156
-
#36 Felsőtárkányban :) -
#35 nagypapám Felsőtárkányon született :D -
Gaba22 #34 Tavaly 4.-ek lettek, ez a hely az idei szezonba is megfelelne, de azért nem lenne rossz beférkőzni az első 3-ba
Mostani tabella:
Heves Megyei I. osztály
1. Felsőtárkány SE
2. Hevesi LSC
3. Pétervására SE
4. Füzesabony SC
5. Verpelét SE
6. Bélapátfalva SKE
7. Szőlőskert-Nagyréde SC
8. Kisköre SE
9. Visonta FBFC
10. Gyöngyöshalász SE
11. FC Hatvan
12. Novaj SE
13. Besenyőtelek SC
14. Atkári SE
15. Maklár SE
16. Egerszalók SE -
#33 főleg ja -
#32 hogy mondod? :) -
#31 pwnd -
#30 és itt van a klub csodálatos indulója
aki röhögni akar,az hallgassa meg :D (a honlapon is meg lehet hallgatni,fent a jobb felső sarokban a play gombra kattintásával már megy is,büntet) -
#29 tavalyi tabella
Heves Megyei I. osztály 2006-2007
1. Egri Futball Club Kft.
2. Felsőtárkány SE
3. Pétervására SE
4. FC Hatvan
5. Besenyőtelek SC
6. Gyöngyöshalász SE
7. Szőlőskert Nagyréde SC
8. Füzesabony SC
9. Egerszalók SE
10. Hevesi SE
11. Verpelét SE
12. Petőfibányai SK
13. Novaj SE
14. Kisköre SE
15. Tarnaméra SE
16. Vámosgyörk SE -
#28 hoppá,szóval 92 óta FC Hatvan a klub neve :) -
#27 Az FC Hatvan címere
-
Gaba22 #26 thx -
#25 ha ráérek,majd csinálok egyet :) -
#24 igazából az ilyeneket másolni szokták a honlapról,és én is így tettem volna,csak a honlapon szinte minden kép formájában van,és így próbáltam a dolgokat saját kútfőből írni,ha valamit rosszul írtam,majd valaki kijavít.
egyébként érdekes dolog az is,hogy megnézem a tabellát,és teli van kis falvakkal a megye 1.és azt gondolnánk,hogy a Hatvannak azért már csak van olyan erős kerete,hogy simán feljusson az NB3-ba,sokáig én is így gondoltam,de valami miatt mindig összeroskadunk.
az ificsapat elég bíztató,ők bajnokok is lettek,csak hát van az a hülye szabály,hogy ugyanabban a bajnokságban kell szerepelniük,mint amiben a felnőtt csapat van :\ -
Gaba22 #23 Szerezni kellene egy jó kis bannert, hogy hangulatosabb legyen a topik... -
Gaba22 #22 Hát köszi, tudod én nem hatvani vagyok, meg annyira nem is ismerem a csapatot, csak az utóbbi 1-2 évben kezdett el igazán érdekelni a csapat, szóval mégegyszer köszi, hogy helyettem is nyomtál be egy rövid, mások számára hosszú információt! xD -
#21 pénzhiány miatt? -
#20 A klub 1920-ban alakult.A csapat színei a kék és a sárga.
A csapat sokáig volt NB2-es,ám a Hatvani Cukorgyár privatizálása után a klub is kezdett hanyatlani,és végül a Heves Megyei I.osztályba csúszott vissza a gárda.A klub régen Hatvani Kinizsi néven futott,ám 1995-től(ha emlékezetem nem csal) FC Hatvan névre keresztelték a klubot.
A csapat pályája a Hatvani Sporttelepen található,aminek a tulajdonosan Hatvan város Önkormányzata,azonban az üzemeltető az FC Hatvan.
A sporttelepen található a pálya,ahol a mérkőzéseket rendezik(kb 1000-1500 férőhelyes lelátóval,csak állóhelyek vannak,világítás itt nincs),találhatunk még a "meccspálya" mögött egy edzőpályát,mely régen a Hatvani Spartacus pályája volt(itt van világítás),továbbá van még két salakos pálya,amit a csapat nem használ,de frankón világítható,sőt,ha jól tudom fűthető is,ezt bárki használhatja.Mindkét füves pálya körül van futópálya.
Edzők
Játékosok
Régebben egyébként gyakran előfordult,hogy egy mérkőzésen 3000-4000 néző is volt,sőt én már 8000 nézőről is hallottam(ekkor az edzőpályán is voltak nézők,annyira tele volt a sporttelep :D) -
#19 amúgy csak szólok, ne is reménykedjetek, idén újra tárkány lesz a bajnok :)
de ha így is lesz, sztem nem megyünk fel nb3-ba most se -
#18 Heves megye I.osztály :D
de régebben szebb napokat is megélt a klub,stabilan NB2-es volt a csapat,kétszer alkalmunk is volt feljutni,de nem úgy kívánták az érdekek,pedig mind a kétszer lesöpörtük az ellenfelet a pályáról.a 2.félidőre valahogy mindig mosolygósabban jött ki a játékvezető,és valahogy mindig az ellenfélnek fújt(olyan durva ítéletek voltak,mint pl egy tök szabályos gólt les címén érvénytelenítettek,vagy pl a hatvani megmozdulásokat egyből lefújták,az Újpest és a Sopron(lehet,hogy mégsem a Sopron volt) szabálytalankodásait pedig észre sem vette a játékvezető) -
#17 mindjárt nyomok akkor én egyet -
Vegas #16 én hetveni vagyok baj? :( -
#15 NB III, vagy hol van a csapat? :) -
Gaba22 #14 Edzők: Győri Zoltán, Károly József, Nagy Igor, Nikl Gábor, Varga Sándor
Következő meccs: 2007.10.14 Vasárnap 15 óra ATKÁRI SE - FC HATVAN
A csapat eddig 13 gólt lőtt a szezonba és a 10. helyen áll!
Eddigi legjobb helyezés: 7. - a legrosszabb pedig a 13.
Röviden ennyi, amit most tudni kell róla -
#13 hajrá Hatvan!:D bár Bp-i vagyok:P -
#12 de,a Vasas vitte el,és egész jól megállja a helyét.
ellenünk is játszott,vágott is 2 gólt azon a bizonyos MK meccsen :( -
gyűlnek a hatvaniak/Hatvan környékiek :) -
Gaba22 #10 Rebryk nem a Vasas-hoz ment? Most így kapásból nem ugrik be, pedig olvastam :)
Most a 10. helyen tanyáznak... -
#9 mutasd be a csapatot,mint topiknyitó,mert gabber szólni fog :)
írj róla infokat. -
#8 Én is Hatvan környéki vagyok xD -
#7 pontosan hol? Kerekharaszt? -
#6 csomó jó játékos elment(mint pl Rebryk is,de őt nem nagyon lehetett volna itt tartani),és nem nagyon érkeztek.
minden évben elhitetik velünk,hogy simán jobbak a többi csapatnál,aztán be-be csúszik egy-két nagyobb vereség,és mindig a 4-5.helyen kötünk ki :\ -
Gaba22 #5 Nem, de a környéken lakok :DD -
#4 topik +fav,of course :) -
#3 menj már,hatvani vagy? :DDDDDDdddd -
Gaba22 #2 A csapatnak mostanában nem nagyon megy a játék, bizonyítják ezt az utóbbi eredmények :(
Visonta - FC Hatvan 3:0 (3:0)
FC Hatvan - Bélapátfalva 1:2 (0:0)
HAJRÁ HATVAN! -
Gaba22 #1 Aki Hatvan környékén lakik, annak nem kell bemutatnom ezt a csapatot! xD
Az FC Hatvan hivatalos weboldala megtalálható itt