Amikor a szülők válnak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
valszeg a topiknyito nem erre gondolt 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

az inkább kanapé<#idiota>
ColdFire
nem él, csak egy fotel... :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nekem már elváltak, mivel muterom mástól lett terhes 40 éves korára... de neki ez kellett, szóval most apámmal lakok, nekem jobb így...
Manapság sajnos az elváltakat jobban támogatják. Több családot ismerek, ahol a szülõk elváltak, az anya "gyermekét egyedül neveli", miközben egy háztartásban él az apával. Családi pótlék, gyermeksegély, különbözõ kedvezmények, stb.
Elgondolkodtató...

Nekem még nem váltak el a szüleim. Remélem nem is fognak! <#smile>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

tigeroo
az ilyen minek él..?
Az osztályomban 1 társam szülei válnak, a csajt eléggé megviseli, volt olyan hogy órán csak ugy elkezdett bõgni... a csaj 1ébk 17 éves :\
bertino
nálam detto

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SuperCharger
Dettó. Elváltak, és jobb így.
Apám azóta újranõsült. Az a nõ is elvált tõle, és annak a nõnek is jobb így.

Az rossz.

trogerzsiger
Asszem itt magyarországon 3 házaságból kettõ válással végzõdik. Az én szûleim szerencsére nem váltak el.

SimaSuna
sajnos nem ritka dolog a válás...de már soxor ezért sem házasodnak..
nekem is elváltak..én apámmal maradtam..mert vhogy úgy éreztem h nekem vele jobb lesz..
az is lett...

más más érzelmek alakulnak ki a szülõkrõl ha elmultál 18 (tudod h mi az oka a válásnak)..vagy ha csak 6éves vagy(és csak azt látod h az õseid ölik 1mást)..

de hogy legyen a válásra ellenpélda, ismerek olyan párt aki most ünnepelte az 50. házzassági évfordulójukat..

ismerek olyat h 7éve együtt vannak..van gyerekük..de nem házasodnak össze mert így több családipótlékot kap anyu..és az milyen jó..
PíszLávJuniti
zomg 😄
de jogos.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Frosty01
jah, biztosra kell menni 😊

practitioner of the forbidden arts of death

prezi
éncsak egyszer akarok házasodni, egyszer akarom végigvinni a sok hercehurcát meg templom meg lakodalmas!!! zene szoval valamikor tutira kell menni akkor az a házasság legyen. jo kicsit komolytalan vagyok, persze vannak problémák amit nem lehet orvosolni, ilyenkor kell a jo ember ismeret.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Frosty01
mert ez a trendy... minden dilis amcsi filmben ezt nyomják, vagy úgy kezdõdik, vagy úgy van vége, hogy legalább 1 pár elvállik egymástól :S

practitioner of the forbidden arts of death

Shiwo
nálunk anyám alkesz volt, meg minden nap mentek a veszekedések..válás után (9 éves voltam ekkor) nyugi lett végre, apámmal maradtam..szóval szerintem bizonyos esetekben jobb, ha válnak a szülõk, persze a gyerek mindenképp megsinyli, de lehet , hogy az eröltetett együttmaradást jobban megsinylené..

mondjuk manapság dúrva sok válás van..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zmeor
és nem is vagyok már az a 10 éves hogy; apu hol vaan??? szal jóformán ennyi...
de ez kortól függ egyébként nagyon, máshogy viseli egy éretteb gyerek mint egy 10-11 éves esetleg kisebb

leszarom a konfigod...

zmeor
nekem elváltak.. amugy nagy megkönyebbülés. már nincs az a feszült légkör.. szal jobb így

leszarom a konfigod...

csn tamás
sziasztok! manapság nem ritkaság hogy családok mennek szét. az ok sokfajta lehet bárki részérõl. nem könnyû megélni mindezt fõképp ha elhúzódik miközben már menesztenénk a "nemkívánt" személyt. errõl szeretnék beszélgetni. történetek, tapasztalatok, vélemények,...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

← ElőzőOldal 2 / 2