
a vietnamot ott buktam el hogy dobozosba vettem meg,és steamen a vietnam olcsó volt de ugye így nem ment volna.Majd egyszer megveszem azt is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TDC Geronimo
Gerzsi nem is mondtad, hogy te is itt voltál! 😄

Smithwarden
A vietnam sem volt veszes aru, sztem BF3 kiegek sem lesznek nagyon dragak.
Meg tobbszor is volt akcio ra, en kb 1800Ft-ert vettem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Én már most megelõlegezek egy bf2143as kieget hozzá. Rengetegszer elmondták készítõk, hogy szerették azt a részt és faszán mutatna egy ilyen enginen. BC2hez volt vietnam, kiadták már 1943at is, csak ez maradt hátra.

tutituti
Igen.Zsörtölõdök.De amúgy korrekt a dolog,csak legyen egy SF szintû kiegészítõ hozzá és örömbódottá.

Rossz napod lehetett 😄DDD
tutituti
Aham.már látod fõleg a dlc ránktukmálása megy,amit majd az eredeti játék árának háromnegyedéért kell megvennünk.

byzhouse
""sokkal szórakoztatóbb, mint a Cod, ahol futsz 2 métert és aztán durr, meghaltál."

Bocsi, ezt hogy érted? Jobban lehet a bf-ben campelni? Úgy tudtam a rombolható környezet miatt pont, hogy nem lehet. Vagy sokáig kell vadászni a nagy pálya miatt? Hajlok a vételre, de ha ezek a negatívumok benne lesznek, kezdem is felejteni."

tipikus codos,aki azért nem akarja megvenni,mert nem tud 1kör alatt 300embert megölni. NE is vegye meg!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Smithwarden
Majdnem pontosan eltalaltad.
Par info volt egy beszelgetesbol, azokat Gero leirta ha visszalapozol egy oldalt kb.

tutituti
Na mi volt tegnap?
Nagy büdös semmi?

Azt várhatod, mert ott ilyen rövid játékidõ után, és gyorsan váltakozó, béna játékosokkal senkiben sem fog kialakulni reális kép a játékmenetrõl. Fõleg egyetlen pre-alpha rush mapon, korlátozott fegyver arzenállal, jármûvek nélkül.
Ez majd TALÁN a bétában kiderül.
#8446 akartam de nem megy 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gondolom ez volt a célja :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bogdogege
Két hónapja 3ledes lett most meg 2ledes <#levele>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Smithwarden