19
Újabb budget Street Racing stuff
-
ntex #19 ROFLMAO xD -
#18 jó az a kutyabejáró az m3as orrán XD -
ntex #17 Ha már itt tartunk az utolsó képnél az NFS U2-ben is belelógtak a gumik a talajba és felnin járt az autó, még jobban mint itt -
#16 figyi legalább földhöz kötöttek az autók :D :D :D -
zoolee #15 Én az ilyen MOCSKOKAT tiltanám be.Nem a postalt...Se fizika, se grafika,le leliszenszelt vedák.... -
#14 hát ezt a játékot min 3 évvel büntetném! -
#13 egy ilyen játék volt minden vágyam
nfsmw-s állandó sárga fény (hajnal, néhol csodás napfelkelte befigyel) melytől egy idő után kifolyik a szemem.
wide-bodykit, 4-oszlopos spoiler a tetőn, kifinomult ízlésú paintjob és streetfucking neon ami kell nekünk.
csodás törésmodell, 3 polygonhajlítás a motorháztetőn, középen egy mélyedés és fényeffektek eredeti helyükön, a teljes realisztikusság elérése érdekében.
M3GTR Most Wanted. nem kommentálnám tovább a képet.
földbevájódott kerekek a mégjobb sebességhatást garantálják -
#12 Én most szedem le de egész fájjinnak tűnik! :) -
ZsirosKenyer #11 ez nagyon szar -
#10 mer a mai nídfórszpídek is azok:-c
sajnos. -
#9 azok? :D
Nem nekik való játék....ez a nekik való XD XD a Csíra játékok.... -
#8 "akik még vezetni se tudnak,meg stb...."
azok enefessel tolják :> -
#7 Nem valami híres játék lesz belőle :D
Dedósoknak jó....akik még vezetni se tudnak,meg stb.... -
#6 De legalább EU-s. -
ktomi22 #5 nem valami egetrengető gama... -
ntex #4 !!! DEMO Link !!! újra -
#3 nem jó a demo link! -
ntex #2 Én a DEMO-t próbáltam ki, hát mit mondjak érdekes... a zenék egész jók benne, grafika fullon elég konzolos bluros-bloomos, de az irányítás nem bonyolult, igazi 300-al beveszem a kanyart stílusú gamma. Érdemes egy próbát tenni vele -
ntex #1 Szeptember végén jelenik meg az European Street Racing című arcade szimulátor, amelynek nevében minden fontos információ megtalálható. Nem meglepő módon az öreg kontinens hét városában tesztelhetjük a nagyjából valós utcákat: Moszkva, Varsó, London, Párizs, Madrid, Berlin és Hamburg készséggel ad helyet a köztéri "ütközeteknek". Kocsik terén tizenkét modell közül választhatunk, amelyeket folyamatosan lehet tuningolni, és javítani is, mivel törhetőek. A pár napon belül debütáló játéknak megérkezett a demó verziója, a lenti linken pedig már tőlünk is letölthető.
E3 Trailer
!!!DEMO letöltése (171 MB)!!!
Képek
Mivel no Warez :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!European Street Racing-PROCYON