Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
BF3: Atomiccore
egyelõre beszélünk egész nap errõl a valamirõl amit ma prezentáltak jól elébünk és közben azt sem tudjuk mit fog tartalmazni a "csomag". az biztos, hogy marketing szinten már nagyot robbantottak... vírusként terjed a neten.. már az index.hu is írt róla, sõt a forbes.com is:-)
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Ezek tényleg azt hiszik, hogy (csak) a single miatt bárki is meg fogja venni? Nem kellene ezt erõltetni. Inkább gyúrnának rá a multi részre.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Modolhatóságról még csak ne is álmodj. Már jó ideje nem divat... Meg is lehet valahol érteni, ha csak úgy bele lehetne piszkálni a játékba, akkor fele annyian se vennék meg mert mindenki a tört szervereken nyomná.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én így is úgyis megveszem majd, csak kicsit "összekapkodottnak" tûnik nekem az a bf4 oldal, mégha néhány igen kreatív webes találmánnyal is gazdagították.
kb ez olyan mintha egy mercedes szalon weblapján elõrendelhetnéd a makettasztalról fotózott és digitálisan kiszínezett autót, de a motor teljesítményérõl illetve a méreteirõl majd késõbb tájékoztatunk:-)
irónia az én édes mivoltomban ez csak😊
#60314:
Nem értem amúgy mirõl beszélsz. Egyrészt ez simán lehet "játszott" dolog, konzolon pont ilyen darabos a mozgás.
De tök mindegy, még ha meg is van csinálva. Nem miért miért vagy felháborodva, mert senki nem kötelez rá, hogy most azonnal rendeld elõ, és nyilván lesz még sok sok infó, kép, videó róla, meg persze a gépigényt sem a játék megjelenése után fogják elárulni.
70*235=16450 :-)
és mondjuk mire megjelenik a játék ténylegesen addig az árfolyam is visszaáll a 210-220 közé.. .mert ha nem akkor a bf4-et nem gépen hanem terepen játsszuk😛
hagyjuk már ilonkanénit..
nem bántani akarom az origin/EA/Dice/Frosbite készülõ csodáját, de mit rendeljek elõ egy olyanon amire azt írják, hogy premium expansion pack meg system req.. coming soon ??
de persze a játék kész.. pont tizenhét perc játszható😄
Habár, most õszintén, ki az akit ez meglep?
sztem az egész egy demo... nem is "ember" mozgatja a karaktert.. egy múvi oszt kész. bármelyik 3d-s graffer gyerek összedobja egy-két hét alatt egy storyboard alapján.
az elõrendeléssel kapcsolatban meg aki 70 EU-t kiad érte annak csak gratulálni tudok... fõleg ha online veszi.. a pre order menüpont a hiv weblapon 60 USD-t ír.. az meg 10 dollárral drágább jelenleg mint a premium volt a megjelenés napján (+ az a pár dollár adó még ami rájön)
mornin'
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ne is foglalkozz a sok hivatásos morgolódóval...
Kb.olyan mint a BF2 és 2142 aránya.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
rengeteg BF3 szerver marad majd, a BC2 is játszható mindmáig.
az iron sight + optics a MoH-ból lettek átvéve, ott nagyon utáltam, és semmi értelmét nem láttam. a HUD sem valami nagy szám egyelõre. a grafika persze állat, de való igaz, egyelõre Battlefield 3.5, de a legfontosabb az, hogy mindez, amit láttunk, lényegtelen, mert a multin dõl majd el a játék sorsa.
jó lesz ez, remélhetõleg 😊 a kampánytól ha már annyit kapunk, hogy összeszedettebb, és dramaturgiailag jobban felépített lesz, mint az elõzõ, már jobban jártunk!
A videoban van pár mókás elem. (többek közt):
- Ritka béna mentõakció. A huey egymagában gubbaszt a tetõn, amíg MI-28-as békésen lövi õket. Hova tûntek a támogató gépek?
Talán ugyanúgy elfelejtették, mint, hogy van náluk m320 is. Igaz, sokkal drámaibb volt úgy leszedni vele a helit, hogy fél kézzel a taxit vezette, nem pedig "nyugodtan" a tetõrõl. 😊
- Számomra túljátszottnak hatott, ahogy a harcedzett katonát annyira megviselte, hogy le kell vágnia a bajtársa lábát, hogy remegõ kézzel dobta el a kését. Biztos, hogy nem egyszerû dolog, de itt nekem mûviesek tûnt. Fõleg, hogy egyetlen, olyan laza nyisszantással leválasztotta egy felnõtt férfi lábát, mintha csak egy cérna volna.
Ettõl függetlenül szerintem elõrendelem. 😊
Reggel már csak ilyen kötözködõ vagyok. <#pias>#pias>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ja azért a távcsõ mellett az iron sight az kellett már, mint egy falat kenyér 😄
70 ojrót kérnek érte elõvételben, amiben premium (mert most is lesz) dlc van az alapjátékon kívül + béta hozzáférés. erõsen gondolkodom. meg egy új gépen is lehet lassan.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nekem is ilyen procim van, ha gyári hûtõ van akkor azt cseréld valami másra, nem kell túl drága, Én azt hiszem 5e-ért vettem egy márkásabbnak mondhatót (megnézem ha kell a neve), azzal elég sokat tudtam lenyomni a hõmérsékletbõl. Jól lehet húzni, tetszik az elejétõl fogva, csak memó kéne még hozzá 😊
A hûtõt tényleg jól nézd meg hogy rakod rá, mert nekem fordítva sikerült elõször, szépen fel is ment 99 fokra, persze le is kapcsolt azonnal 😊
Ezt 3-szor egymás után, szóval elég jó konstrukció hogy nem füstölt el 😄
ON:
The Matrix has you...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....