Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

19960214
Amúgy CB:Fõnöknek vagy ki a fa....ak gratulálni tudok CSAK!!!
Jól elloptad az 5letem én még a nyáron kitaláltam h lessz egy olyan cég amibe bárki benne lehet nincs kikõtés h mien géppel megy csak menjen de Kössz mert jól le b....tatok h mien hülyeséget találok én ki erre most tessék !
Am meg jó nagy s....j vagy h nem kérdtél engedélyt VERESS-tõl hogy kimásolhatod-e a Wabis Szabályzatot!
Nah csáó!

19960214
Csá mindenkinek jó rég jártam erre 😄

Derekas xDD

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ha gondoljátok én átvehetném a topik vezetését bár még soha nem csináltam ilyet!
Nem akarom nenus-t letaszítani csak ha ennyi ideje nem figyeli a topikot (nyilván oka van rá) akkor célszerû lenne leváltani!
Döntsétek el ti és ha gondoljátok akkor betöltöm a poziciót!

VERESS 96
kipróbáltam a Polish mapot hát elég bugos pedig nagyon szép 😊 😞

van olyan hogy nincs semmi az úton mégis megakadsz meg befordultam egy utcába láttam arra nem lehet menni megfordultam de ki már nem engedett a játék 😞
meg van hogy meg állnak a zebránál és sehova se mennek mikor ezt észrevettem addigra már a hátamnál két autó balról szalag korlát jobbról még több autó és ilyenkor nem tudok mit csinálni xD meg találtam egy oylan lehajtót hogyha gyorsan mész kirepülsz de olyan csúnyán hogy az nem igaz... és volt olyan rész ahol a kamionnal alig lehet befordulni nem még póttal egyszer meg nyomtam egy f3 mat és kilépett de azt nem tom miért

még volt hiba de azt elfelejtettem olyan sok volt... és csak egy fél órát játszottam pedig már kellene egy új map mert az ussr már nagyon nagyon unalmas

ez a beszorulós rész na aki innen kijön sértetlenül 😄 (kamionnal nem gyalog 😛 )

várom a megoldásokat xD

VERESS 96
Akkor próbálgatnál itt!

ajánlom

imihaver
#10744, 10743, 10742, 10742, 10741, 10740, 10739, 10738 HSZ-eket töröljétek lécci és bocsi még1x

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

csá hallod ezt a kamiont nem adod ? vagy privát ?

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

imihaver

imihaver
bocsi csak próbálgatom melyik linket kell kimásolni

imihaver

imihaver
http://www.abload.de/img/ets_00011_1280x960twkf.jpg

imihaver

de hallod azt irja hogy nem hozhato létre meg amikor kimásolom nem látom a mappában mbd fájlt és azt irja hogy üres mappa és amikor irnnám át scs fájlba azt irja hogy nem hozhato létre

imihaver
http://www.abload.de/img/ets_00009_1280x960ov6a.jpg

imihaver
Elözöt töröljétek lécci:

blum köszönöm szépen

imihaver
Sziasztok<#integet2>
Egy újabb festés:

Ricsi234
HAlI!!<#vigyor2>

nem úgy kell scs-é alakítani. Jobb gombbal rá klikkelsz a mappára,ha van WinRAR a gépen,akkor "Add to archive..." majd pedig mindent beállítasz így:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nemjo mégse oldodot meg 😞 ki másoltam asztalra és a mapa nevet áritam map.scs re és ugyan ugy mappa lett

Lez fiddler köszönöm szépen a probléma megoldva 😄

bazsa06
Ha ez a szerelvény nem privát akkor kérhetnék róla egy link-et?

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Speedway
sziasztok

beálltam egy kamionparkolóba

alvás

Euro 5 <#hehe>

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

LezFiddler
Nem! Az .mbd kiterjesztés maradjon meg!

Másold ki pl.: az asztalra a "map" mappádat, benne az europe.mbd fájlal.

Ebbõl a map-ból csinálj .scs fájlt, például sajatmap néven!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

ott van csak amikor kilépek etsböl akkor nincs ot.

ugy lehet megcsinálni scs nek hoyg át irom a bmd fájlt scs re ?

LezFiddler
Tehát megvan a base/map mappád és mentés után üres marad?
Érdekes.

Ott most kéne lennie egy "europe.mbd" fájlnak.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

elmentetem elmentete de kimegyek megnénzi és üres a mappa

köszönöm

LezFiddler
Kezdjük elölrõl!

A játékod fel van telepítve pl. ide:

C/ Program Files/ Euro Truck Simulator

Ebben a mappában van egy csomó fájl + pár mappa is.

Itt hozd létre a "base" mappádat, benne a "map" mappával! ( Természetesen idézõjelek nélkül! )

Ne akadj fel azon, hogy van már egy base.scs fájlod, te csak nyugodtan hozd létre a mappát mert a mentésed IDE fog kerülni!

Valami gond lépett fel <#rinya><#rinya>
azt se tom hova kell csinálni ezeket a mpákat hogy base/mappa

és ezt irja ki .

luspaydavid
Hát látod <#vigyor>Egyszer majd összejön 😄

The Truck Is My Life

köszönöm barátom hogy le irtad a map készitést rendes töled

Taki 122
Kösz szépen! Úgylátom most a vezetõ oldali függöny maradt ki a konvertálás során.<#idiota> Elõször a zászló, aztán az antenna, harmadjára a szélvédõ és az ablakok, most pedig a függöny 😄

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LezFiddler
A térkép szerkesztéshez elõször meg kell csinálni pár dolgot!

A játék gyökerében hozz létre egy base nevû mappát, abba pedig egy map nevezetû mappát!

Ha térképet szerkesztesz és elmented akkor a mentésed ide fog kerülni!
Minden mentést erre ment rá, vagyis felülírja a régebbi mentésedet!

Ezt az általad készített map-ot úgy tudod kipróbálni, hogy a map mappádból akármilyen néven csinálsz egy .scs fájlt majd ezt beteszed a mod mappába!

Ha folytatod a térkép szerkesztést akkor ezt a folyamatot minden egyes alkalommal el kell játszanod!

luspaydavid
Hát ez egyszerûen gyönyörû ! <#eljen>

The Truck Is My Life

LezFiddler
Ügyes vagy!
De a PNG kép JPG-be való konvertálásán van még mit csiszolni!

Taki 122
Estét!<#gonosz1>
Németbe

Hollandiában kis pihenõ.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

ez az elsö mapom 😄 csak mondom ki pprobálom haverok monták hogy igy kell de nekem nem jött ösze csak kérdem mondom hogy mi lehet a baja ?

R420
Jah hát igen fostos de inkább cserélek ablakot azt csak jó lesz.
Amúgy köszi.<#wink>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

MANos Viktor
Az üveg elég fing de am jól néz ki(Y)

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

djano
elõbb jól skinezz tudj zmodizni és utánna amjd besz a mapról(Y)
ezt ajánlom!!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

sziasztok ! segitene nekem valaki ?

bele keztem uj mapomba de nem jo mert amikor le akaom menteni ot hogy SAVE MAP befagyok és nemjo nembirok vele mit csinálni. vagy ott várnom kell mert dolgozik ? vártam vele 5 percet és nem reagált semit

beirtam EDIT EUROPE megcsináltam menteném el és nem csinál semit lééci segicsetek.

Tinka123
A fõnök meghozta az uj gépsast és ráültetett lassan Waberer's lesz :L😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

R420
Köszi!
Holnap küldöm!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Falkon
Szép , fasza, tetszik!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

djano
mondjuk jah hát aki megteheti hogy minden nap új kamiont vegyen annak jó!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Tinka123
Hát árán drága tázsdviiire nem utóóódja jóóózsi uuur ...
( : ) ) Próbálok felvidulni😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

R420
Köszi majd lesz csak ez modellezett rendszám tábla.És ha lecserélem meg kap új matokat meg kap pár cuccot akkor talán kiadom.

djano
Hát kb de minden nap más kamionja van péistike utódja😄😄