Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól elloptad az 5letem én még a nyáron kitaláltam h lessz egy olyan cég amibe bárki benne lehet nincs kikõtés h mien géppel megy csak menjen de Kössz mert jól le b....tatok h mien hülyeséget találok én ki erre most tessék !
Am meg jó nagy s....j vagy h nem kérdtél engedélyt VERESS-tõl hogy kimásolhatod-e a Wabis Szabályzatot!
Nah csáó!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nem akarom nenus-t letaszítani csak ha ennyi ideje nem figyeli a topikot (nyilván oka van rá) akkor célszerû lenne leváltani!
Döntsétek el ti és ha gondoljátok akkor betöltöm a poziciót!
van olyan hogy nincs semmi az úton mégis megakadsz meg befordultam egy utcába láttam arra nem lehet menni megfordultam de ki már nem engedett a játék 😞
meg van hogy meg állnak a zebránál és sehova se mennek mikor ezt észrevettem addigra már a hátamnál két autó balról szalag korlát jobbról még több autó és ilyenkor nem tudok mit csinálni xD meg találtam egy oylan lehajtót hogyha gyorsan mész kirepülsz de olyan csúnyán hogy az nem igaz... és volt olyan rész ahol a kamionnal alig lehet befordulni nem még póttal egyszer meg nyomtam egy f3 mat és kilépett de azt nem tom miért
még volt hiba de azt elfelejtettem olyan sok volt... és csak egy fél órát játszottam pedig már kellene egy új map mert az ussr már nagyon nagyon unalmas
ez a beszorulós rész na aki innen kijön sértetlenül 😄 (kamionnal nem gyalog 😛 )
várom a megoldásokat xD

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
beálltam egy kamionparkolóba
alvás
Euro 5 <#hehe>#hehe>
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Másold ki pl.: az asztalra a "map" mappádat, benne az europe.mbd fájlal.
Ebbõl a map-ból csinálj .scs fájlt, például sajatmap néven!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
ugy lehet megcsinálni scs nek hoyg át irom a bmd fájlt scs re ?
Érdekes.
Ott most kéne lennie egy "europe.mbd" fájlnak.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
A játékod fel van telepítve pl. ide:
C/ Program Files/ Euro Truck Simulator
Ebben a mappában van egy csomó fájl + pár mappa is.
Itt hozd létre a "base" mappádat, benne a "map" mappával! ( Természetesen idézõjelek nélkül! )
Ne akadj fel azon, hogy van már egy base.scs fájlod, te csak nyugodtan hozd létre a mappát mert a mentésed IDE fog kerülni!
azt se tom hova kell csinálni ezeket a mpákat hogy base/mappa
és ezt irja ki .

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A játék gyökerében hozz létre egy base nevû mappát, abba pedig egy map nevezetû mappát!
Ha térképet szerkesztesz és elmented akkor a mentésed ide fog kerülni!
Minden mentést erre ment rá, vagyis felülírja a régebbi mentésedet!
Ezt az általad készített map-ot úgy tudod kipróbálni, hogy a map mappádból akármilyen néven csinálsz egy .scs fájlt majd ezt beteszed a mod mappába!
Ha folytatod a térkép szerkesztést akkor ezt a folyamatot minden egyes alkalommal el kell játszanod!
De a PNG kép JPG-be való konvertálásán van még mit csiszolni!
Németbe
Hollandiában kis pihenõ.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Amúgy köszi.<#wink>#wink>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ezt ajánlom!!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
bele keztem uj mapomba de nem jo mert amikor le akaom menteni ot hogy SAVE MAP befagyok és nemjo nembirok vele mit csinálni. vagy ott várnom kell mert dolgozik ? vártam vele 5 percet és nem reagált semit
beirtam EDIT EUROPE megcsináltam menteném el és nem csinál semit lééci segicsetek.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Holnap küldöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
( : ) ) Próbálok felvidulni😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"