Sony: 4x-es belsõ Blu-ray PC-hez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az artjustból már nagyon elegem van, tehet egy szivességet hogy már a fényképezõm memóriakártyájára is rápofátlankodik!!!!!
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
igazad van!
nézd ha van koncert akkor elmegyek mert érdekel a jó zene és igen is játszanak élõben ez a dolguk. az hogy valaki otthon hallgatja mp3ban egyáltalán nem egy olyan élmény mint egy koncert. ja az meg hogy "zsüssztin" meg a többiek nem tudnak elõadni semmit a színpadon csak komoly studió munkával az meg az õ szegénységi bizonyítványuk... és sajnos nagy részben erre van igény... hiába mennék én mindenféle jazz vagy blues koncertre ha nincs mer itt mindig a marketing a lényeg, h könnyû legyen és el lehessen adni...
márpedig ha egyszer váltani akarsz dvd-rõl mondjuk blu-ray-re, akkor jobban tennéd, ha megbarátkoznál a gondolattal, hogy a kifejlesztésében a sony nagyon is jelen volt.
Nekem volt sony cd iróm úgy 5 éve, és soha nem rontott el egy cd-t sem, peddig irtam vele pár százat. Visszaolvasással se voltak gondok soha.
Nekem volt sony cd iróm úgy 5 éve, és soha nem rontott el egy cd-t sem, peddig irtam vele pár százat. Visszaolvasással se voltak gondok soha.
A Sonynak nem is kell besz@rnia, az akkor is sz@r mikor mûködik... :D
Csak most lattam meg a ket hirdetest oldalt meg kozepen.Es itt is 30-40 ft cd-dvd rol beszelnek :)
Akkor vegyél mást... urcsa, hogy a baráti körömben minden más márka bexart már, de Sony még nem.....
www.digimomentsvideography.com
Hogy te mekkor a hülye vagy!<#falbav>#falbav>
Sony optikai meghajtó... Pfft.
Akkor se kéne ha tized ennyibe kerülne.
Akkor se kéne ha tized ennyibe kerülne.
Te is leszokhatnál arról, hogy mp3-ban bármikor meghallgatod a kedvenc zeneszámodat. Csak akkor hallgasd, ha elmész élõ koncertre.
Én pl neten rendelem a dvd-ket, teljesen legális, mivel még számlát is adnak (külföldi székhelyû cég csinálja). Így kerül nekem postaköltséget is hozzászámolva 100 db-os henger esetében 70 ft-ba darabja. Ez olcsó és LEGÁLIS.
leszokhatnának a "zenészek" hogy a sok jogdíjból élnek... játszanak élõben végülis ez lenne a szakámjuk...
Egyelõre egy nagyobb vincsit jobban megéri venni. MM-ben láttam 5600ft-ért blu ray lemezt (25GB) 500Gb-os jobban megéri 24 ezerért :D
Vinyokkal meg kihúzod addig amig megfizethetõ lesz, azt lehet pörkölni a HD muvikat :D
Vinyokkal meg kihúzod addig amig megfizethetõ lesz, azt lehet pörkölni a HD muvikat :D
"Ja, amikor az Artistjust matrica 125ft egy DVD-re, akkor hogy jön ki a 100Ft-os nyers DVD ár?
Vagy jómagyar módra már megint a kamionról leesett lemezekrõl beszélünk?????? :( LOL"
En peldul innen szoktam lemezt venni.http://www.dvdpapa.hu Matricarol idaig nem volt szo,en nem kertem ok meg nem ajanlotak :) Mondjuk multkor 2 lemeznek torott volt a doboza,ugyhogy lehet hogy tenyleg leesett valahonan. :) persze igy csak nagyobb tetelben eri meg mert kb 1500 a szallitasi koltseg.
Vagy jómagyar módra már megint a kamionról leesett lemezekrõl beszélünk?????? :( LOL"
En peldul innen szoktam lemezt venni.http://www.dvdpapa.hu Matricarol idaig nem volt szo,en nem kertem ok meg nem ajanlotak :) Mondjuk multkor 2 lemeznek torott volt a doboza,ugyhogy lehet hogy tenyleg leesett valahonan. :) persze igy csak nagyobb tetelben eri meg mert kb 1500 a szallitasi koltseg.
Te az Artisjustol vasarolod a lemezeket?
Akarmelyik pc-s boltban lehet venni :D
Akarmelyik pc-s boltban lehet venni :D
Bérbe vehet? reklámfelület...
Speciel a testvérem egy Jazz zenész, amelymûfaj ugyen nem épp a megélhetésérõl híres, de az Artistjust miatt ( a lemezeladásaik alapján aszem) mindíg kapnak néhány forintot, ami azért nem rossz dolog. Csak amikor meghallom ezt a 30ft-os lemez dolgot, akaratlanul az jut az eszembe, hogy nem elég, hogy elõkelõ helyen állunk az illegális dolgok tekintetében (pl, film, Zene), az Artistjust miatt idézõjelesen "legális" a másolat, (de ebbe ne mélyedjünk bele), a hurva annyukat, még azt se kapják meg. Hadd dögöljön éhen a kedvenc zenészed. Hajrá, csak így tovább!!!
Balkán Rulz... :(
Jah és kedves barátom, aláírásomban láthadod mivel foglalkozom és elhiheted, hogy nekem se tetszik az articsóka, hisz a saját készítésû filmjeim kiírásakor használt lemezhez mi a f@sz köze van az artistjustnak? Azt kinek fizetem?
Balkán Rulz... :(
Jah és kedves barátom, aláírásomban láthadod mivel foglalkozom és elhiheted, hogy nekem se tetszik az articsóka, hisz a saját készítésû filmjeim kiírásakor használt lemezhez mi a f@sz köze van az artistjustnak? Azt kinek fizetem?
Miért te talán inkább adsz pénzt, a rohadt szarszemét mocsok ingyenélõ tetû bandának (artisjus)?
És aki jómagyar módra kamionról leesett lemezeket vesz, az jól csinálja, csak így tovább, dögöljön meg az a mocsok banda.
És aki jómagyar módra kamionról leesett lemezeket vesz, az jól csinálja, csak így tovább, dögöljön meg az a mocsok banda.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem csak magyarorszagon vasarolhatsz, es meg eu tagok is vagyunk. Matrica csak magyarorszagi forgalomba hozatalhoz ... nem veletlen, hogy a magyar eladasok nem tul kedvezoek.
Ja, amikor az Artistjust matrica 125ft egy DVD-re, akkor hogy jön ki a 100Ft-os nyers DVD ár?
Vagy jómagyar módra már megint a kamionról leesett lemezekrõl beszélünk?????? :( LOL
Vagy jómagyar módra már megint a kamionról leesett lemezekrõl beszélünk?????? :( LOL
"Hidd el, hogy simán lesz a BD is 100 Ft. ha máskor nem, majd akkor, mikor az is kifutóban lesz."
Hat igen,mikor cd indult az is 1500-2000 ft volt.Pedig akkor 2000 forint kb duplajat erte mint most.Es a dvd is szinten 2000 ft korul indult.Akkor meg senki sem gondolta,hogy majd 100 csomagban is fogjak arulni 40 ft-ert darabjat.Es most szinten nagyon nehez elkepzelni,hogy a most 5-6 ezer forintos BD-t is majd 30-40 ft fogjak arulni mondjuk 50-100 csomagokban.Persze ennek feltetele,hogy ugy elterjedjen mint a dvd.
Hat igen,mikor cd indult az is 1500-2000 ft volt.Pedig akkor 2000 forint kb duplajat erte mint most.Es a dvd is szinten 2000 ft korul indult.Akkor meg senki sem gondolta,hogy majd 100 csomagban is fogjak arulni 40 ft-ert darabjat.Es most szinten nagyon nehez elkepzelni,hogy a most 5-6 ezer forintos BD-t is majd 30-40 ft fogjak arulni mondjuk 50-100 csomagokban.Persze ennek feltetele,hogy ugy elterjedjen mint a dvd.
Olvasni tudni kell.....
DVD író, BD olvasó az 50e az aqua-ba... :)
DVD író, BD olvasó az 50e az aqua-ba... :)
AQUA-ban 54000 egy BD égetõ...
Még emlékszem amikor az egyik cégnél DVD írót rendeltünk akciósan csak 140 eFt-ért ($600), most meg mennyiért lehet venni?
Szóval lesz itt a BR is 20 eFt 3-4 éven belül ;)
Szóval lesz itt a BR is 20 eFt 3-4 éven belül ;)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
sima DL is csak azért drága még, mert alig van rá igény. Hidd el, hogy simán lesz a BD is 100 Ft. ha máskor nem, majd akkor, mikor az is kifutóban lesz.
600 dollár mint lélektani határ? Akkor az én lelkem bizony igen csak gyengének számít...
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenõé, teccikérteni!\"
Annyi soha a büdös életbe nem lesz a Blu Ray lemez.Meglehet sasolni mennyibe kerül a sima DL DVD.
Next PC upgrade: 2022
No lassan azert fejlodik BR,de meg igy is minimum 2 ev mire valoban elterjed,majdha egy lemez 100 ft lesz,vagy olcsobb.Es csak az utan derul ki,milyen a megbizhatosaga,tenyleg hasznalhato e adattarolasra,vagy csak egy jo jatek,es az irast koveto fel oraban elszallnak rola az adatok.
most már kitalálhatnának valami tartósabb megoldást, ezeknél a hitvány semmire sem jó lemezeknél.