A Dell Linux-rendszerű számítógépeket forgalmaz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, éppenséggel a legtöbb dolgot nem nehezebb Ubuntu alatt telepíteni. Sõt. Ha van a gépeden, tapasztalhattad.
Egyébként egyszeri userrõl írtam, aki nem játékra használja. Tõlünk nyugatabbra amúgy is inkább konzolt vesz magának. Mert csak beteszi a lemezt és játszhat.
Egyébként egyszeri userrõl írtam, aki nem játékra használja. Tõlünk nyugatabbra amúgy is inkább konzolt vesz magának. Mert csak beteszi a lemezt és játszhat.
Minden jog fenntartva!
Egyszerûbb,jol kezelhetõ, addig amig nem akar az illetõ valamit feltelepíteni, vagy netán urambocsá játszani támad kedve! Már pedig az átlagfelhasználók szoktak ilyen dolgokat csinálni.
Amúgy a gépemen van most Windows XP és Ubuntu Linux is. Mondjuk én sokat játszok counter-strike al de ha nem tenném akkor sem törölném le a windowst mert pl. a munkámhoz igencsak szükséges programok nem futnak Linuxon(adobe programcsomag).
Amúgy a gépemen van most Windows XP és Ubuntu Linux is. Mondjuk én sokat játszok counter-strike al de ha nem tenném akkor sem törölném le a windowst mert pl. a munkámhoz igencsak szükséges programok nem futnak Linuxon(adobe programcsomag).
Vagy nem.
Egyszeri usernek, aki netezni, videókat nézni, zenét hallgatni, irodai csomagot használni, ilyesmire kell, annak teljesen jó.
Megkockáztatom, a használata is egyszerûbb a számukra.
Egyszeri usernek, aki netezni, videókat nézni, zenét hallgatni, irodai csomagot használni, ilyesmire kell, annak teljesen jó.
Megkockáztatom, a használata is egyszerûbb a számukra.
Minden jog fenntartva!
Mintha ez a hír kicsit megkésett volna nem?
Meg eléggé semmitmondóra sikeredett az egész.
Meg eléggé semmitmondóra sikeredett az egész.
Minden jog fenntartva!