Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy van egy ilyen, vagy ehhez hasonló nevû cég, de ezt saját elképzelés alapján készítettem<#smile>#smile>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
The Truck Is My Life
Készül a gépem.A konténerért és a segítségért külön köszönet kiskamionos-nak.
A laptopot nem tudom normálisan le texturázni valaki meg mondaná hogy miért?akárhogy próbálkozok nem sikerül :S
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Opel Movano 2.8DTi
★ G E R Y ★
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
És egy szerszámos ládát. <#vigyor3>#vigyor3>

The Truck Is My Life
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Mindenkinek kellemes ünnepeket és Boldog új évet!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#95525 Jól néz ki<#eljen>#eljen>
#95526 Ez is szép<#smile>#smile>
#95539 Köszönöm!
#95553 Neked is boldog karácsonyt! És nagyon szép a szerelvény<#smile>#smile>
#95566 Király! így jobban néz ki mint azzal a sok lámpával<#smile>#smile>
#95567 Szép!
#95574 Neked is kellemes ünnepeket! És jóféle kis kamion lesz!
#95576 Neked is kellemes ünnepeket! Szép kis Scania!
#95579 Szép Scania!
Na akkor én se maradok ki a sorból.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Szerintetek mien??Még kerül bele pár dolog:
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Jah és ezzel az üzenettel szeretnék minden kedves fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni. 😊
Jah és itt egy kép tõlem, raktam bele névtáblát... 😊[/url][/img]
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Megcsinálnám ezt is kékre,csak fogalmam sincs,hogy melyik a dds-e annak a résznek,amit akarok,hogy kék legyen :S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagy-nagy hála és köszönet LezFiddlernek.<#worship>#worship>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kellemes Ünnepeket, és Sikerekben & Fuvarokban gazdag Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
Szedd ki a modból az összes cuccot és egyenként rakd be azokat amik nem mûködnek. Ha így elindul a játék akkor az utóbbi lehetõség tárgya áll fent...
Régóta játszom már, de még nem igazán írtam ide a fórumra. Olyan bajom van, hogy vagy 1-2 mod amit ha berakok a mod mappába, akkor mikor töltené be a játékot, egyszercsak kilép. Valami ötlet, hogy mit lehet ezzel tenni?
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
Olyan létezik,hogy túl sok a flare egy póton/kamionon? Mert akartam rakni pár égõt egy pótra,de ha egyik flare világít akkor a másik nem és így fordítva..:/
Neked is kellemes ünnepeket! 😉
A kamiont itthagyom karácsonyra és sz.kocsival mekk haza!Legközelebb 2 ünnep közt indulok!Még egyszer Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/