9
Magyar horrorfilm készül
-
SlickAdam #9 -
#8 sajnos pihenőn van a projekt... -
#7 Látta már valaki a filmet? -
Darkoo #6 Használd legközelebb a keresőt! -
#5 A teaser hangjai/zenéje a C&C-re emlékeztet.
"Négy teljesen különböző figuráról van szó, és mindegyik fejlődik valamerre. Egyikük például, a Bird nevű a film elején anyámasszony katonájaként indul - egy kicsit suta, vicces karakter, viszont át fog menni egy katarzison, amitől hőssé nemesedik." --- emiatt szerintem pár embernek nagyon nem fog tetszeni. Egy másfél-két órás filmben általában nem szerencsés a szereplők jellemfejlődésére játszani, mert feltétlenül teszi hitelessé a filmet. Főleg akkor, ha jó a film. Tipikus baleset a nyámnyila, menekülés közben mindenben elbotló, földre eső szereplő, aki 5-10 perc múlva már úgy irtja a legbrutálisabb ellent, hogy közben válogatott, poénokkkal megspékelt káromkodásokkal szórja azokat.
"Komoly horror lesz, melyben ugyan helyet kaphat 1-2 elejtett poén, de semmiképpen sem fogjuk elvinni paródia irányba." --- na ennek viszont örülök, ez határozottan jó irányba (Carpenter - The Thing) tendál. -
#4 eléggé negatívan állok hozzá, mert magyar....de az hogy egy 24 éves a rendező az vhogy bizakodásra ad okot.....majd meglátjuk mi sül ki belőle.....azért hajrá... :DD +fav -
#3 a film se fog -
#2 hát nekem az előzetes nem mondott semmit -
Előzetes ITT!
Moziplussz cikk
Én nagyon kíváncsi leszek!