Jericho 2. évad: Nem kell várni 2008-ig?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dudjátok miunalmas:@......................................

...:::CHEESExXx:::...

naon király ez a sorozat csak joban is befejehettékvolna a 22. részt!!

...:::CHEESExXx:::...

"ha valamit elkezdek azt végig is nézem."

de nagy sz*rban leszel, ha továbbra is unni fogod és még 10 évig fog menni. (ilyen hozzáállással nem lehet sorozatot nézni, mert úgysem tudod betartani.)
Én kb.10 részt láttam belõle, hát elég unalmas volt eddig, de szerintem végig fogom nézni mert ha valamit elkezdek azt végig is nézem.Remélem fel fognak pörögni az események
Omegared
Fura mennyire mások az emberek. 😊 Én a sorozatot még torrenten kezdtem nézni, aztán ahogy beértem az AXN-t ott folytattam, furamód nekem nagyon bejött, én ezt a kissé vontatott infó csepegtetést szeretem nagyon. Aki poszt apokaliptikus kalandokra vágyott, az biztos csalódott, ez nem Fallout.

Az alapötlet jó lenne de a megvalósítás harmat gyenge. Apokaliptikus hangulat egyáltalán nem volt.
Borzasztóan unalmas!

PSN ID: Lord_Mortanius

Ritka, fõleg tõlem, de ezt kihagytam!
Én csak abból láttam valamennyit, amit a tv-ben adtak, de nem nyûgözött le igazán...

Tinman
Nem nagyon indul be... a vége felé, mintha valami, de áááh :-S
Bánni fogod, szerintem ha tovább folytatod, de te tudod.
Én személy szerint posztapokaliptikus-jellegû barátok köztnek hívom... ezzel el is mondtam mindent róla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lesz még akció,lövöldözés,halál, de páli fordulatot ne várj...fõleg világháborút ne

Én többet vártam ettõl a sorozattól, iszonyat unalmas. Az elsõ sorozatont kb félig megnéztem, de tekergetve, mert nem bírtam a vontatottságot.
A 9 epizódnál járok, srácok mondjátok meg lesz ez jobb is? Nekem nagyon vontatottnak tûnik, a szõke p***a hihetetlen idegesítõ benne. A fõszereplõ csávó az oké (Jake Green vagy hogy hívják), meg a farmer gyereket is csípem, de a többi... most utoljára azt a részt láttam, mikor a szöke p. az esküvõjérõl álmodozik. Hát azon majdnem bealudtam, a végefele automatice áttekertem mikor õ került a képre.
Beindul ez a sorozat valamikor?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

az a mogyoró mennyiségétõl függ....

ja,
star trek folytatásért vagy új sorozatért én is küldenék....
Mayday
De ha megsem, akkor is keszitettek egy befejezo reszt, hogy mostmar ne kelljen mogyorot kuldeniuk a rajongoknak! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Remek hír!

Bízom benne, hogy a 2. évad 7 része után is lesz még folytatás!