Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Én befejeztem de ezt lekelett irni
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Azért vagyok nyaligép, mert leírtam az igazságot, te töketlen...<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De amúgy tényleg elhatároztam az elmúlt napokba,hogy meg változok....
Mi equipo favorito: Real Madrid
No music, no life....
The Truck Is My Life
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
#99668: még mindíg nem bírod befogni a pofád te szarházi? eléglesz már
Többiek:Fejezzük már be ne Atikah ezt gondolja pár emberrõl ez van így jártunk:S
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak beszóltam azt nem is tagadom,de én nem anyáztam stb...
VITA VÉGE,ha nem tetszik ellehet menni!!! páá.
No music, no life....
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
RS-nek van igaza, mostmár retesz...
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De most kit érdekel ez a gyerek?😄
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"