33
lásd #1
  • Mike at home
    1. másik öblítő
    2. sok öblítő
    3. 60 fokban mosd, a farmer kibirja
  • Mike at home
    vagy nem kell kimosni, akkár meg büdös lesz,meg koszos

legjobb fel sem venni
    vagy égesd el, igaz prezi? ;)
  • tigeroo
    nekem most az a bajom, hogy vettem egy farmert. felveszem és elég hamar elkezd ilyen savanyú szaga lenni. ha másnap felveszem akkor olyan szaga van mintha egy hétig abban dolgoztam/izzadtam volna...
    pedig öblítő mosás minden játszik szal nemtom, ti hogy mosnátok ki?:D
    mert elég idegesítő hogy beöblítem, ráteszem a radiátorra (=nem hagyom hogy ázottan poshadjon) és másnap már büdös savanyú szaga van..
    az indigó jön belőle kifele, vagy mi?
  • Trade
    alt elso mosas utan jon elo es 40 fokon mosok
  • Trade
    nah az ilyen kis pocsviragok miatt nem forumozok en mar.
    Amugy meg mire oltanal?Nem nyithatok topicot ha vmirol eszmecserelni akarok.
  • PPgergő
    elvileg a vasalas is segit a fakulasban (kozvetlen magas homerseklet, meg ugye ott a gozoles is)
    tehat alacsony fordulaton centrizve, vasalaskonnyito program (-1 oblites a vegen), vasalo lehetoseg szerint nem tul magas fokozaton sokat segit.

de a legjobb lenne teljesen lagy(itott) vizzel mosni
  • PíszLávJuniti
    ruháimat sokszor teszem napra, de nem ezt tartom a fakulás okának, viszont sokkal jobb illata lesz tőle.
  • Sadist
    Te is megérdemelnél már egy jól megérett banánt :|
  • hunbasser
    nem,én direkt fuckítom...

egyébként nekem nem nagyon fakulnak a ruháim,és szerintem édesanyám nem perwollal,ariellel meg ilyen szintű mosóporokkal mos,tehát gondolom az sem mind1,hogy milyen hőfokon van mosva,milyen mosási programmal,stb.

és igen,napra nem szabad huzamosabb ideig kitenni,max csak addig,míg megszárad.
  • schrank
    mi van ki- fuck -ult a mezed
  • Hrisskar
    attól is függ hol szárítod....
    talán hallottál már a napsugár erejéről: nemcsak gyorsabban száradnak tüle a ruhák, mert felmelegíti; hanem ki is fakítja egy kicsit:P
    Pl: nekem a fekete pólomat színkimélő mosószerrel mosatta mmegfelelő hőfokon(kifordítva)és még úgy is száradtak az erkélyen, és így is kezd szürkülni a fekete...
    + még akkor is fakul a ruha mikor rajtad van, hiszen nem tudsz mindig az árnyékban lenni....:P

szal.: nem úszod meg a ruhád színfakulását
    kivéve ha nem hordod;)
  • hunbasser
    miért b*sztok szét egy tök normális topikot? :\
  • Balazs15
    szentem oltsuk szarrá Trade-t mer msot nyitott egy témát mert msot ez a menö
  • PeeTeR
  • schrank
    á dehogy csak eléggé trapézszárú a fazona ezért gondoltam felhajtatom
  • prezi
    tán kifakult? :D
  • schrank
    ahogy mondod nem hiába a fütyit is úgy taníccsák hogy kifordítva mosni
  • SötétBarom
  • prezi
    kifordítva mindent... én is rábasztam már pár ruhámat. bolyhosodik, fakul, nemjo! fordítsd ki ! :D
  • Beast Machine
    dándzseonszenddregönsz :P
  • Trade
    Most neked ebbe mi a vicces?Gondolom rad mosnak nincsenek ilyen gondjaid.De lehet hogy jobb lett volna a haziaszony.hu-n megkerdezni
  • schrank
    herripotter
  • Beast Machine
    nem, a Magic szót tisztelem, ezért nem fonetizáltam.
  • schrank
    mivan a medzsik nem emegy fonetikusan
  • Beast Machine
    Pervól Blekk Magic
  • Met
    jaja, 40 fok, kifordítva kímélő program, szinesruhához való mosószer
  • Aspyrin
    Huhuuhuuu, barátom, rég nevettem ekkorát egy topikon!
    Köszönöm!
  • Frosty01
    a topikcím alapján én azt hittem hogy cagivamito megörvendeztetett minket egy új topikkal :((

így nem is olyan érdekes

amúgy meg nem kell olyan gyakran mostni
  • schrank
    csinájjá képeket aztán megmundjuk mi a teHendő
  • schrank
    kifordítva mosod mert mindenbe az van írva kifordított állapotban max 40 fokon én már 15 éve így moson az m65 mintájú gyakorló nadrágomat és olyan int ha új lenne
  • Trade
    Ááá nem ilyen egyszerű.Mert van egy fekete pulcsiom ami nagyrészt fekete de van benne narancs is akkor azt mivel?:D
    pervóól Color plussz black?
  • Beast Machine
    Mossad Pervóllal, ázze! :D
  • Trade
    Régebben is akartam topicot nyitni erről mert azt hiszem megér egy "misét".Nektek meddig tart egy új ruha színe?
    Valósággal rettegek hogy amikor először kell kimosni mert sok ruha már fakó is ezután és nem csak olcsó hanem nagynevű márkák ruhái is.
    Anyum szerencsére már egyre kevesebbet mos rám.
    Mitől fakul ki nem mosok magas hőmérsékleten coloros mosóport hasznalok de könyörgöm nem lehet 1 db púlóverrel mosást indítani.