Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ G E R Y ★
Szerintem nem nagyon kell bele más.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tetszik!<#eljen>#eljen>
Függönyt bele, meg 1 magyar vagy holland rendszámot rá, és még faszább lesz!😊
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Haladtam kicsit a DAF-al. <#vigyor3>#vigyor3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ide:

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Nem válalok Konvertálást,visszarakást névtábla...stb http://tirpa.picturepush.com
Olyan problémám lenne hogy szeretném ha a kamionom ne legyen ennyire mattos!
material : "eut.dif_spec.fx" {
texture<0>0> : "color.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.200000 , 0.200000 , 0.200000 }
diffuse : { 0.800000 , 0.800000 , 0.800000 }
specular : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
shininess : 100
}
Ebben mit kell átírni hogy fényesebb legyen a festéts?
Köszönöm a segítséget!<#worship>#worship>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(köszi az alap modellt tesó😊) )
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Szép jóéjt mindenkinek<#integet2>#integet2>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
DAF se rossz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
De pl ennek a DAF-nak jól áll ez a szín szvsz.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com