Októberi filmajánló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szokok moziba járni, de a bourne ultimátumot megnéztem. És tényleg rohadt jó lett, szerintem a trilógia legjobb része
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eddig, mivelhogy bourne túléli, és amilyen sikeres biztos nem hagyják abba a 3. résszel, ha jól tudom Ludlum 6 Bourne regényt irt

TVelvet
BOURNE ! ! ! Permier elötti elötti vetitésre ott leszek már! 😊))
imádom!
Színes az a fátyol <#nevetes1>
Megint keverednek a fórumok??!!
Egyet ajánlanék én is: A fehét fátyol c. drámát Naomi Watts és Edward Norton fõszereplésével. Remek darabnak ígérkezik.
A többbiztosításról meg annyit h mindenhol megbukott, és óva figyelemztettek minket (a kormányt) h felejtsük el, mert bukta lesz, és rengeteg kárt fog okozni. De hát mit tesz a hazaszeretet, és az választó polgárok tisztelete ha óriási pénzek vannak a rendszerben... (FH)

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Jason Bourne fog a legjobbat ütni 😊

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Sabcsee
Bourne-t,kaptár 3-at és a Superbad-et tutter h megnézem!Többi nem nagyon érdekel...<#vigyor4>

kaka

Kmarha
Egyedül a Csillagpor és a Másik én érdekel.. de mindkettõ nagyon. Az elsõ talán még egy mozit is megér 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hmm, tényleg lesznek érdekes darabok