Filmek VHS-ről DVD-re másolása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

VHS kazettáról szeretnék digitalizálni. Összekötöttem a videot a gépemmel egy rca s-video kábellel. Innentõl lenne szükségem instrukcióra, mit hogyan csináljak. Sejtem, hogy kell hozzá valami codec. Magához a "capture"-hoz virtual dub-ot használok. Elõre is köszi a segítséget!
KO
Canopus ADVC-55 az ideális megoldás.
Ha meg van a kártya jöhetnek a szoftverek. 😊

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

lpmaskmancick
de lebírja szedni ha a videomagnó rca audio kimenetét egy rca-jack átalakítóval ráköti a gépre és a vhs lejátszón elindítja a lejátszásta gépena felvételt vmilyen hangszereksztõ progival meg a felvételt(pl. goldwave,audacity)

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Ja.. a hangot sem tudod leszedni mert ahhoz is gépre kell tenni a filmet. <#vigyor2>
Hát ha kölcsönadod a kazit vagy átmásolod, akkor meg tudjuk oldani.
Szia! Én is föl akartam venni a tv-bõl de lemaradtam róla. Nekem van a gépbe kártya amivel megoldható. Viszont ha leszednéd a hangot én
beraknám dvd rip alá és így szinte dvd minõségre hozható.
PrisonMan
Csak TV kártyával/tunerrel lehet bevinni a VHS-adatot a gépre?

És ha valahogy sikerülne bevinni, a reklámokat/TV2 logót és 16-os karikát valamilyen progival ki lehet vágni? <#vigyor>

Nekem van egy ilyen tv kártyám,ehhez mellékelnek egy rakat programot és kábelt,amivel simán meg tudtam oldani az átjászást.Vehetsz vele közvetlenül a géprõl is dvd-re és adnak egy rakat segédprogramot hozzá.A minõsége szerintem jó.

cenobite
Tetszik az alcím! <#idiota><#idiota>

gamertag: kenobita

PrisonMan
Hello! Tegnap felevettem egy filmet VHS-re, A félelem országútján-t (Breakdown) és ezt szeretném DVD-re kiírni. Ha lehet minõségromlás (már amennyire VHS-nél lehet ilyenrõl beszélni..) nélkül. Hogyan lehetséges ez? Milyen kábel kell hozzá? Az is jó lenne, ha gépre átenném, ott valahogy képminõséget javítanám, és kivágnám a reklámokat. Valaki ezekhez tud programot, vagy leírást? Köszi <#kacsint>