156
-
#116 sztem meg szánalmas:D -
Gaba22 #115 U13 csapatunk tornagyőztes!
Ma U13-as csapataink Füzesabonyban vettek részt a szokásosnak mondható "Berze Kupa" utánpótlás-tornán, ahol az "A" csapat ELSŐ helyezést ért el! Szépen szerepeltek a "B" csapat tagjai is és egy hajszállal maradtak le a továbbjutásról!
Szép volt fiúk!
HAJRÁ HATVAN! -
Gaba22 #114 komoly :P -
#113 úristen... :D -
#112 FC Hatvan induló PUNK változatban..:D a két pógózós gyerek az osztálytársam...lol -
Gaba22 #111 thx, bíztam benned :P -
#110 én drukkolok nektek :) -
Gaba22 #109 Azért a 11. helyről mégis feljöttünk a 8.-ra (mondjuk nem nagy szó), de voltunk már 6.-ok is..., csak sikerül megint egyenesbe jönni ;) -
#108 mostmár jöhetnének az eredmények is...a jó játék magában semmit sem ér. -
Gaba22 #107 Nyerhettünk volna, nah sebaj, majd Heréd ellen bizonyítunk :D -
#106 :\\\ -
Gaba22 #105 Jó játék, gyenge helyzetkihasználás!
Egerszalók SE - FC Hatvan 3-2 (2-0) -
Gaba22 #104 ejnye, ejnye... :D:D:D -
#103 tudom, én is adtam a pénzbe -
#102 "Ezt követően döntöttek úgy a csapat tagjai – miután testi épségüket veszélyeztetve látták –, hogy nem folytatják a mérkőzést."
:DDDDDDDDdddddddddddddddddd
amúgy megtudtam,hogy Felsőtárkány lefizette a makláriakat,hogy kicsit rondítsanak már bele a meccsbe,és akkor így el tudják intézni,hogy a Maklár javára ítéljék a 3 pontot.na erre mit lépsz?! ^^
[csak vitzel] -
#101 Kakaskodtak, reklamáltak, majd levonultak a pályáról
november 17.
Leköpött partjelző, megütött játékos, pályára rontó civilek
november 18.
Rendőrségi feljelentéssel folytatódik a félbeszakadt meccs
november 19.
remélem nem rontottam el a linkeket :) -
Gaba22 #100 erről én sem hallottam :S
amúgy ték :D -
#99 miért,mi volt? -
#98 azért az a péterkei 3 pont nem biztos amilyen balhét levágtak makláron :\ -
Gaba22 #97 Jelenlegi tabella:
1. Pétervására SE
2. Felsőtárkány SE
3. Hevesi LSC
4. Kisköre SE
5. Bélapátfalva SKE
6. FC Hatvan
7. Szőlőskert-Nagyréde SC
8. Füzesabony SC
9. Verpelét SE
10. Novaj SE
11. Visonta FBFC
12. Gyöngyöshalász SE
13. Egerszalók SE
14. Atkári SE
15. Maklár SE
16. Besenyőtelek SC -
#96 na,ez már valami.pont akkor mentünk ki focizni,amikor volt a meccs,elfelejtettem,hogy meccs lesz -.-'
esküszöm,ha feljutunk az nb3-ba,akkor bérletes leszek! :D -
marci9507 #95 éljen -
Gaba22 #94 Ez elképesztő! :D
FC Hatvan - Nagyréde SC 1-0 (1-0)
Gól: Györki
Ezzel a győzelemmel már a 6. helyen állunk!!! -
#93 na,az nem lesz egyszerű :) -
Gaba22 #92 Füzesabony SC - FC Hatvan 0-1 (0-0)
Gól: Nagy Szabolcs
Kellett ez a győzelem, hisz így megint a 9. helyen tanyázunk, de a következő ellenfelünk az 5. helyen álló Nagyréde SC lesz :) -
#91 aztak*rva,nagy grat!
7 meccsen 79 góól???? :OOOOO -
Gaba22 #90 U16-os csapatunk is őszi első!
Veretlenül zártuk az őszi szezont: 6 győzelem mellett 1 döntetlen (idegenbeli rangadón), gólarány 79-3! Gratulálunk az egész csapatnak és az edzőnek! Köszönjük a szülők támogatását! U13 és U16 csapatunk után bízunk az U19 őszi elsőségben is! HAJRÁ HATVAN!
Bízzunk benne, hogy legalább ilyen eredményes, sikeres tavasz elé nézünk!
HAJRÁ HATVAN! -
#89 simaliba volt,ahogy elnézem :)
egyébként nem voltam kint a meccsen. -
#88 grat :) -
Gaba22 #87 FC Hatvan - Maklár SE 6:1 (3:1)
grat. a csapatnak, hozták a kötelezőt! -
Gaba22 #86 Hát igen. Szép győzelem, még akkor is, ha az Atkár csak a 11. helyen áll :)
Viszont az tényleg nem semmi, hogy Abelovszki középpályás léttére 5 gólt vágott!
Nagy grat. a csapatnak ;) -
#85 :OOOO nem semmi :)
grat neki(k)! :D -
Gaba22 #84 U19-es eredmény 11. forduló
Kisköre SE - FC Hatvan 0:5 (0:0)
Gólszerző: Abelovszki Róbert (5 gól) -
#83 ha már egy ember bemegy támogatói kártyával,hogy ő futni szeretne,utána már úgyis odamegy mindenki ^^ vagy pedig megint az lesz,hogy csak azok mehetnek be,akiknek van támogatói kártyájuk :\ -
Gaba22 #82 Ez nem igazán a focihoz kapcsolódik, de mivel az FC Hatvan oldalán tüntették fel, ezért beteszem:
Jó hír a létesítményt használó futóknak!
A téli időszámítás következtében nagyon hamar sötétedik. Sokszor az időjárás miatt mély talajú, sáros a salakos futópálya. Az FC Hatvan Egyesület műanyag borítású futósávján 2007. novembere és 2008. februárja között hétköznap heti két alkalommal világítás mellett futhat, amennyiben rendelkezik regisztrált éves létesítmény használati kártyával! Szóljon ismerősének, barátainak! Jó mozgást kívánunk!
FUTÓKNAK!
VILÁGÍTÁS MELLETT FUTHAT!
2007. november - 2008. február időszakban
NÉPKERT - SPORTTELEP
KEDD: 18:00 - 19:00 között
CSÜTÖRTÖK: 18:00 - 19:00 között
LÉTESÍTMÉNYT HASZNÁLÓ KÁRTYA BEMUTATÁSA MELLETT JELENTKEZNI: NÉPKERTI SPORTTELEP, KLUBSZÉKHÁZ - 340-000 / BLÁZI JÁNOS -
Gaba22 #81 véletlen volt, legközelebb nyerünk -
#80 ez szép (y) mondjuk arra kivi lennék h az ATKÁRI SE-vel mennyit játszotok :)
szerk: megnéztem és 1-1 :) -
Gaba22 #79 jah, de viszont vannak kivételesen tehetséges játékosok, akik nagy korukban is jól fociznak, és elviszik őt a nagyobb csapatok! (mint pl. Rebryk) -
#78 ez általában mindenhol így van Magyarországon :) ha felnőttek lesznek,elvész a motiváció -
Gaba22 #77 Ha megnézzük az U19-esek, az U16-osok és az U13-asok, ott vannak 1-2. helyen, csak a nagy csapat ilyen "szerencsétlen"?!