Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem, nem erre gondoltam.
Valami flashben volt a reklám... na mindegy, ezek szerint megkapja mindenki, szóval nincs para. <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gondolom erre gondolsz: linkek a fiatalok
Ez szerintem azt írja, hogy exkluzív erre a csipára, ami jelenthet bármit a világon 😄 Várjunk, én azt mondom. Még multi videót is alig mutattak a rohadékok.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Fpocok
Pedig pont így reklámozták valahol...

Eskü láttam olyan képet, hogy össze volt hasonlítva a sima fegyver meg az SA, és az SA pár sebzése, vagy pontossága egy picivel több volt, lehet ez csak elején volt, azóta visszavonták...
Ezt az "egyetlen flash supressort" nem tudjuk se megerõsíteni se cáfolni, annyit tudunk, hogy minden fegyverre 3 féle felszerelést tudunk majd rakni (gondolom, optika, lámpa/gl, éjjeli célzó/supressor).

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

[UNQL]Echo
Kotick mar parazik az MW3 eladasok miatt es a filmipar fele nyit:

wtf kotick

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Fpocok
Azok csak skinek voltak.
Flash Supressor... a játékban az egyetlen flash supressor a snipereknek... szóval de, IMBA.

elitehun
Igen, de aki nem a limited editiont veszi az meg kell vegye a DLC-t...
Ez azt írja, hogy kezdetben nem lesz Back to Karkand, hanem mikor gondolom bedobják többieknek is, akkor aktiválják, nem lesz rajta a telepítõlemezen.
Amúgy jelenleg nincs sima BF3, csak limited.

Hát nemtom most hogy van, de elején ilyen 2mm-es csíkkal biztos jobb volt, bár lehet tévedek 😄

[UNQL]Echo
"If you pre-order Battlefield 3, you will be able to play Back to Karkand at no extra charge as soon as it is released, but it is not day one DLC and it is not on the base game disc"

Most ez nem teljesen vilagos.A sima BF rendelese eseten is dijmentesen jar a Back to Karkand akkor miben kulonbozik a Limited Edition-ton?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Na allj! A specact cuccok nem csak texturaban kulonboztek?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem hinném, hogy annyira übertápimba fegyverek/kiegek lennének, BC2-es SPECACT kit fegyverei se lettek kiemelkedõen jobbak, ott is inkább a design ami számított...

Fpocok
Remek... akkor meghunyászkodtak. Van Isten.
Engem nem zavar, ha nem kapom meg egybõl ezeket az egyértelmûen boost cuccokat, ha megkapom még az évben.

zzeN
"We will unlock the contents of the Physical Warfare Pack for free to all Battlefield 3 players later this year."

"If you pre-order Battlefield 3, you will be able to play Back to Karkand at no extra charge as soon as it is released, but it is not day one DLC and it is not on the base game disc."

Még több rizsa a BF Blogon.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem...feltörték az acc-om és randalíroztak vele egy keveset,de már megoldottam...
(tényleg komoly ez a banner,most már érdekelne milyen lehet)

[IRAM] leader

Drang
Gabesz kitiltották?

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Frosty01
hápháháh :'D kurvajó ez a banner

practitioner of the forbidden arts of death

Fpocok
Ja oké... azt hittem már valami idõutazásnak vagyok résztvevõje.

Running
A BF3 mindent elnyert, a metróalagúttól minden faszcsírának eldurrant az agya.

[UNQL]Echo
Mikor osztjak ki az E3 dijakat?Vagy mar megvolt?Akkor hol egy lista a gyoztesekrol? 😊

Running
Ja elfelejtettem írni, Bad Compnay 2. <#hehe>

Running
Smithwarden
Igen feltunt. Nem azt irtam, hogy "csak multi" jatek lesz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
Mellõzzük a személyeskedést.

Hol vannak a rendesen sérülõ jármûvek pl? Hol vannak a pályán maradó, fedezéknek használható roncsok pl? 2011 szintû Commander screen?

Kábítás az egész, meg konzolllolololol

Bogdogege
Miért is?

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nem t'om, feltunt-e, de a DICE kokemenyen azon dolgozik, hogy a BF3 single jatek (is) legyen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

remegtek a konzolos játékra amit meg sem lenne szabad venni, boycott 1000-el

shaddam
<#rinya> Egy világ dõlt össze bennem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
UC3 15e, bf3 16a. Nem egy nap 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
Nagy spíler az öreg.BF3 meg UC3 egy este huhu.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Hát 2 milla már egy álom lenne 😄 De valahogy a körül ja.

Smithwarden
Kb realis lehet a tipped.
Es csak PC eladasra mennyire tippelsz?
Kb 1.5-2 milla a 10-bol?

TDC Geronimo
Most megmondom neked. BF3 ~10 milla MW3 ~20+

BC2bõl elkelt több, mint 7 milla, ezért BF3nál el fogják érni a 10et.

szekrény
ez még nem garancia semmire, állítólag kovinak is oszkárdíjas filjei vannak, de csak azért mert a zsûri még nem volt fent ennkóron <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Smithwarden
Es a vegen kiderul majd, hogy te sem tudsz majd atugrani minden masodik korlatot hiaba utod folyamatosan a space-t, mert ez egy alap bug PCn. <#kacsint> <#rolleyes>

#8940:
Viszont a (foleg tizeneves) amcsik szorgalmasan rendelgetik elo tovabbra is a CODot, hiaba "alazza" mindenhol a BF. (www.vgchartz.com/preorders)
A minoseg szamit nem a mennyiseg persze de azert kivancsi leszek, hogy a vegen milyenek lesznek a ket jatek eladasai ilyen elorendelesek mellett.
(Durva latni azt is, hogy a PCs elorendeleseknel csak a Diablo 3 van fent a listan.)

TDC Geronimo
Battlefield Battlefield
@Battlefield 3 earns over 40 E3 award nominations and 20 wins

szekrény
jajj bocs hogy trollkodtam <#vigyor5>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

TDC Geronimo
Most ennek itt semmi köze ehhez, de mindegy 😄

Más...

Last week at E3 was amazing for Battlefield 3, but there was one question that stood out from the rest of the pack: When do we get to see Battlefield 3 on consoles? Well, you may want to pay attention to this next bit...

This Thursday night (June 16), Battlefield 3 will be appearing on Late Night with Jimmy Fallon, but more importantly, we’ll be playing the game on the PlayStation 3. That’s right! We’ll be giving you the world premiere of Battlefield 3 on consoles this Thursday night when DICE’s Johan Dohl takes the stage and gives Jimmy the first crack at Battlefield 3 for the PlayStation 3. Be sure to tune in, or set your DVR to record, for the world premiere console gameplay of Battlefield 3 on Late Night with Jimmy Fallon this Thursday on NBC at 12:35/11:35C!

szekrény
ez nem vicc , bfp4f-ben is meg kell venni xp-ér a nagyobb fizikai képességeket, amit bf2-ben pl. felugrasz egy ládára azt itt meg kell venni kicsit idegesítõ pláne nagy gyalogos hajszáknál, mivel hogy sokkal több tereptárgyat pakoltak bele annál jobban hiányoznak ezek a képességek ...

TDC Geronimo
Csak hogy legyen kis on is. Itt az a nub aki nem tudta átugrani a korlátot és ránézett a papírra, hogy melyik gombbal kell, majd miután így se sikerült inkább körbe ment 😄D belül meghaltam egy kicsit, mikor ezt láttam. Ilyen nubok tolták már érted mi meg itt remegünk rá :y

Smithwarden
Megint total hulyesegeket irkalsz.
Befejeztem az offolast.

jó a téma...hirtelen azt hittem hogy rossz helyre jöttem

szekrény
az áma testépítõ topik amit 185 cm-es 57kg-os csírák írogatnak hogy felmentem 63kg-ra ... <#taps>
amíg nem volt ez a trollszarduma akkor mit írtatok volna rólam ?
és igen is a házigazda azért van hogy törölgessen nem egybõl a modit szekálni a szarságaitokkal, ismerem én az életbõl is a fajtátokat ti ebédeltek a fõnökkel, ti jelentitekmfel a szomszédot , és nektek áll feljebb amikor ezekér szájba vagytok ....szva <#nezze>

Smithwarden
Egy ekkora trollnak is unalmas valami?
Kivagtak a Testepitos topikbol is (na vajon miert is?), hat visszajottel ide a BFes topikokba (uj reggel mert a regit bannoltak, nahat) hulyesegeket linkelgetni es irogatni, aminek legtobbszor koze nincs az adott temahoz, csak csinalod a fesztivalt.
Lehet mast is irni rad minthogy Troll, csak azt a beirast gyorsan torolni fogja a hazigazda.

szekrény
ha cod-ból annyit eladtak amennyirõl tud a nyilvánosság és olyan warez mellett adtak el annyit amirõl tud a nyilvánosság akkor a bf-rõl ugyan ez elmondható, a cod-ot se a single miatt warezolják ...
ez a troll duma unalmas és sablonos találjatok ki már valamit ratyiak ...

Smithwarden
Milyen warezrol gagyogsz trollhuszar? <#levele>
BFet foleg multi miatt veszik.
Ezek multis extrak lesznek es miota nem adjak ki a szerverfajlokat nincs semmilyen multi warez.
Nyomod a hulyesegiedet, mikor szokasosan azt sem tudod mirol van szo.

SigS
Úgyis bedkompány 3 lesz egy konzolátírással <#crazya>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

szekrény
de most nem ? ez olyan hogy még nem voltak nõvel de már ruhát akarnak választani az unokájuknak ...

SigS
<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)