Három éven belül piacvezető szeretne lenni a TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes, hogy ezt mondod, ugyanis Till Attila nagyon képzett szakember, nagyon jó mûsorvezetõ. az 1 dolog, hogy bejön-e a stílusa, vagy sem: 1.: vagy akkora suttyó vagy, hogy a mai sz*rsenki mûsorvezetõket annyira megszoktad, hogy az az igényed, 2.: ahogy nekem, úgy neked sem feltétlenül jön be annyira ez a jampecos stílus, a polgárpukkasztó szintig még oké, de már kicsit sok.
on: x+1-szer elmondtam, de szerintem a görény RTLnél sokkal jobb a TV2.. már amennyit én nézem a TV-t..
<#violent>#violent>RTLKLUB
on: x+1-szer elmondtam, de szerintem a görény RTLnél sokkal jobb a TV2.. már amennyit én nézem a TV-t..
<#violent>#violent>RTLKLUB
Blackmail the Universe
<#vigyor3>#vigyor3> <#vigyor3>#vigyor3> <#vigyor3>#vigyor3>
Telaviv2
Telaviv2
nem fogják megverni az RTL Klub-ot pláne ilyen hozzáállással nem.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ahogy mondod.itt gyakorlatilag két kupac sz@r azon verseng melyikük a büdösebb<#falbav>#falbav>
Az rtl klub is szar , de a tv2 az rtl klub közelében sem jár..
"Merész mûsorokat és merész kommunikációt ígér az új vezérigazgató, de nem a bulvárosodás irányába haladnak."
Mert már rég ott vannak.<#idiota>#idiota>
Mert már rég ott vannak.<#idiota>#idiota>
10 éve próbálkoznak mégse sikerült.
Amíg a mûsorvezetõk között nem kezdik el a tisztogatást, pl.: Till Attila félék eltávolítása<#violent>#violent> addig ne is álmodjanak sikerrõl.
Amíg a mûsorvezetõk között nem kezdik el a tisztogatást, pl.: Till Attila félék eltávolítása<#violent>#violent> addig ne is álmodjanak sikerrõl.
Az egy dolog, hogy az ember mit szeretne...
Sváby nélkül? Lehetetlen<#idiota>#idiota>