Heavy Rain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még külföldön sem találok sehol collector's editiont
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
az mind szép és jó hogy csak mára jön meg a cd galaxira, de máshol már lehet kapni a sima változatát pl. 576-ban!
szóval ha valaki tud olyan magyar oldalt, ahol meg lehet rendelni vagy vásárolni a gyûjtõi kiadást az legyen szíves szóljon!
elõre is köszönöm!
szóval ha valaki tud olyan magyar oldalt, ahol meg lehet rendelni vagy vásárolni a gyûjtõi kiadást az legyen szíves szóljon!
elõre is köszönöm!
a gugli segítségével próbáltam keresgélni de nem jártam sikerrel!
a külföldi oldalról való rendeléshez meg nem értek, bár olyat sem találtam... 😞
a külföldi oldalról való rendeléshez meg nem értek, bár olyat sem találtam... 😞
"egy kis" segítség kellene!!! ha valaki tud olyan magyar oldalt ahonnan meg tudom venni/rendelni újonnan a HR gyûjtõi kiadását az legyen szíves linkelje be! elõre is köszönöm!!!
Hat en hetvegen 8 orat toltam szunet nelkul.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ebbõl a topikból lehet még konzolos topikot csinálni?
Mert jó lenne átrakni.
Én jól haladok a gyûjtéssel. A gép 92%-át már meg tudnám venni.<#vigyor3>#vigyor3>
Mert jó lenne átrakni.
Én jól haladok a gyûjtéssel. A gép 92%-át már meg tudnám venni.<#vigyor3>#vigyor3>
Persze. Többször olvastam is, hogy adott játékból csak konzolra jött demo.
Láttátok az elsõ 9 perc videót? Nincs benne szinte semmi extra rész, de iszonyat jó! 😄
Remélem mielõbb lesz nálunk is PS3+Heavy Rain pack!
Láttátok az elsõ 9 perc videót? Nincs benne szinte semmi extra rész, de iszonyat jó! 😄
Remélem mielõbb lesz nálunk is PS3+Heavy Rain pack!
kölcsönbe nekem is jöhetne, míg ezt végigjátszom. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mit számít?! PC-re nem jön.
Nem is értem miért van itt topikja.
Nem is értem miért van itt topikja.
Majd nyomjuk 2019 -ben PS3 emun, vagy PS3-on (amikor a konzolt már a Pepsi kólához adnak ajándékba). 😊
Basszus, tényleg a Sony a kiadója. Hát Akkor ennyit a PC-s verzióról.
Van PS3 kölcsönzõ? 😄
Ha csak 8 órás, akkor ez is szóba jöhet.
Van PS3 kölcsönzõ? 😄
Ha csak 8 órás, akkor ez is szóba jöhet.
David Cage Quantic Dream nagyfõnök szerint a Heavy Rain átlag 8-12 óra alatt végigjátszható.
Hát ez rohadt kevésnek tûnik. A Fahrenheit -et mennyire mondták?
Mert az nekem egész jó volt idõben.
Hát ez rohadt kevésnek tûnik. A Fahrenheit -et mennyire mondták?
Mert az nekem egész jó volt idõben.
Lehet, hogy ismert, csak én nem tudom ki az. Sosem szoktam figyelni, kik adják ki a játékokat, csak megmarad, mert a nyitó videókat általában sosem lehet átugrani.(fõleg ami a kiadóra/fejlesztõre vonatkozik)
Mert ugye eredetileg:
"Bereits im Februar (siehe News ) kündigten die Entwickler von Quantic Dream (Fahrenheit) ein neues Projekt an, das sowohl für Next Generation-Konsolen als auch den PC erscheint."
mind next-gen konzolra, mint PC-re be volt anno jelentve.
"Bereits im Februar (siehe News ) kündigten die Entwickler von Quantic Dream (Fahrenheit) ein neues Projekt an, das sowohl für Next Generation-Konsolen als auch den PC erscheint."
mind next-gen konzolra, mint PC-re be volt anno jelentve.
Cage a Quantic Dream fejese, szóval õk készítik.
A Fahrenheitet az Atari adta ki annó Pc-re, de a fejlesztõk ugyanezek voltak.
A Fahrenheitet az Atari adta ki annó Pc-re, de a fejlesztõk ugyanezek voltak.
Ezt a játékot melyik csapat készíti? Azon kívül, hogy David Cage.
És ki a kiadója?
Csak amiatt, hogy van e esély majd a PC-s verzióra. Mert ha Sony a kiadó, akkor nem igen.
És ki a kiadója?
Csak amiatt, hogy van e esély majd a PC-s verzióra. Mert ha Sony a kiadó, akkor nem igen.