Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
up:
Köszi Roli <#puszis>#puszis>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Még nem végleges.
Köszönet mindenkinek aki nélkül nem jött volna össze a gép! Köszi.
De még egy két embernél még csak a nyálcsorgatás megy mint nálam is!<#szomoru1>#szomoru1>
Remélhetõleg mihamarabb valaki kiad egy jó példányt!<#vigyor3>#vigyor3>
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Teszek egy képet csak úgy!
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Próbáltam keresni infókat, de már feladtam!
1.3-as ETS-em van. ETS_mix_map_by_Mario_v8.6.scs -hez pontosan milyen mod szükséges még? Flare és led pack már van.
A log-ban ilyenekt kapok:
....
....
....
Válaszokat elõre is köszönöm!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Valaki segítsen!!!!
Elõre is köszi szépen!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Pihi
Határon
Megérkeztem és elmentem bejelentkezni
Férre álltam hogy ne legyek útba és tudjak pihenni kicsit

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
TISZTELET a kivételnek, természetesen!
CB: Kis Lámpás Jimy
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
valaki errõl egy linket nem tud adni???