17
A GameMaker legújabb verziója..
-
tomy88trance #17 Mivel úgy látom elég kihalt a topik,de azért biztosan lenne érdeklődő így ide kiírom,hogy elindult face-en egy nagy projekt, Magyar GameMaker Közösség néven, aki szeretne az itt tud csatlakozni: http://www.facebook.com/magyargamemakerkozosseg
A szlogen: Segítsük egymást és alkossunk nagyokat! -
tomy88trance #16 Szasztok! Én is elkezdtem GameMaker-kedni :D Úgy látom elég kihalt a fórum ezen témát illetően, lehet kellene valami közösség magyaroknak ilyen témán belül, valaki nem gondolkodik ilyesmin? Egymást segíthetnénk meg a kezdőket pl.. (én is kezdő vagyok , még :) ) Valaki meg tudná mondani nekem amúgy,hogy egérrel hogy lehet objektumot irányítani jobb-bal irányba? csak,mert a billentyűs megoldás nem valami precíz, vagy azt meg lehet oldani,hogy csak addig menjen az objektum amíg nyomom a gombot? -
olivaoil #15 Nem tudom, hogy a magyaroknál mennyire ismeretes és elfogadott a Mark Overmars féle Game Maker játékszerkesztő program, de engem érdekelnének annak a korábbi verziói.
Az a gond, hogy mióta a YoyoGames ezt teljesen átvette, az összes előző (5.-ig ingyenes) verzióit beszüntette s csak a 8-at árulja pénzért, illetve annak kipróbálható verzióját.
Akinek esetleg megvan egypár régebbi verzió (4.3a, 2., legelső, stb.) attól nagyon megköszönném, ha valahova fel tudná tölteni az internetre.
A régebbi verziók egyébként azért jönnének jól nekem, mert az egyszerűbb dolgaimat lehet hogy meg tudnám csinálni egy régebbi verzión, s akkor az EXE-ben kevesebb olyan dolog lenne, amit nem használok, meg talán akkor gyorsabb is. -
olivaoil #14 Na, ebből a fórumból se lett semmi! : törött/törölt linkek s lényegtelen megjegyzések.
Látom a magyarok csak az "igazi" program_írókat_ tudják értékelni.
Arra mindenesetre jó volt, hogy a címet sikerült lefoglalnotok. -
gogo199432 #13 Szasztok!
Nem akarok tolakodó,vagy nagyképű lenni,de ha valaki gondolja nyugodtan küldhet nekem anyagot megnézésre! Bár én se tudok egyáltalán programozni :),de már 3 éve használom,úgyhogy hátha tudok segíteni. Ezt csak azért írom mert láttam a másik fórumot és ott elég sokaknak akadtak problémái.
Szóval,ha gondoljátok írjatok ide a fórumba,vagy a mailemre.
E-mail: [email protected] -
bullet727 #12 hi
akit érdekel van egy ingyenes leírás ezen az oldalon. www.gmakerlap.extra.hu. asszem még csak egy alap van de, annak a végén az van, hogy lessz több is. -
ktomi22 #11 én velem meg az van hogy meg akarok valami funkciót csinálni.. és belefulladok .. szal nemtom :S -
Blackrav3n #10 Én használtam a 6.valahanyas verzióját pár hónapig, de mindig beleuntam igy nem fejeztem be semmit:) -
ktomi22 #9 ooo.. akkor te vágod az ilyesmit..
Az van, hogy én nem tanultam sose programozói suliba, csak ugy magamtól..mert érdekel.. és időmből kitelik, szal nekem marad a GameMaker:)..de még ehhez sem értek :S.. de igyexek :D -
Gibor #8 Hát én már az ilyen Game Makerprogiról letértem.. már nagyba szeretném csinálni csak sajna programozó hiányunk van :D:D -
#7 akár egy linket pmbe... :) -
#6 azt se tudtam hogy létezik :) -
ktomi22 #5 régen csináltam 2-3 gamet.. :D.. de elveszte :D.. sebaj.. akarom magamat továbbképezni.. így nosztalgizáni. :) -
ktomi22 #4 még nem használtad? -
#3 érdekes lehet :) -
#2 RPG MAKERt szeretem csak:D -
ktomi22 #1 Megjelent a Game Maker 7.0 verzió
Hivatalos oldal: Gama Maker
Hiv. Magyar oldal: Gama Maker HUN
Információ: Gama Maker LAP.HU
Aki szokott Game Makerral szerkeszteni valamit, akkor itt a helye. Osszuk meg egymással a tudáunkat.
Én régen használtam a progit (Nemvok programozó, se hasonló. Max weboldalt szoktam készíteni.:D ).. még a 4.3C verziót azóta nem tudom, hogy mennyit változott, de azt tudom, hogy akár kezdőknek is nagyon jó program.
Én szeretnék magasabb szintre lépni a Game Maker használatában, szóval ha van pár magyar nyelvű leírásotok, vagy valaki tudna pár ötletet adni kezdéshez, hogy mit hogyan, akkor annak örülné(n)k.
UI.: Kérem.. csak azok írjanak, akiket tényleg érdekel.. nem kell szét offolni a topicot, hogy bezárás legyen a vége. Köszönöm!