13
-
feamatar #13 WTF????? usd gyengébb mint euro 250$ ergo soookkkaaaallll kiisseebbbb mint 357euró
-
#12 Vagy esetleg amcsiban amúgy is olcsóbb, nézz pár sorral feljebb:
"A konzol Japánban 204, az Egyesült Államokban 250, Európában pedig 342 dolláros áron kapható"
Szal pont igaz, hogy ugyanannyiba kerül usa-ban, európában, csak usában dollár, európában euró. (250$=357€) -
archelf #11 Azért, hogy az egyszeri amerikai elhiggye, hogy a sz@r dollárja még mindig ér annyit mint az euro, a kereskedő meg becsebelhesse az idióta külföldiektől (ergo mindenki aki nem amerikai) a 20%-os extra hasznot...
AE -
oasis UK #10 a galaxy enyhén kicsit qrva jó lesz,megint tele újítással,új 5letekkel!!!!
A party is fasza főleg 4en ahhhh:P
A Mario 64 pedig korszak alkotó!!!
Ugy hogy ne izéljétek!!!
THX!!!
De kihagytátok a SSB-t!!!!:) -
#9 ja, mivel van mario party 8, ezért szar a mario 64, és szar lesz a galaxy is, érthető -
lokko #8 akkor most csak az updated wii-ben lesz lehetséges a DVD lejátszás vagy megoldják a jelenlegi hardweren is firmware frissítéssel? -
Sliderx #7 uhhh... Ezzel a hozzászólásoddal el is mondtál magadról mindent.
1 hozzászólásban meghazudtolod önmagad állítását.
Az elején:
"a grafika lényegtelen"
A végén:
"fontos a grafika"
-
gyuri12 #6 a grafika lényegtelen, wiinél nem az számít(igazi fanboy duma,nemigaz?) a godfather szar, a red steel átlagos, moák nem jók az allied assault óta, a marió pedig addig volt jó,amíg nem tucatszoftver volt.blue forever jó lenne,ha szép lenne,mert egy ilyen játéknál fontos a grafika.
a resi uc-vel viszont igazad van -
jeti00 #5 sztem is nagy dolog a wii, végre nem kell a fotelben ülni, egyszerre lehet ugrálni és szórakozni (pl tenisz) :) -
#4 Amerikai mentalitás, így egyszerű számolni, ennyi. :D -
#3 Miért, melyik mariot cseszték el? Egyébként meg jó/jó lesz még wiire a red steel, a godfather, a resi u.C., a dragon quest sword, a no more hero, a disaster, a medal of honor heroes 2, a super smash brosh brawl, a blue forever, stb. a legtöbb kiadó arra a gépre fejleszt ami jobban fogy, most a wii. Habár 12 éves koromban én is leginkább a grafikát néztem egy konzolnál. -
#2 nem értem miért van az hogy 400€ és 400$ minden cégnél úgyan annyit jelent ?
mert mikor én váltok 50ft külöbség van a két pénznem között . Tud valaki valami magyarázatot ? -
gyuri12 #1 nagyon nem jön be a wii. tele van gagyi portokkal,vagy elcseszett mariókkal.egyedül a zelda,meg a metroid a jó