13
  • feamatar
    WTF????? usd gyengébb mint euro 250$ ergo soookkkaaaallll kiisseebbbb mint 357euró

• magyarvok
    Vagy esetleg amcsiban amúgy is olcsóbb, nézz pár sorral feljebb:
    "A konzol Japánban 204, az Egyesült Államokban 250, Európában pedig 342 dolláros áron kapható"
    Szal pont igaz, hogy ugyanannyiba kerül usa-ban, európában, csak usában dollár, európában euró. (250$=357€)
  • archelf
    Azért, hogy az egyszeri amerikai elhiggye, hogy a sz@r dollárja még mindig ér annyit mint az euro, a kereskedő meg becsebelhesse az idióta külföldiektől (ergo mindenki aki nem amerikai) a 20%-os extra hasznot...

AE
  • oasis UK
    a galaxy enyhén kicsit qrva jó lesz,megint tele újítással,új 5letekkel!!!!
    A party is fasza főleg 4en ahhhh:P
    A Mario 64 pedig korszak alkotó!!!
    Ugy hogy ne izéljétek!!!
    THX!!!
    De kihagytátok a SSB-t!!!!:)
  • quack
    ja, mivel van mario party 8, ezért szar a mario 64, és szar lesz a galaxy is, érthető
  • lokko
    akkor most csak az updated wii-ben lesz lehetséges a DVD lejátszás vagy megoldják a jelenlegi hardweren is firmware frissítéssel?
  • Sliderx
    uhhh... Ezzel a hozzászólásoddal el is mondtál magadról mindent.

1 hozzászólásban meghazudtolod önmagad állítását.

Az elején:
    "a grafika lényegtelen"

A végén:
    "fontos a grafika"

• gyuri12
    a grafika lényegtelen, wiinél nem az számít(igazi fanboy duma,nemigaz?) a godfather szar, a red steel átlagos, moák nem jók az allied assault óta, a marió pedig addig volt jó,amíg nem tucatszoftver volt.blue forever jó lenne,ha szép lenne,mert egy ilyen játéknál fontos a grafika.

a resi uc-vel viszont igazad van
  • jeti00
    sztem is nagy dolog a wii, végre nem kell a fotelben ülni, egyszerre lehet ugrálni és szórakozni (pl tenisz) :)
  • BCS pixel
    Amerikai mentalitás, így egyszerű számolni, ennyi. :D
  • zola2000
    Miért, melyik mariot cseszték el? Egyébként meg jó/jó lesz még wiire a red steel, a godfather, a resi u.C., a dragon quest sword, a no more hero, a disaster, a medal of honor heroes 2, a super smash brosh brawl, a blue forever, stb. a legtöbb kiadó arra a gépre fejleszt ami jobban fogy, most a wii. Habár 12 éves koromban én is leginkább a grafikát néztem egy konzolnál.
  • HAF Rigel
    nem értem miért van az hogy 400€ és 400$ minden cégnél úgyan annyit jelent ?
    mert mikor én váltok 50ft külöbség van a két pénznem között . Tud valaki valami magyarázatot ?
  • gyuri12
    nagyon nem jön be a wii. tele van gagyi portokkal,vagy elcseszett mariókkal.egyedül a zelda,meg a metroid a jó